Darreres entrades:

22/3/20

Coronavirus SARS-CoV-2: Estadístiques d'evolució de la malatia CoVid-19 a 21 de març de 2020




 

  







Notes metodològiques:

  • Les dades de l'estranger han estat estretes de la base de dades de la CSSE de Universitat Johns Hopkins de Baltimore (USA), a excepció de les d'Itàlia i França, que s'obtenen diàriament de les respectives fonts oficials.
  • Pel que fa a les dades d'Espanya, la base són els informes diaris del Ministerio de Sanidad. No obstant, aquestes dades es referixen a la situació comunicada fins les 21h del dia anterior, per la qual cosa duen un dia de retard respecte el calendari real. Partint d'aquestes dades, al final de cada dia es repassen les respectives fonts oficials de totes les CCAA, incloent també les dades del dia que publica la nostra Conselleria de Salut al vespre, actualitzant les dades del Ministerio amb les reals de cada dia. Val a dir que la Comunidad de Madrid no publica dades del dia, sinò del dia anterior, que són les que recull l'informe del Ministerio.
  • El "malalts actius" són els malalts actualment de baixa médica, és a dir, casos confirmats, menys persones que han mort, menys persones d'alta enregistrada.
  • Cal tenir en compte que les xifres dels casos enregistrats no recullen pròpiament els casos reals, ja que les persones que presenten simtomatologies lleus guarden quarentena als seus domicilis i no s'els fan les proves diagnòstiques que confirmen (o no) la maltia, com és el cas d'Espanya. Al contrari, altres països com ara Corea del Sud i Alemanya fan proves massives a la població de manera selectiva, recollint per això més casos de la malatia que, en altres territoris, com a Espanya, no queden recollits a les estadístiques oficials.
  • Totes les gràfiques són delaboració pròpia. S'actualitzaran diàriament.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: