Darreres entrades:

12/1/10

Els projectes del Fons d'Inversió Local 2010

La Junta de Govern del nostre Ajuntament ha aprovat els projectes que es presentaran al nou Fons Estatal per a la Ocupació i la Sostenibilitat local per a desenvolupar al llarg de 2010.

Aquests projectes són els següents:


L'estimació de llocs de treball que aquestes inversions ajudaran a mantenir és d'aproximadament 30 mesades (poc menys de l'equivalent a 3 persones al llarg de tot un any).

4 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Jo penso que els diners que agafi un Ajuntament es per invertir en millora dels seus serveis i de les necesitats de la població a nivell, com es mostra aquí, de locals, serveis socials,enllumenat, etc...si, a més i més dona per 30 mesades, doncs millor.I benvingut el Casal de la Gent Gran.

Anònim ha dit...

El casal d'avis serà un fracàs per la configuració del municipi (urbanitzacions)a no ser que l'ajuntament dugui polítiques adequades. Crear un casal d'avis entés com a lloc on es reuneixen els avis no té sentit. Ja tenim els centres cívic els quals estan plens d'avis.
En canvi no es fan polítiques pel jovent. No tenen local, no tenen activitats, no tenen res de res, tal com ho han manifestat repetidament l'assemblea de joves.
Tenim una rectoria que funciona com a centre d'art (que no aporta res) i no tenim un hotel d'entitats on es podia encabir el casal i el punt de trobada juvenil.

Anònim ha dit...

Jo penso que el Casal de la Gent Gran es necesari comm lloc específic amb activitats adients per aquest colectiu. També hauría que facilitar un transport de bus que porti als usuaris fins al local, tenim en compta la estructura extensa de Sant Pere.
Una altra cosa es la necesitat d´un local per la Gent Jove.
Una altra opció sería que els Centres Civics , apart dels curs i cursets, tinguessim un local per el Jovent.

Anònim ha dit...

Benvolgut Anònim, i si ens informéssim millor? S’està parlant d’un nou PlanE d’inversions municipals en serveis i dius que “Tenim una rectoria que funciona com a centre d'art (que no aporta res)”. El Centre d’Art La Rectoria NO és un servei municipal i no ho ha estat mai i no ha rebut i, a la vista està, cap quantitat procedent del PlanE. Altra cosa és que, amb l’acord del nostre ajuntament, MANTINGUI la seva seu en un edifici del segle XVII que fins el 2007 ha estat propietat de l’Església (Arquebisbat de Barcelona / Bisbat de Terrassa). I dic MANTINGUI, perquè aquest edifici ha estat la seu del Centre d’Art des de la seva creació el 1986-1987. Dius “No aporta res”: l’existència i la presència del Centre d’Art en aquest punt ha permès i permetrà el manteniment d’una peça important del patrimoni històric i arquitectònic del nostre municipi, en primer lloc. En segon lloc: des de fa més de vint anys ha posat Sant Pere al mapa cultural del món, juntament, per exemple, amb Vilamagore. Ha estat el primer centre de producció artística amb residència d’artistes al nostre país i a l’estat. El nostre municipi és conegut a nombrosos països gràcies als artistes que s’han allotjat, treballat i exposat a La Rectoria. I els seus artistes han col•laborat, amb les seves obres, a la renovació de l’església, per posar algun exemple d’aquesta “no aportació”, a banda de col•laborar en iniciatives municipals. Però, clar, estem parlant de cultura, d’aportacions a la cultura i al creixement cultural del poble, i això probablement no és important, si parléssim de futbol potser seria una altra cosa.