Darreres entrades:

23/2/12

Tothom ha quedat tocat, menys un

Ha quedat tocat, molt tocat, potser tocat i enfonsat, CiU, no deixant que en Llesuy cridés a l'ordre als regidors rebels i no aturant els peus a aquests en el seu pacte amb ERC-RCat traïnt el convingut amb el GISP. Hauran de donar comptes més amunt, i més avall.

Ha quedat tocat, òbviament, en Llesuy, aquest sí que tocat i enfonsat. Tocat pels de fora i enfonsat pels de dins. Ha sabut plegar davant tanta mediocritat.

Ha quedat tocat en Miquel Pérez, que en tot plegat sembla un convidat de pedra però que ja ha signat tres pactes amb tres grups diferents.

Ha quedat tocat en Martí Artalejo i les seves companyes de viatge, per tot el què no insistiré en comentar doncs és de tots conegut. Qui traïeix dues vegades pot traïr una tercera.

Ha quedat tocada fins i tot la flamant Regidora Irene Bonilla, que abans de recollir la seva credencial, ja signava el trencament del pacte amb el GISP i un nou pacte de govern amb ERC-RCat.

Ha quedat tocada la coalició ERC-RCat, si no de cara als seus parroquians, si en bona part de l'opinió pública del poble, tant pel seu empeny en fer plegar Llesuy, de totes totes, com per escoltar els cants de sirenes del "Equipo A". Veurem el què dura.

Ha quedat tocat, tocat i reforçat, el GISP, per la seva responsabilitat valenta i exempta de protagonismes. Per ser víctima colateral dels contubernis de tota la resta de grups, llevat del darrer. Han guanyat, indiscutiblement. En sentirem a parlar.

Només un, una, no ha quedat tocada: la Lola López i el seu grup ISP-ICV, doncs no han participat de "l'aquelarre" i no han pres ni part ni mal. 
Diu molt d'ells, per poc que pugui semblar. Guanyen legitimitat, i sent petits, els fa grans.

Tots aquests, els onze de Vilamajor, seuran a la taula aquest vespre per escenificar, actuar, de democràcia. Uns consumaran, altres simplement hi seran. Mirades i somriures sòrdids de complicitat. Uns miraran als ulls, altres no podran i uns tercers apartaran la mirada. Per sort serà una obra d'un sol acte.
Com en un circ romà, els parroquians contemplaran l'espectacle i faran com si aixequessin o baixessin el polze. Somriuran, entristiran o contindran l'enrabiada, però ningú podrà quedar satisfet, doncs el fi no justifica els mitjans.

Els onze de Vilamajor, bèsties ferides.

Tantes ferides, moltes de sagnants, costaran de cicatritzar. Confiem que, una vegada més, no prengui mal la ciutadania, qui espera que els escollits, al fi, facin la seva feina.

21 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Garcia i Bruguera tant us han promes?
heu faltat a la vostre paraula.

M lozano ha dit...

Risa me da tu posicionamiento, pero es tu blog y en tu derecho estas. Amigos de fatiga yo no puedo mas q reiterar con la fuerza q nos sentimos lo q no te mata te hace mas fuerte. Nos queda un largo camino por delante pero se q es la mejor decision q hemos podido tomar, por el pueblo, siempre por el pueblo. Joanes, Marti, Pati, Irene, es un placer.

Anònim ha dit...

Sr.Bruguera,donde está su palabra cuando decía que usted nunca pactaría con CiU. Cuando usted era el alcalde intentó desarrollar un POUM que después de gastarse muchísimos Euros en la redacción del proyecto, precisamente fue CiU quien se lo cargo.¿ Ahora usted pactando con el enemigo, lo desarrollará?, porque le recuerdo que el POUM está aprovado,bendecido y publicado. ¿O es que también piensa cargárselo como se cargarán la subvención de 850.000 Euros para construir la sala polivalente? Porque con la nueva ley aprobada recientemente para pagar a los proveedores de la administración veremos que excusa se inventan ahora para no realizar la obra.
Seriedad y sobre todo palabra señor Bruguera , que en el entorno que usted y yo nos movemos, una palabra vale tanto como todos los papeles firmados, y yo lo tengo por un caballero.

Anònim ha dit...

Bien empieza su andadura Sra Mari Carmen Lozano riendose de la opinión de los ciudadanos de Sant Pere y despreciando sus comentarios.
Tenga en cuenta que no la ha matado ahora, la puede dejar tocada para siempre
Que Dios nos coja confesados

M Lozano ha dit...

Gracias por su advertencia, no desprecio, simplemente pongo la nota de humor a cosas tan simples, hay gente con problemas muchos mas grabes como para darle importancia ciertos comentarios. Solo puedo dar gracias a mis compañeros de fatiga y a la gente que nos ha apoyado hasta el día de hoy. Vuelvo a repetir gracias, Martí, Pati, Irene, Joanes y Miguel.

Anònim ha dit...

La señora Mari Carmen Lozano, la misma que empezo en la lista de los socialistas y que posteriormente se paso a ciu, por que le ofrecieron un puesto mas alto en la lista. Esto en mi querido pueblo se llama chaquetera.

Anònim ha dit...

Señorita Lozano, la decisión que habeis tomado no es por el bien del pueblo si no por el bien de vuestros intereses. Pero gracias a Dios, el pueblo tiene memoria y pondra a cada uno en su sitio.

Anònim ha dit...

Si señor!!!, toda una regidora de cultura poniendo "hay gente con problemas muchos mas "grabes". (graves), señora regidora es con "v" y no con "b" de bu...

Anònim ha dit...

Sra. Lozano
Como puedes ser tan hipócrita y decir que todo lo haces por el pueblo si todo lo que has hecho desde que has llegado a Vallserena lo has hecho en tu propio interés y te has quedado sola sin que nadie te apoye en la asociación, llegando hasta el punto de tenerlo que dejar.
El único interés que te mueve es el dinero, y lo has demostrado ampliamente cuando la oposición que ahora te apoya te rebajó el sueldo a la mitad, y dejaste de asistir al ayuntamiento, porque decías públicamente aquí en vallserena y en todos lados, que si no cobrabas lo suficiente, no trabajabas. Todos sabemos porque tú misma lo has dicho, que eres socialista hasta la muerte y que el Sr.Punyet te ofreció un puesto en su lista al que tú reusaste porque teóricamente ocuparías el Nº 2 en ciu, hasta que alguien se dio cuenta que si pasaba lo que finalmente ha pasado, te convertías en la primera alcaldesa de la historia de Sant Pere y te lo cambió por el numero 3. ¿Quieres que sigua?
A quien pretendes engañar ahora?

Anònim ha dit...

Em pregunto si el acord del ple de desembre passat, on els regidors d' ERC van votar i aprovar una rebaixa dels sous dels regidors i alcalde a la meitat, es mantindrà.
Això serà la primera resolució que cladrà aprovar al cartipaç per veure la credibilitat d'uns i altres.

Anònim ha dit...

Anterior anónimo, sigue y desenmascara a esta persona, que no tiene dignidad ni palabra y que mira unicamente por su propio interes y su interes es unicamente el dinero, yo también la conozco de vallserena.

Anònim ha dit...

Sra. Lozano,
Me dirijo a Vd, para felicitarla. Nunca me habria pensado que llegaría Vd, a conseguir su propósito. Felicidades, Felicidades por decepcionar a tanta gente, Felicidades por llevar también el ser hipocrita, el poner buena cara a todo el mundo cuando realmente pensabas lo contrario. Si si, sabe Vd, a lo que me refiero. Parece mentira, quiero recordarle que en pre-elecciones, dio la espalda a mucha gente en la puerta de un colegio cuando apoyaban a distintos partidos; que diplomacia, verad?.
Ahora que, te equivocas de nuevo, por el interés, te volverás a vender e intentarás convencer a la gente de cosas que ni tu misma crees. Felicidades nuevamente, seguro que como al Sr. LLesuy, al que hace poco apoyabas y ahora criticas con tanto fervor, tendrás que meter la cabeza entre las piernas. Crees que el pueblo es tonto?, crees que la gente que te conoce, no sabe de que pie cojeas? que decepción, que hipocresia, que vergüenza, me da vergüenza haber creído algún día que eramos compatibles. Espero que lleves igual de bien el Ayuntamiento como la Asociación de Vecinos que te ha dejado SOLA por tu mala gestión y despotismo. Un consejo, BAJA TU AIRE CHULESCO Y PREPOTENTE. NO TE LLEVA A NINGUN LADO.

Anònim ha dit...

Observo amb estupor com una regidora entra en el joc blogaire amb un to i una categoria que indignifica definitivament la figura de càrrec electe. Ara sí que es pot dir amb total certesa que qualsevol pot arribar a ser regidor. Per altra banda, algú creu seriosament que aquests 4 regidors, nous de trinca, són de CiU?. Que tinguin carnet de Ciu no vol dir que siguin de CiU. Recordem que s'han incorporat a les files d'aquest partit amb un sol propòsit: anar a les llistes amb en Llesuy. Això, no obstant, és una gran paradoxa, perquè la persona que els va anar a buscar per poder-se presentar de nou com a elegible a alcalde, ha estat qui ha rebut d'ells en les seves pròpies carns la mateixa medicina que anteriorment havia aplicat amb els regidors que van haver de dimitir la legislatura anterior. Aqui sí podem dir que en Llesuy ha recollit el que ha sembrat. Per això, Sr. Camprubí, no fa bé victimitzant en Llesuy, ni defensant-lo tan aferrissadament, perquè el temps acabarà traient la veritat i, aleshores, s'arrepentirà de tot el que ha dit en favor seu. Finalment, aqui qui ha perdut, i de debó, és CiU, que no ha sabut resoldre un problema que s'arrossega des de fa 5 anys. Primer, per preferir mantenir un alcalde que ja el 2007 presentava veritables dubtes. Segon, perquè els seus militants no s'han manifestat mai obertament (la gran majoria estava en desacord amb les practiques d'en Llesuy)i tercer, perquè estan demostrant que encara no han après la llicó permetent mantenir en les seves files els 4 regidors traïdors.
Aqui, tal i com dius, Ricard, qui s'ha mantingut de forma totalment honorable és la Lola. Almenys 1 d'11, proporció perillosament desequilibrada per poder controlar la gestió d'un poble.

Anònim ha dit...

Increible, l`argument del sr bruguera, per justifica el pacte. Diu que en pactat amb ciu, per que el sr Artalejo, es el que li mereiç mes confiansa. Una persona, que ha demostrat no tenir problema, per trair el seu cap de llista. Que es un "nouvingut", d`aquells que tan li agraden al sr Bruguera i que ademes diu que es de ciu. El sr Garcia li haa rentat el cervell. Potser es que el sr Bruguera no es tant d`esquerra com ell diu. xx

Can Vila ha dit...

El Titó ha donat avui una liçó a tots. Ha estat una vergonya pública veure tanta mediocritat pensant-se que eren el rei de Roma. Aquests faran bo en Llesuy.
Després d'escoltar en aquest bloc la fama que te la Lozano estem apanyats.
El GISP s'ha comportat noblement, cosa que no es pot dir de cap dels que es pensen que han guanyat.Desitjo que facin una oposició responsable i que posin en evidència aquesta gent que es pensa que representen el poble. De tots ells només hi ha un que conegui el poble, la resta no sabrien dir on està Can Gras d'Amunt ni que era La mongia.

D'aqui a tres anys ja sé a qui haig de votar: en Titó.

Anònim ha dit...

Artalejo ensenya ortografia a la Lozano i tu Lozano ensenya educació a l'Artalejo. En Bruguera podrà ensenyar a com plegar quan les coses es posen complicades i en Garcia a mentir sobre tot el que es diu en un passat sense represalies. La Patricia pot ensenyar el cinisme i la bonilla a especular, doncs de buscar firmes contra el poum de ciu a militar dintre d'ell... El Miguel...bueno aquest no pot ensenyar res.
Entre tots feu un bon equip

Anònim ha dit...

Hoy saliendo del pleno, me he enterado de una cosa que em parece vergonzosa. Resulta que el Sr Puigdevall, iba de el sexto, en la lista de ciu y es el que esta haciendo el mantenimiento del alumbrado en el pueblo.!!!!Que verguenza!!!!. Basta ya!!!!, esto es mas de lo mismo. El Sr Artalejo, es el punto y seguido del anterior gobierno.

Anònim ha dit...

Artalejo? si era un "yupie" que dirigia una empresa "d'inversions" d'aquelles que especulen amb valors i van fer la bombolla financera? va arribar a ser president d'una empresa de tiburons que invertien en tot el què es belluga, però el van fer fora i va cobrar una morterada. Algú es pensa que per 800 fara d'alcalde?

Si el deixem a Les Faldes o a Vallserena el trobaríem desnutrit al cap d'uns dies, en no trobar la sortida, però pel camí hauria canviat algunes parcel.les per inversions en mines d'urani a l'antàrtic.

Caldrà anar a missa i posar un ciri pel nostre poble.

Anònim ha dit...

Yo no he ido al pleno, pero mi mujer si que ha ido. Dice que ha sido una vergüenza, pero que el Tito ha estado estupendo. Y no es poque sea el más guapo, pero dice que es el más honesto.

Anònim ha dit...

Estava veient "alguien voló sobre el nido del cuco" i a l'intermedi m'he posat a veure que es comentava per aqui. Sembla que la cosa està calenta. No estic d'acord amb tot el que diu en PersPectiva però en soc un lector asidu i em sembla que diu les coses amb sinceritat, i mira que d'amics no en fa. No el conec però m'agradaria, doncs sap posar l'accent sobre les i. A PersPectiva, gràcies per donar-nos un espai de discusió que ens permet dir d'amagatotis el que no diriem amb els nom i cognoms. M'han dit que aquests dies hem estat més de 300 els que hem visitat el teu bloc. Gràcies. En correu apart t'envio les meves senyes ja que m'agradaria conèixer-te algun dia.

Anònim ha dit...

Que pasará si Ciu finalmente le retira la confianza a sus regidores y los expulsa del partido. ¿se irán a casa?,o¿ tal vez pasaran al grupo mixto?. En este caso el Sr.Bruguera ¿seguirá apoyando a transfugas? o tal vez dará marcha atrás y se irá él a casa como ya ha hecho en la legislatura pasada.