Darreres entrades:

28/5/10

Nou Parc dels Gomà


L'Actualitat del Baix Montseny
es fa ressó de la revitalització del parc del carrer de La Font, i a l'hora de la instal.lació de porteries i bancs al Camp dels Cavalls, sota La Rectoria.

El parc, rebatejat com Parc dels Gomà, en honor d'en Ferran Gomà, anomenat Fill Adoptiu de Sant Pere de Vilamajor el passat any, va ser una obra d'l'Alcalde Joan Bruguera la legislatura passada.

Cal confiar què amb la dignificació d'aquest -per senzill que sigui- equipament, més d'un s'animi a pujar més amunt de Can Noguera. I a l'hora, a veure si passen el pont per fer seu el nou camp de futbol -tanmateix modest però molt pràctic (millor que el del polisportiu), del que uns xicots eixerits dissabte passat es van entretenir a pintar les rovellades porteries. Un d'aquests nois estava especialment cofoi. Ens han promés que aviat es posaran xarxes.

No hi ha dubte que en Llesuy ha estat àgil i expeditiu també en aquest afer, sempre més avessat a construïr futur que a recuperar engrunes del passat.


Sorpren que amb l'ensenya de la manca d'espais per a l'esbarjo infantil i adolescent, els parroquians del darrer Consell de Poble no presentessin més propostes que insistir en la peatonalització de la Plaça del Montseny.

Posats a tenir PerSPectiVa, no m'en vull estar de reproduïr uns fragments del document que va ser lliurat a principis d'abril de l'any 2005 (efectivament, fa més de cinc anys...) a l'Alcalde Bruguera, amb motiu de l'anterior POUM:

Fragments del document presentat a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor el dia 4 d'abril de 2005

Aquesta, i alguna altra proposta, van ser incorporades al POUM-2005 i més tard al POUM-2008.

Per cert, les campanes estan a punt d'anunciar fumata blanca en el principal tema del sodoku del POUM. Estarem a l'expectativa.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: