Darreres entrades:

13/6/08

Els llocs web dels grups polítics de Sant Pere de Vilamajor

Des de després de les passades eleccions, la pàgina web de CIU de Sant Pere de Vilamajor ha estat "en construcció". Recentment ha tornat a la xarxa (es devien trobar en Excepcionalitat 2 i han passat també a Excepcionalitat 1), amb poc més que una caràtula institucional. Veurem.

La resta de partits té una presència desigual:

- ERC: Veterana, amb llarga trajectòria a la xarxa, és la més consolidada. No és però, pròdiga, doncs ve publicant com màxim una notícia per mes, que poc ens permet posar-nos al dia sobre el seu punt de vista del municipi. Del seu butlletí, no en sabem res des de juliol de 2007. Llàstima, perquè l'opinió d'aquesta oposició ha de ser sempre una important referència. (*)

- ISP: Amb un tó marcadament populista, una noticieta de tant en tant i poca cosa més. Sense testimoni de la seva visió política ni de resultats de la seva acció al govern municipal.

- PSC: Aquesta pàgina es va quedar congelada en la convocatòria de les passades eleccions municipals, el 5 de febrer de 2007. Simplement inoperant.

- PPC: Totalment buida, si més no és simpàtica: amb l'himne del PP la Senyera oneja sobre la figura d'en ... Josep Piqué?

- GISP: No existeix a la xarxa.

Fent el símil dels gossos amb els seus amos, vindria a ser que aquests llocs web també es semblen als seus amos...

(*) Amb posterioritat a la redacció inicial d'aquest article, el lloc web d'Esquerra Republicana s'ha posat les piles i ja torna a estar al dia. Ho celebrem.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: