Darreres entrades:

5/11/09

El nou mercat de dissabte a Faldes. Ara toca Can Vila


Sant Pere estudia canviar el dia de mercat de Faldes per dissabte

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor està estudiant la possibilitat de canviar el dia de la celebració del mercat setmanal a Les Faldes. La urbanització va estrenar recentment un mercat a iniciativa del regidor de Promoció econòmica, Pere Curto. Si bé d'entrada un nombre considerable de paradistes van optar per instal·lar-se a l'espai destinat al mercat, en successives convocatòries el nombre de parades ha anat minvant progressivament.

La proposta s'està valorant després que alguns veïns hagin posat sobre la taula aquesta davallada del nombre de parades que se situen a Les Faldes els divendres i de considerar més adient celebrar el mercat setmanal el dia en què un major nombre de persones es troben a la urbanització, és a dir, els dissabtes. La data, però, coincideix amb el mateix dia que se celebra el mercat a Sant Pere de Vilama-jor i que, per tant, podria dividir el nombre de clients potencials que poden acudir als dos mercats.

(Informació reproduïda de L'Actualitat del Baix Montseny).

Serà per la lògica, i perquè en quelcom ha ajudat aquest modest espai, que finalment sembla que el mercat de Faldes podrà posar a prova la seva viabilitat en condicions adequades.

Celebrem aquesta reconducció, tot apreciant la voluntat del Govern municipal de fer les coses ben fetes: rectificar és de savis.

Jo no patiria, però, per la coincidència amb el mercat del nucli principal, doncs poca gent hi veig dels barris de ponent. La paraula l'hauríen de tenir els marejats paradistes, que en definitiva són els què fan possible el mercat.

Ara només falta posar en marxa el mercat de dissabte a l'entrada de Can Vila: i perquè no en diumenge?

1 Comentaris. COMENTEU-HO:

Javier ha dit...

Molt bona idea. Els nuclihabitants continuarán, probablement amb el seu mercat del carrer Comtes de Barcelona i, algún dia, hauría q´anar al de Faldes, per fer poble i gaudir del bon ambient.