Darreres entrades:

28/5/14

Les eleccions europees a Vilamajor

Els resultats de les passades eleccions al parlament europeu a Vilamajor no ha donat resultats gaire dispars en els nostres municipis de Vilamajor.

Aplicant les regles que corresponen a les eleccions municipals, els resultats no sorprenen. Aqui els teniu:


Evidentment. aquests resultats obvien partits i agrupacions de caire local que tant fonamentals són en el teixit polític dels nostres pobles i per tant s'han d'agafar només com un experiment matemàtic... Però potser marquen tendències.

Més del 76% dels votants de Sant Antoni han donat el seu vot a partits o coalicions favorables al Dret a Decidir. A Sant Pere el percentage ha superat el 71%. Molt superior en tots dos casos al conjunt de Catalunya.

Si ERC tingués veritables líders als nostres municipis, faria realitat el tast de les europees a les properes municipals, però tenim el què tenim, potser bons gestors però en cap cas líders.

P.S.: amb això dono per contestat el repte d'un comentarista del blog.

5 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Espectacular l'ascens de "PODEMOS", no coneixia aquest partit?, el dilliuns al treball a l'escola dels 20 que hi erem, tots ja d'entre 30 i 50 anys deiem el mateix si haguessim conegut, els hagessim votat!.

A veure si ens surt a Sant Pere un "PODEM"!. Un partit que s'allunya de la dictadura i els vicis de la casta de la partitocràcia.

M.S.

Anònim ha dit...

He visto la noticia de la nueva Secretària-Interventora del Ajuntament de SAnt Pere, no puedo dejar de hacerme las siguientes reflexions.

Antes habia un secretario i un funcionario/a de apoyo y un tesorero-contable de carrera (3 sitios de trabajo)de carrera que nos costaban, X.

Ahora tenemos, Una secretaria/interventora de cuentas,con carrera, un coordinador, me imagino que con carrera de abogacía o similar, funcionario/a de apoyo con título de abogacía, una tesorera con mas sueldo y con título de?

Alguien puede aclarar a los que pagamos cuanto nos cuesta más que antes, pero no estaban prohibidas nuevas ampliaciones de plantilla?

Ah! se me olvidaba, un alcalde de carrera con masters y todo eso, que empieza a hacer bondad porqué se aproximan las elecciones.

Antonio Justo.

Anònim ha dit...

Un pela canyes!! Que vols

Anònim ha dit...

Desde luego hijo, hay que ver a donde se tiene que rebajar uno, para cobrar un sueldo de m...., dirige con mano de hierro un organismo, con gran sapiencia y diligencia, un tio que no ha pagado un TC1 en toda su puñetera vida.

Antonio Justo.

Anònim ha dit...

CIU lo unico que tiene en el ayuntamiento son trabajadores a sueldo no politicos, que mal veo a este partido que va a la baja y mas en este pueblo