Darreres entrades:

4/5/12

Premi a Sant Antoni de Vilamajor per la recollida selectiva de residus


Aquest divendres, en el marc del II Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, el director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, ha lliurat diplomes de reconeixement als 126 municipis catalans amb alts índexs de recollida selectiva (igual o superior al 55% de recollida selectiva bruta, segons les darreres dades oficials). 

Entre aquestes poblacions n'hi ha 12 del Vallès Oriental, entre les què cal destacar Sant Antoni de Vilamajor, que ocupa la 9ª posició de la comarca, amb un 65,75% de recollida selectiva.


Els altres municipis del Vallès Oriental destacats amb aquest reconeixement han estat Aiguafreda, Campins, Castellterçol, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, Granera, Lliçà de Vall, Martorelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Tagamanent i Vilalba Sasserra. Com es pot comprovar, una bona representació del Baix Montseny.

Sant Pere de Vilamajor ocupa la posició 21ª de la comarca, amb un 46,05% de recollida selectiva, encara 10 punts per sota de Sant Antoni de Vilamajor però per sobre de la mitjana catalana, que és del 40,57%.




Cal felicitar els ciutadans de Sant Antoni de Vilamajor per la conscienciació en un tema tant important per al medi ambient, i què a més estalvia al municipi costos de recollida de residus que cobren les empreses concessionàries.

1 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Cuando la recogida, es si o si, los resultados son siempre rentables. M'explico:

San Antonio, (no conozco el sistema de recogida de otros ayuntamientos)' no deja en manos de sus vecinos la selección de la basura, tienen el puerta a puerta, si no llegan a niveles mas altos, es porque en alguna zonas, conserva aun el tradicional. En éste caso bien por la elección del sistema. Si hablaramos de turismo "d'escombrerias"' esto ya sería otro cantar. No restemos ni atribuyamos méritos, hablemos desde la realidad.