Darreres entrades:

25/11/09

R+D a sant Pere de Vilamajor: Puntiblond


No tot són desgraciades notícies quan parlem de les empreses que posen el nom del nostre municipi al mapa.
L'empresa PUNTIBLOND, de Sant Pere de Vilamajor, ha arribat a un acord amb el Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol per proveïr als àrbitres d'uns nous uns pantalons mèdic-esportius per a la seva equipació.


Els pantalons han estat concebuts amb el concepte de bandatge neuromuscular i han estat desenvolupats pel CAR (Centre d’Alt Rendiment) i el departament I+D de l'empresa Puntiblond.

Aquest producte forma part d’una línia de productes mèdic-esportius adreçats a tots els esportistes i amb l’objectiu de millorar el rendiment i reduir el nombre de lesions en general.

Els beneficis poden ser tant amplis com la no aparició d’agulletes, preveure lesions musculars, escurçar el temps d’escalfament, retardar l’aparició de la sensació de cansament, recuperació més ràpida després d’un exercici intens, evitar l’esgotament muscular, etc.

Puntiblond comercialitza aquesta innovació a través de la marca Colibrí Sport.
El preu venda públic de cada pantaló és de 88 Euros, IVA inclòs.

Felicitem la Puntiblond per aquest llançament i li desitgem els millors èxits en aquest nou mercat.

Seria magnífic que desenvolupés uns pantalons específics per a ciclistes i BTTeros.

5 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Tal y como lo muestras, es un producto bien acabado y de estupenda presentación, como cualquier otra muestra de la industria catalana, y eso sin quitarle mérito a la Puntiblond, que nos deleita con unos chorros de humo, que deben ser de vapor de agua y con un aroma acre de sus diversas chimeneas. El festival se viene realizando por las mañanas y, de paso, la brisa marítima lo expande sobre los campos y la parte baja del barrio del Pla, cuando no tira en dirección a los terrenos del futuro instituto y Can Clavell.
Es comprensible que una fábrica necesite soltar por algún lado el producto de su digestión. Al parecer cumple con todas las medidas anticontaminantes exigidas por ley.
Sólo de pensar que de tales humos proceden esos magníficos calzones deportivos, nos demuestra las maravillas de la industria, que realza y da esplendor a los atléticos y sanos cuerpos de nuestros deportistas. Ahora, solo falta embotellar ese elixir de las chimeneas y entregarlo, como obsequio, al afortunado comprador.

Anònim ha dit...

Tinc la sort de tenir aquest pantalons i són magnífics. No dubteu en adquirir-los tots aquells aficionats al jooging

Anònim ha dit...

Ara fa falta que la Puntiblond faci un descompte especial als vilamajorencs per la raó de que son veins i li farem una publicitat personalitzada, que hi es la millor.

Anònim ha dit...

el del primer comentario es un papanata. suerte de esta empresa que da mucho trabajo a la gente del pueblo, si no de que, no tienes ni idea de lo que hablas listo.

Anònim ha dit...

No hace falta ser muy listo para ver cada mañana la humareda que suelta la Puntiblond. Ahora que si eres parte interesada, es lógico que no la veas o no la huelas.
Ya comenté, que parece que cumplen la reglamentación. Cosa que la Puntiblond debiera agradecer de que se le haga una publicidad gratuita. Cualquiera que vea esas humaredas y perciba ese olor acre, podría pensar otra cosa.
Ahora que si de tener idea se trata, habría que ver cuales son los niveles de emisiones que la Administración admite y el margen que queda para la salud publica.