Darreres entrades:

15/11/13

No han calgut els jugadors del segon equip

A diferència d'en Tata Martino, que a manca dels jugadors del primer equip per compromisos de "la roja" i baixes per lesió, en Martí Artalejo no ha hagut de convocar jugadors del segon equip per completar el cartipàs municipal: l'Emili Domínguez, 11è de la malmesa llista de CiU a les eleccions municipals, ha ocupat la cartera deixada per la renúncia de la Pati.

Veiem cóm queda la llista:

1. Josep Maria Llesuy Suñol 
2. Marti Artalejo Ferrer 
3. Maria Carmen Lozano Jimenez 
4. Patricia Puig Montserrat
5. Rosa Maria Quesada Garcia
6. Juan Antonio Moreno Rams
7. Pedro Espin Fernandez
8. Miquel Puigdevall Albert
 
9. Irene Bonilla Garcia
10. Maria Soledad Mingo Gomez
 
11. Emilio Dominguez Nuño
 

Suplents:
1. Salvador Marti Pujol
2. Juan Ballart Serra
3. Jose Conesa Llupia
4. Maria Sara Martinez Garnelo
5. Teresa Sola Sancho
6. Gerard Prats Fumado
7. Susana Martori Rodellas

Vallserena: 2
Can Vila: 1
Les Faldes: 1

Cal donar la benviguda al nou Regidor i desitjar que compleixi la seva tasca com menys tant bé com ho va fer la Pati.

8/11/13

M'ha agradat...


M'ha agradat que l'Alcalde Artalejo faci el gest simbòlic però engrescador de pagar les retencions d'IRPF dels nostres treballadors públics a la Hisenda catalana.

M'ha agradat que en Martí aprofiti la tranquil.litat pressupostària per rebaixar els impostos municipals (a excepció de l'ICIO, que no calia). Fet històric, per poc que sigui.

M'ha agradat que el nostre Alcalde posi ordre a les Ordenances Fiscals del municipi i les actualitzi a redaccions menys provincianes.

Altres coses no li puc reconèixer, però en aquesta legislatura de trànsit està posant ordre a la Hisenda, és de rigor manifestar-ho.

(Si sobren alguns quartos, per exemple, els de la sanció encara no cobrada de Pinsos Picart, caldria posar xarxes a les porteries del poliesportiu -molt bé per haver-lo recuperat, Martí suma i segueix així- i de pas, a veure si et fas unes canastes de bàsquet i poses malla a les baranes, que els nois es fan un tip de recollir pilotes penjades ...).