Darreres entrades:

10/2/12

L'espai "Anàlisi Socieoconòmica de Vilamajor" al web de l'Ajuntament de Sant Antoni

Des de l'any 2007, el bloc Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor, ofereix puntualment totes les dades estadístiques accesibles que es publiquen sobre els municipis de Vilamajor: demografia, ocupació, atur, habitatge, mobilitat, ... i, de tant en tant, monogràfics sobre l'evolució econòmica d'interès general.

Han estat en aquests quatre anys més de 270 articles que, com diu el títol "ajuden a interpretar i comprendre millor la realitat dels municipis de Vilamajor".

L'Ajuntament de Sant Antoni ha publicat recentment en el seu espai web una ressenya d'un dels meus darrers articles, sobre l'evolució de la població als municipis de Vilamajor, fet que em complau no ja pel protagonisme, sinò per la major divulgació de dades estadístiques que poden interessar a bona part de la població.

Igualment, l'Ajuntament de Sant Antoni ha ressenyat l'enllaç a Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor per a les dades de l'atur del mes de gener.

També l'Higini, el PUSA o Pungoles Opina s'han fet ressó en diverses ocasions d'alguns dels meus articles.

Sovint demano la col.laboració dels Ajuntaments de Sant Pere i de Sant Antoni de Vilamajor per a dades que em manquen, i haig de dir i agraïr que sempre m'han atés puntualment.

Us animo a donar un cop d'ull, de tant en tant, a Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor.

1 Comentaris. COMENTEU-HO:

ferran.calvera ha dit...

Doncs és una eina força útil per a aquells que busquen informació solvent. Sovint des de PUSA consultem dades al web de referència. De fet estem preparant un article sobre l' atur que ha recabat dades a l' Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor.
Enhorabona per la feina.