Darreres entrades:

23/3/11

ISP es fa fort a Faldes

Havent aconseguit l'adhessió dels nuclimilitants, que esperen la presentació -o no- de Reagrupament al nucli, l'ISP es concentra en el seu feu natural: Les Faldes.
Faran del POUM i del dèficit financer del municipi (un dels menys endeutats de Catalunya), la seva pedra electoral, a la què l'alfil no deixarà de sumar-se, mancat d'imaginació com està.
Falta de visió...
Qualsevol excusa és bona per posar a parir el govern que no han sabut conservar... Boabdil el Chico, davant els Catòlics Reis va sentir: "No llores como una mujer lo que no has sabido defender como un hombre".
No m'amago de manifestar-me en contra. Des d'un altre veïnat (barris seran els que ho vulguin ser) he lluitat per implorar seny, i ningú -és habitual- m'ha fet ni el més mínim cas. Tothom campa pel seu feu, sense cap visió de conjunt.
Lluita perduda: qui vulgui una "torreta" en parcel.la de 400 ó 800, ha de pagar com cal: no es poden donar duros a quatre pessetes a no ser que siguis Santiagio Rusinyol. Però d'això no se'n parla. D'això res a parlar. Sacril.legi: no hem arribat a Sant Pere per pagar més que a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Que el POUM està mal fet, no em cansaré de repetir-ho, sense que per això doni la raó als funcionaristripartits que se l'agafen amb paper de fumar i "googlemaps". Està bé que qui ho vulgui prengui ales d'on no en té per volar en la cerca d'algun vot cara a les pròximes eleccions. L'hemeroteca, la memòria, només la veu qui vol.
L'ISP ha de buscar en la parròquia vots de sota les pedres, doncs es creu alternativa. Està bé. Però Esquerra faria molt malament, pels valors que representa, més enllà de discutir per quatre pisets, d'alinear-se amb segons qui.

Manca projecte per al nostre poble, indubtablement, doncs a la contra només hi ha travessía pel desert.
Espero ansiòs les extraordinàries propostes per a aquestes eleccions.

4 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Ai, ai PersPectiva, que perdem la ídem quan es tracta de defensar al nostre ínclit Alcalde i la seva gestió. Democràcia és defensar les idees pròpies i respectar les dels que no opinen com nosaltres, i no posar-los a parir amb apel·latius despectius("nuclimilitants", "funcionaristripartits"). Jo no visc a Faldes, però em sembla molt lógic el que opinen del PimPamPOUM (jo també en se de jugar amb les paraules). Els vots seran els que seran, les aliances les que siguin, i la travessia serà del desert, o no, serà la que vulgui la gent que vota a Sant Pere. I les propostes seran extraordinàries per uns i inútils per a uns altres, però s'han de respectar. Això és democràcia, ni més ni menys.

Per SPectiVa ha dit...

Ep! Anònim, de despectiu res de res.
Només faig crítica, estrictament cenyida al literal del meu text, del qual en fas una interpretació errònia i manifestament malévola. No hi veig que faci cap "defensa del nostre ínclit Alcalde i la seva gestió", ni el terme "nuclimilitants" -quina autoria em correspon- no és en abolut despectiu doncs només pretén posar nom a un corrent ciutadà manifestat d'uns anys ençà que respon a les dues paraules que el forma: nucli i militants. Tampoc pretenc amb "funcionaristripartits" cap tó despectiu, en tot cas ridiculitzar una manera d'entendre la funció pública, per si mateixa ja prou ridícula.

No vagis, amic, més enllà de les meves paraules, i potser ja caldria, en comptes de "comentar" la teva interpretació al què dic, a la forma del què dic, exposar-hi arguments en contra del fons d'alló que parlo. Així, potser el debat enriquiria més la democràcia que un malaurat comentari de textos aliens.

Clica aquí i sabràs qui sóc ha dit...

Us poso a la vostra disposició un nou espai de trobada i debat objectiu sobre les properes eleccions municipals.

El podeu consultar a http://eleccionsvilamajor.foroactivo.com/

Anònim ha dit...

Hola PersPectiva,
He format part de la Comissió de les Faldes contra el POUM, i com a tal et puc dir i assegurar que no hem rebut ajut ni recolçament de cap partit polític, ni volem que ens se'ns relacioni amb cap d'ells. Som simplement veïns amoïnats pel tema.
Em sap greu que se'ns tracti de ciutadans de "segona" per alguna gent del poble. Tinc 35 anys , he nascut i he crescut aquí, i em sento tan vilamajorenca com qualsevol altre que sigui del nucli. Potser les meves vivències d'infància són a altres zones, altres camins... de Sant Pere, però no deixen de ser Sant Pere.
Em preocupa també, que els partits polítics hagin d'estar vinculats a unes zones o altres, quan ens haurien de representar a TOTS, però aquí sempre tenim el mateix problema, uns veinats contra altres. I que guanyi el més fort.
Hauriem de fer tots una reflexió, i pensar que tots junts som i formem un poble. Hem d'aconseguir oblidar com i quan es van construir les urbanitzacions, d'on venia la gent, a què venien... Visquem el present i el futur del nostre poble, de la gent que hi viu ara, i de les nostres inquietuts comunes.
Per altra banda, no ens tracteu com egoistes que no volem pagar el que pertoca, ni volem que ens toquin Faldes. Ningú ha parlat d'això, hem d'estar d'acord que els impostos no es corresponen al present actual, però no només a Faldes, però és un tema que s'ha de fer progressivament, no es pot donar la clatellada de cop.
I pel tema pisos, ningú es nega que es facin pisos a Faldes, el tema és on s'han projectat, en una zona que afectaria a molts veïns que ja hi viuen. Només cal obrir ments i buscar zones més adients dins el barri.
Perspectiva, et convido a que vinguis a passejar-te per Faldes, i descobreixis la gent tan formidable que hi viu.

Irene