Darreres entrades:

11/5/10

1.000 m2 de parc infantil mort de fàstig


Sembla estrany que tant reclamar espais lliures per als infants, ningú hagi pujat més amunt de Can Noguera per dur als seus fills al magnífic parc infantil que va construïr fa uns quants anys el govern d'en Joan Bruguera.



Es troba al final del carrer de La Font, que en ésser un cul de sac és alhora magnífic per anar amb bicicleta sense cap perill. I a un tret de pedra de l'Escola i la llar d'infants.

Ni més ni menys que prop de 1.000 m2 que els adolecents van començar a utilitzar poc després de la inauguració però que fa molt de temps que ningú sovinteja.

Si s'utilitzés, ben segur que l'Ajuntament el cuidaria i l'arranjaria.

Però, és clar, els nois i noies han d'estar aprop dels seus pares, i aquests hauríen de caminar uns metres per anar al parc... És més fàcil reclamar la Plaça del Montseny i plataformes elevades enfront de Can Noguera per a què els nens puguin anar en bicicleta pels carrers.

1 Comentaris. COMENTEU-HO:

Javier ha dit...

Aquest lloc es més apropiat per jugar amb els aparats de parc infantil i els pares, per seure i fer petar la zerrada o sentir.se a prop de la natura, peró no es adient per jugar a pilota, ni per pasejar en bici o en patins, ni per córrer. N´hi ha arbres i plantes per mig; n´hi ha una feixa amb desnivel. No está al bell mig del nostre barri on s´acostuma a reunir.se els pares i veure i vigilar el joc des nens.
No es millor fer les coses mirant per la gent del poble i les seves necesitats reials?.I aquestes necesitats son molt evidents per qualsevol que pasegi o visiti el nucli de Sant Pere qualsevol tarda després de l´escola, i els caps de setmana.