Darreres entrades:

5/6/11

ERC-RCat -de Sant Antoni- no té escrúpols


Aquests de ERC estan de rebaixes. O d'estampida.

Després de la debacle, tot s'hi val. A Sant Pere a punt de pactar amb GISP -si Joan no vol- i, a Sant Antoni, pactant ni més ni menys que amb el PP.

Per tocar cuixa, tot s'hi val. Però quan ens parlin de principis millor girar la vista cap un altre costat. Poca talla, gran hipocresia...

P.S.:
(Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans)  

Escrúpol: 
1 m. [LC] Dubte, inquietud de la consciència, per cosa de poc pes. Treu-te aquest escrúpol de sobre! 
2 m. [LC] Dubte, hesitació, por, a obrar o a decidir per no saber si estaria bé, si seria encertat, etc. Tenir escrúpol de fer una cosa. Fer-li a algú escrúpol, venir-li a algú escrúpol, de fer una cosa. Escrúpols religiosos, de consciència. Un home sense escrúpols.
 

Hipocresia: 
f. [LC] Simulació de qualitats i de sentiments que hom no té.

P.D.:
Després de que fracassés el pacte entre CIU i SI, com a forces més votades i que podien governar, CIU ha arribat a un acord amb tres forces minoritàries.
Nosaltres el que volem és un pacte estable que faci governable l'ajuntament. De totes maneres el pacte a quatre partits era inevitable, i la opció més sòlida és la que em escollit. Espero que des de aquests blocs d'opinió, es pari d'intoxicar amb notícies que no tenen cap fonament i són purs deliris d'algun visionari.

16 Comentaris. COMENTEU-HO:

Jesús Lera ha dit...

Després de que fracassés el pacte entre CIU i SI, com a forces més votades i que podien governar, CIU ha arribat a un acord amb tres forces minoritàries.
Nosaltres el que volem és un pacte estable que faci governable l'ajuntament. De totes maneres el pacte a quatre partits era inevitable, i la opció més sòlida és la que em escollit. Espero que des de aquests blocs d'opinió, es pari d'intoxicar amb notícies que no tenen cap fonament i són purs deliris d'algun visionari.

Jesús Lera
ERC-Rcat SAV

Javier ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Al Sr. Lera caldria dir-li que també es podia fer un pacte entre SI-PUSA-ERC-PSC, i també hagués estat un pacte entre quatre partits, i molt més afí ideològicament, o si més no, menys escandalós als ulls dels seus votants. Però és clar, més val estar al costat dels que han remenat les cireres durant aquests 12 anys, sobre tot tenint en compte que CIU no estava disposada a pactar amb SI i PUSA. Sincerament, Sr. Lera, li sembla étic pactar amb un grup com el PP, l'antítesi de tot el que se "suposa" representa el seu partit? A mi no m'ho sembla, però ja se sap, el poder és molt suggestiu. Quina Regidoria l'hi han promés?. Una indignada de SAV.

Anònim ha dit...

També comenta, Sr. Lera, que "es pari d'intoxicar amb notícies que no tenen cap fonament i són purs deliris d'algun visionari". No acabo d'entendre com en PerSpectiVa ha intoxicat, ja que únicament ha donat la seva opinió (acertada, segons la meva) d'uns fets que ja han estat publicats a un diari, amb foto i tot. Així doncs, a que es referia quan parla de deliris i intoxicació? A opinar que davant la debacle tot s'hi val? A que s'ha girat la vista cap a un altre costat al parlar de principis? Mala peça al teler, Sr. Lera, intentar convéncer als seus votants (sobre tot als convençuts dels valors d'ERC-Reagrupament) de que pactar amb el PP era el millor pel poble. Una indignada de SPV

Anònim ha dit...

Tot pacte és lícit per què les regles democràtiques ho permeten.

Ara bé, aquest pacte d'ERC amb PP és èticament molt repobable. Els votants d'ERC ho són per què no volen tenir cap vinculació amb Espanya. El votants del PP ho són per què no volen trencar la unitat de l'estat espanyol. Estic convençut que els votants dels dos partits estaran molt decepcionats.

En Jesús necesitarà molt de temps per tornar a guanyar-se la credibilitat davant dels seus votants.

Anònim ha dit...

Volia aclarir que al signar el meu comentari anterior, m'he equivocat. Obviament, volia dir "Una indignada de SAV" i no de SPV.

Anònim ha dit...

Estic molt content per aquest pacte que s'acaba de produïr a Sant Pere de Vilamajor. És molt trist que Bosque i l'Issaac de les faldes siguin regidors, si si Isaac el nº no se que de GISP. Aquest grup em sembla que amb el senyor bosch, el senyor Pedri i el senyor Isaac entre d'altres nomès volien... a costa dels demes. Només has de veure els videos dels partits com parlava la gent del partit amb un paper i sense saber del tema que estaben parlant i amb projectes "prestats" per d'altres persones afins o no al partit. S'HA VIST MASSA EL PLUMER AMIC BOSCH.

ferran.calvera ha dit...

Jesús, saps perfectament que mai va haver pacte Solidaritat-CiU. Segons ens va informar Solidaritat, el dimarts dia 24 de maig ja hi havia un principi d' acord amb ERC i AIV per formar un govern amb PUSA i Solidaritat. El que va passar a les 24 hores següents sols ho sabeu CiU, ERC-Reagr i AIV. La qüestió es que el dia 25, ja us havieu desdit de l' acord que haviem establert, i us comprometieu amb CiU.
De totes maneres això ja no canviarà i per tant millor seria girar full i començar a treballar per tal de que les urbanitzacions i el poble millorin i s' integrin d' una manera més justa i raonable.

Javier ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
La Xiqueta del Molí ha dit...

I quin és el pacte que s'acaba de produir a Sant Pere? A mi ja em teniu perduda...

Anònim ha dit...

Ja han pactat? Qui, ERC i GISP?

isaac ha dit...

es mi primera experiencia en unas elecciones municipales y sinceramente da pena ver la maldad e hipocresía que tienen algunos individuos (anónimos).
habla de pacto en ST Pere pero no explica cual ?.
me menciona sin tener ni idea del puesto que me presente no importa solo interesa difamar y la calumnia.
Que triste es leer la impotencia que tienen algunos por el resultado del día 22 .
Esto se esta convirtiendo en lugar de descrédito ,manchando la labor llevada por el Sr.Perspectiva al crear un sitio de discusión e intercambio de opiniones sobre ST Pere.
cada día tengo menos ganas de abrir esta paginas por la falta de respeto y seriedad.
para mi sin respeto no hay futuro.
un saludo

FS ha dit...

Per evitar un allau d'informacions imprecises i sense sentit, he de dir que hores d'ara NO hi ha cap pacte a l'ajuntament de Sant Pere, tot al contrari que a Sant Antoni on s'ha formalitzat un nou equip de govern

Anònim ha dit...

Isaac, reflexiona un poquito, me sabe mal que te sientas tan decepcionado, i siento mucho decirte que quizás, ¿es que no estás digiriendo tú la hipocresía y la maldad que habéis prodigado? Dime, ¿tú no has difamado y calumniado a nadie en esta Campaña?, siento hacerte este comentario, pero me lo has puesto a huevo.
Si te doy la razón en una cosa, los resultados del día 22 eran: 4 regidores para CIU (casi 5), GISP 3, ERC-REAGRUPAMENT 2, ISP 1, PSC 1, PP O, ¿de quién tiene que ser la impotencia? Lo siento mucho Isaac, pero no solo tú has salido mal parado, hay más gente que ha recibido sin hacer absolutamente ningún daño ni a tu campaña ni a nadie, y cuando digo nadie, es nadie. No será que… piensa, igual has sido tú.
No te puedo enviar un saludo, quizás con el tiempo… cuando enmiendes o quien sabe en un futuro cuando empieces alimentarte del respeto que tú dices.
Perdona’m Perspectiva. Però algú ho havia de dir!!!

isaac ha dit...

mi decepción es que no creía que hubieran individuos que quisieran tanto mal para esta pueblo y sus representantes.
escribes sin concretar ( hipocresía y maldad)cual y cuando hemos dicho?
dices que he (calumniado y difamado )a quien ?
impotencia ninguna ,muy orgulloso con el resultado que podía ser otro sin ninguna duda , asumimos el legado de los ciudadanos de ST Pere y el cual utilizaremos en beneficio de ellos .
el saludo te lo puedes guardar para cuando te quites la capucha en la que te escondes.
Sobre el pacto se demuestra que eres un mentiroso , FS ya te desacredita.

corazonada ha dit...

Suposo que per alguns, per un tema de criteris ( o com vulgueu dir-li) està molt malament aquests tipos de pacte. Jo soc de Sant Pere i espero que el nou gobern estigui obert a parlar amb nosaltres al igual que nosaltres estarem oberts a escoltar. Finalment el que importa és el poble.