Darreres entrades:

29/1/12

GISP: tots a una

Es fa necessari un pacte per tal d'assegurar l'estabilitat del govern municipal, sobretot tenint en compte el context de la forta crisi econòmica que assola el país i, de forma molt intensa, l'administració local.

Per fidelitat amb els resultats electorals, la llista més votada (és a dir, CiU) ha de governar. 

Les tres formacions que ara governaran al municipi defensen el mateix model de poble rural, sostenible econòmicament i ecològicament. 

CiU, PSC i GISP estan disposades a buscar el consens dins el marc concret de l’acció de govern durant la present legislatura. La forma de gestió ha de ser la d'un govern obert, proper al poble, transparent i participatiu, atorgant potestat a cada regidor perquè sigui el cap visible de l’àrea que governi, el qual assumirà la responsabilitat de la gestió econòmica i dels recursos de la seva àrea.

Les tres formacions elaboraran una comissió de treball per a definir un pacte de govern 2012-2015 basat en els programes electorals de CiU, PSC i GISP. La distribució de les àrees es farà de forma consensuada entre les dues parts i s'adequarà a les capacitats i aptituds de cada regidor.

(Estracte del comunicat del GISP).

4 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Ara haurem de veure a canvi de què han fet "els nens" el pacte. Tots sabem que darrere del GISP hi ha un interés de negoci al poble, que era el que li impedia de pactar fins ara. Si que n'està de desesperat en LLesuy! El que sigui per no deixar la cadira!

Anònim ha dit...

A la tercera va la vençuda amb hotelet inclòs.

Anònim ha dit...

Bé, per fi ha deixat la cadira! Els de l'ajuntament podran treballar de debó i en pau, per fi!!!!

Anònim ha dit...

A la tercera va la vençuda amb benzinera inclosa.