Darreres entrades:

8/6/09

Joves de Vilamajor

Després de quatre mesos de silenci en el seu incipient espai a la xarxa, l'Assemblea de Joves de Sant Pere de Vilamajor ens comunica la celebració d'una nova edició de la Nit Jove, que enguany es celebrarà la nit del 3 de juliol.

Sens dubte ha resultat un enorme esforç de negociació i de treball per organitzar un acte tant complex com aquest, i per aixó cal felicitar aquest jovent. Parlen de grups i terminologies musicals que els que estem "fora d'onda" no comprenem, però, de fet, és la seva festa, així que deu ser alló que ha de ser.

Insistint amb les felicitacions a la nostra entitat juvenil de Sant Pere, no seria franc si no confesés un cert regust en relació amb l'aparent nul.la implicació dels joves en els afers ciutadans del nostre poble. De fet, s'està parlant darrerament de temes de futur, del seu futur, i no encerto a trobar el punt de vista del jovent, malgrat que disposem d'espais de reflexió, d'opinió i de debat.

M'agradaria que la presència de l'Assamblea de Joves de Sant Pere de Vilamajor fos més continuada que per anunciar gresca (i no és cap crítica), i que participessin en tots els espais ciutadans, doncs sens dubte els volem escoltar.

També a Sant Antoni de Vilamajor tenen la seva entitat juvenil, de recent formació. Al seu espai web (cal registrar-se prèviament) veureu el pols de la pinya de joves que ho impulsa, igualment meritòria.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: