Darreres entrades:

10/2/14

Veig...


No fa gens mala pinta el què vaig veient.

Veig unes canastes de bàsquet al recentment remodelat polisportiu. Jo li posaria el nom d'en Joan Bruguera, s'ho mereix.

Veig que "La Fàbrica", quina remodelació costarà 150.000 € (tres vegades més del què deia en el seu dia un ara il.lustre Regidor) estarà per Setmana Santa.

Veig les finances municipals sanejades.

He vist, com testimoni presencial, l'excel.lent tasca dels nostres Vigilants Municipals.

Veig l'Higini esforçat en posar en el mapa el passat del nostre poble.

Veig l'Alcalde Artalejo decidit amb el nostre Dret a Decidir, a SER.

Veig coses que m'agraden...

Veig, en conjunt, un reacondicionament del municipi, tot i què també veig que, per primera vegada a la història moderna del nostre poble, Sant Pere de Vilamajor perd població.

Veig també que es tracta, ara, de no perdre més. I m'agradaria que es guanyés, que es comencés a moure el poble.

Potser no ho veig tot, expliqueu-me el què no veig.


46 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

no ves al titó porque no aparece, supongo que ahora que vendran elecciones volverá a aparecer bajo el lema ¨para quiero ser alcalde¨ entonces volveras a verlo....supongo

Anònim ha dit...

Curiós que en Perspectiva demani el nom d´en Joan Bruguera per el Poliesportiu. Es una lliçó de que la tenacitat amb un projecte, alguna vegada tindrá el reconeixement que es mereix. Ara toca que la Fábrica porti el nom del cap de l´altre partit de l´Oposició en aquella época.

Anònim ha dit...

A part de tot lo dit, trobo que les activitats del Centre Cívic el Pi Novell són un gran encert. Un parc infantil amb cara i ulls i amb un sorral pels nadons ajudarien a tenir ganes de baixar al poble. I ja ho sabem tots... la gent crida la gent...

Anònim ha dit...

no me parece acertado que por arreglar una pista polideportiva que ya exsistia y no es un polideportivo nuevo se le tenga que poner un nombre y menos en vida, a este ritmo tambien se le puede dar el nombre de cualquier empresario que esta dando trabajo a personas de este pueblo y poniendo mas salsa demosles nombre a las piedras

Anònim ha dit...

Veus ??, moltes coses que es fan, nomes faltaria que no fesin res, no oblidis que les pagem el poble, es facil treballar amb els diners dels altres. En camvi no veus, tot el que han destruït,el local de les Faldes sembla un castell abandonat,el casal d´Avis, buit, ara ja sense mobles, dons les han portat a una sala que utilitzar un club de Petanca (quin serà??). El Pi Novell, sembla un Tanatorí, inclòs, té sala de vetlles amb florete de roba i tot, igual que Sancho d´Avila, i fan proganda amb rebaixes, clar estem al febrer. El Local de Can Ram, tenen , uno o dos, contencios administratiu i el sindic de greuges també interesat, (sembla ser que un club i servidores estan interesats en apoderarse del local). Nomes ens queda Can Vila, (que raro, aquest local no el tocan, serà per les amistats).
Com pode-ho veure no es, oro todo lo que luce.
En quant a les finances municipals, segons ting entes sempre han estat inmillorables, dons encare recordo, els numeros de l´antiga campanya, electoral.
Dels municipals nomes ting que dir XAPÓ,un magnific treball.
L´Higini, nomes fá la seva feina, per algó cobra,de tot el poble, nomes faltaria que la fes malament , ja podriem plegar.
En quant al´ajuntament, que estiguia favor del dret a decidir, es lo logic, peró en quant,a posarse a protegir la gent que es quedar sensa llar, s´ acolloneixan i criden tres patrullas dels mossos.
Tot plegat no massa coherent

Anònim ha dit...

Ara sembla, que parlar de les finances de l´ajuntament, tots estem contens, que pasarà, quan tinguin que pagar o ja a pagat, els 180.000€ del judici que han perdut.
I no val a dir la cançoneta de sempre era de l´altre Alcalde, dons un judici es pot parar sempre i arrivar a un acord.

Anònim ha dit...

se dice que cada despido del jefe, al ayuntamiento le cae un paquete del juzgado de lo social.

Anònim ha dit...

¿pero el ayuntamiento no tiene una abogada para asesorar en esos temas que se supone debe de controlar? Todo lo que cuesten esos temas que se los descuenten de su sueldo, a ver si aprende de una vez.

Anònim ha dit...

Vaya hombre, la mierda siempre al funcionario, trabajador etc...

Anònim ha dit...

M´agradaría una més activa promoció del Mercat Setmanal i de les Fires d´Artesans mensuals, o potser no sería mijor fer.les de manera itinerant als barris, per que al nucli n´hi ha molt poca assistencia?

Anònim ha dit...

Efectivamente el ayuntamiento está pagando bastante dinero por despidos improcedentes. Ésto pasa cuando las cosas no se hacen con lógica, buena fe y pensando en el bien del pueblo y los trabajadores y se hacen con autoritarismo y ego...mucho ego y ninguna autocrítica. Cuando la abogada que te asesora tiene intereses laboral/familiares con el tema la lógica ya desaparece del todo. Tratar con este tipo de políticos hace que ya no se crea en ninguno.

Anònim ha dit...

Veig,ja van quatre o cinc judicis perduts, visca el dialeg i el bon fer. Clar , com no ho pagant ells de la seva buchaca, es poden posar xulos.
Ho tindrien que posar del seu sou.
També fer els Plens extraordinaris sense cobrar, dons o estan, molt mal organitzats o els hi agrada molt la pela.Ni ha mes casi de extraordinaris , que de ordinaris. Clar com els extraordinaris la gent no pot parlar, es una manera covard de no deixar participar a la gent.
Cada cop pitjor.

Anònim ha dit...

Sr. Artalej... com es sent com a màxim representant del poble quan un jutge li pregunta irònicament si en realitat és l'alcalde de Sant Pere de Vilamajor doncs totes les seves respostes són "tipus Infanta": jo no ho sé, jo no hi era, no em toca,no m'enrecordo...? té la conciència tranquila? Segur que si... això va amb les persones

Anònim ha dit...

Pues como se va a sentir, comoo una princesita, pero no como la cristina, sino como la campanario, que se le caen pedetes de princesa, aunque en su caso, son mas bien cagadas.

Anònim ha dit...

Lo que veo señor reflexions es lo nunca visto, desde la pagina municipal, ya le hacen marketing al proximo candidato socialista.

Anònim ha dit...

o potser és que torna al ramat de CiU

Anònim ha dit...


Quieres decir?

2011

PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA - PROGRÉS MUNICIPAL (PSC-PM)
MIGUEL PÉREZ GONZÁLEZ
SUSANA MONTES RODRÍGUEZ
JUAN RAMÍREZ GUEVERA
JOSÉ FRANCISCO LLEDO BARRAGÁN
MONTSERRAT VILABELLA VILA
PEDRO AGUILAR GAMUNDI
FRANCISCO ISLA ISLA
YOLANDA LÓPEZ CHACÓN
JESUS ESPADA MUROS
NURIA MADOELL MORALES
MARIA BERMEJO RAMOS
Suplents
ANTONIO MONTOLIO PORTERO
SEBASTIÁN VITORIA GARCIA
MARIA ESTHER REQUENA GÓMEZ

Seria el primer caso en el mundo mundial, se preparan pactos con muuuuuuucha antelación.

todavia falta uno.

Anònim ha dit...

Òscar Ferrer Ventura (CiU)
Regidor
Susanna Martori Rodellas (CiU)
Regidor
Juan Ramírez Guevara (CiU)
Regidor

Legislatura 20004-2007

Anònim ha dit...

TODAVIA FALTA UNO QUE QUIERE DECIR?

Anònim ha dit...

Evangelio:
Mateo Cap 13 versiculo 9

______________________________

Cancionero popular:
Eres como la rosa de alejandria, colorada de noche, blanca de dia

Anònim ha dit...

Senyor anonim de la llista de CIU del 2003; el que es presenta per una altre llista que no sigui la seva, es pot tornar a presentar per la primera que va renegar?

Presentar-se no, altres coses si
l'estrategia es la estrategia.

Doncs aixó!

Anònim ha dit...

hay mucho coñon o coñona en esta pagina, bien le vale en este pueblo de sant pere.
espero que no dejen entrar en alguna lista que ya se empieza a mover, algun vividor de los antiguos y alguno de la lista anterior de CIU que no pego ni golpe, aunque ahora jubilados esperan sacar un sobresueldo, si estos van a ser los politicos proximos habra que mirar muy bien a que partido se vota

Anònim ha dit...

Es diu , que CIU, ja esta fent pactes, amb el sr.Chaquetero, que ha pasat per tans partits, com hi ha, i també, amb el nou cap de la llista Socialista, el de can Rom,i que també ha fet camvis de partit( clar sinó es el primer de la llista), dons ja ha desfenestrat,el que hi ha ara.
Cuidadin, aquest nomes van a la seva , son igualets que vosaltres,
dios los cria y ellos se juntan.

Anònim ha dit...

és millor que ens governin els que demanaven baixar els sous i després d'entrar al govern els hi van tornar a pujar , quins elements!!!!!

Anònim ha dit...

¿Donde esta Can Rom?
A quien se refiere -igualets que vosaltres-
Si no es el partido, ¿puede hacer lista alguien que no ha sido escogido ni por la militancia ni por los ciudadanos?,¿no es mas etico, moral y demuestra buenas costumbres que primero t'escoja una asamblea?

y para hacer pactos ¿no seria lógico ponerlos en comun en una asamblea tambien?

Anònim ha dit...

llistas obertas ja

Anònim ha dit...

Eso, seria tanto como cambiar de régimen, me parece que mas que cambiarlo, habrá que derribarlo.
Soñar es gratis, aún.

Anònim ha dit...

Lo que no se ve és, que la rubia va con el moreno y que no le importa a nadie mientras la economia del ayuntamiento no salga perjudicada. Que atacan constantemente a gente que trabajan para nosotros, les hacen bulling continuado a Juan crespo, Salvador Vidal, Montse, Maria, Juan Carlos y algunas trabajadoras de la limpieza que no recuerdo su nombre. Ha perdido judicialmente todos los pleitos de las trabajadoras que despidio. Que rebajo el sueldo a los regidores, eso si a algunos, pero los que se han quedado para que se callen le ha aumentado el sueldo, la regidora de cultura ( lo de cultura parece un chiste) tiene a la asamblea de ciu con mayoria por favores, que ha hecho bien? Lo económico? Y el dinero que ha pagado el ayuntamiento en indemnizaciones. Y lo poco o nada, que ha invertido en las urbanizaciones. Ahora empieza a hacer su campaña. Argumenta lo hare mejor, no os fallaré y se da la vuelta y sigue haciendo lo mismo. Ahora le toca el turno a Secretaria de lo Jurídico Según fuentes internas está haciendole bulling en la actualidad. Yo creo que este alcalde és el más miserable que haya podido tener este pueblo.

Anònim ha dit...

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,se te ve el plumerillo........no deberías omitir ( o quizás lo haces queriendo, creo que si )que la gran mayoría de esas cosas que comentas con los trabajadores, o al menos lo relacionado con la brigada, está instigado por la secretaria jurídica esa que según tu empieza a sufrir mobbing, que llevandose lo que se lleva ella y su marido de este pueblo en sueldos........bendito mobbing, y perdona pero mobbing al salvador vidal me parece que no, que la única que le toca un poco las narices es alguna trabajadora para recuperar su sueldo ( eso también lo omites queriendo)

un saludo

Anònim ha dit...

O bien estas equivocado o eres un comprado, no te lo critico. Con el hambre que se pasa, uno se agarra a lo que puede.
Estos trabajadores, tienen amigos, familia etc…, esto (y mucho más), no se comentara en público, (tratándose del individuo, hay miedo) pero se comenta en los bares, entre amigos, en fin, és del dominio público. Cuando determinadas acciones tienen aspecto de vendetta, que reacción puedes esperar?
No se puede tirar la mierda propia sobre los demás, és un comportamiento muy feo.
No te preocupes, a la gente el miedo que tiene a hablar, lo pierde cuando lleva una papeleta en un sobre cada cuatro años.
Entonces querido/a, se te acabara el momio.

Anònim ha dit...

posiblemente es lo que te paso a ti.........bueno al que tu querias, en todo caso tienes razon en una cosa cada cuatro años hay opción de cambiar, y está bien poder opinar desde el anonimato, pero te animaria a que no descalificaras a nadie , las opiniones divergentes ( que no convergentes) enriquecen

un saludo

Anònim ha dit...

Tiiiiiiiiiiiiiiitas, titas, titas.

Anònim ha dit...

els que seguim el fil ens perdem amb tant anònim, posar darrere alguna lletra per poder-vos seguir. G

Anònim ha dit...

A ti si que se te ha visto el plumero "A.D" dices que la secretaria juridica fue la instigadora de la maniobra contra la Montse. Pero querido yo no omito simplemente comento lo que sé. Lo que sé és, que por muy instigadora que sea y muy poco me importa, la potestad para decidir solo la tiene nuestro flamante Alcalde que tiene la bara y és la mano del ego y la prepotencia la que lo mueve el tiene la culpa nadie mas. Y si hay algun instigador de algo, se llama David, y no esta en el ayuntamiento, que si su mujer, que tambien ha mejorado considerablemente su situacion laboral, lo ves, si quieres a partir de ahora explico lo de tu parte que sé y no parecera segun tu, que omito nada. No lo niegues, porque el Pueblo lo sabe bien. Es una verguenza que justifiques el bulling para atacar a otros, porque bulling lo hay y si no recuerdas, me refiero al del Salvador es porque no te conviene, pero no porque no haya existido.

Anònim ha dit...

Quina vergonya!! realment aquest Alcalde fa vasques.... la gent li te por. eh!! i això que tenia estudis!!

Raquel.

Anònim ha dit...

bulling no!, mooving! y si se ha practicado y se practica.

Anònim ha dit...

No quiero rectificarte pero los dos tenemos razón;

Aquí hay siete temas recurrentes en la investigación de literatura sobre Bullying en el área de trabajo:
La raíz del problema es un cruel individuo que le hace la vida miserable a uno o mas de sus subordinados o compañeros.
Bullies y víctimas pueden ser de ambos sexos, pero el bully típicamente es un hombre (el doctor en esta historia) y la víctima típica es una mujer (la enfermera).
El Bullying es usualmente un abuso de autoridad (el doctor usa su estatus mas alto y su poder sobre la enfermera de estatus menor para tiranizarla).
El bullying es una infracción a los derechos del trabajador (el punto sobre el trabajo de tiempo extra), una negación de la garantia de la dignidad humana por la legislación, códigos de derechos humanos y acuerdos colectivos.
En cualquier organización, la cadena de mando debe ser respetada, y las quejas hechas a traves de los canales apropiados (que es lo opuesto a tomar cartas en el asunto, como el doctor hizo en la historia).
El ataque del bully puede incluir un castigo formal pero usualmente consiste en ataques verbales abusivos, que lastiman y dañan la autoestima de la víctima y su equilibrio emocional, guiándola a un fallo de su salud.
Lo que define al bullying sobre todo es la experiencia de la víctima, la percepción de que tan intenso y humillante
fue el bully.

Anònim ha dit...

No me rectificas, y si, los dos tenemos razón:

Bullying:
Término inglés bullying) es cualquier forma de maltrato psicológico, verbal o físico producido entre escolares de forma reiterada a lo largo de un tiempo determinado. Estadísticamente, el tipo de violencia dominante es el emocional y se da mayoritariamente en el aula y patio de los centros escolares.

Moobing:
"Situación en la que una persona ejerce una violencia psicológica extrema, de forma sistemática y recurrente y durante un tiempo prolongado sobre otra persona o personas en el lugar de trabajo con la finalidad de destruir las redes de comunicación de la víctima o víctimas, destruir su reputación, perturbar el ejercicio de sus labores y lograr que finalmente esa persona o personas acaben abandonando el lugar de trabajo".

Lo que si que denota, es que el practicante de dichos actos de miseria, no puede estar muy equilibrado mentalmente, es decir, o bien, se tiene en una baja autoestima la cual suple con la practica del terror entre sus subordinados, o bien es un acto de venganza contra la sociedad , por la que ha sido acosado por los mismos metodos.

En cualquier caso, creo que el practicante, deberia buscar urgentemente asesoramiento y consejo colegiado, por el bien de sus subordinados.

Anònim ha dit...

Es verdad, el primero, duró casi un año.

M.F.

Anònim ha dit...

Veo, la gran sensibilidad del ayuntamiento y su buen hacer.

los deshauciados por la hipoteca, podran asistir sin duda al concierto de primavera, ya que , según la página oficial, es gratuïto, me imagino que subvencionado.

Deberian emplear los recursos que destinan a fastos de consumo internos y para minorias a paliar los estragos de la crisis.

A parte de sensibilidad, demostrarian que son merecedores de la posicion que ocupan, no solo con declaraciones de buenas intenciones en los plenos, esto lo hace tambien el señor rajoy.

s.c.

Anònim ha dit...

Depres, de llegir els 40 anonimus, penso que si, s´ha està movent, alguna cosa en els partits, la majoria molt nerviosos, començant a apareixa fantasmes, pel poble, aixó, si acompanyats,amb angels alats,( feien la pilota??)(no sé si per por,a perdre la feina o qué)( dons tothom sap que en aquest ajuntament, sobra,gent,per la quantitat de vilantans que sóm i segú que els jefes, i enchufes no es queden sense feina, com sempre pagaran els mes debils).Potser, es que començaran a treure els gossos de Sicilia,ho dic pel fantasma, dons sempre,es dedica a fer por o amemaçar a la gent, quant es posar nervios i veu que no pot conseguir el que vol, no sap jugar, amb les reglas no escritas de la politica. Potser, perqué en realitat, a part de fer mal, no sap fer res mes.
La veritat aquestes personas fan pena

Anònim ha dit...

Por dios; es que la web oficial, no tiene desperdicio, se reúnen el alcalde y el SEÑOR de telefónica, para mejorar la telefonía móvil y DESPLEGAR la fibra óptica en el municipio.
O sea, si éste señor no está buscando su puerta giratoria, que baje dios y lo vea, -- Postes de madera bañados con creosota y insecticidas (cancerígenos) cables que cruzan las calles a menos que la altura mínima permitida. Camiones que tienen que levantar cables con un palo al entrar en según que calles, el ADSL que no cumple con los mínimos sobre todo fines de semana i vísperas, ¿señor? ¿Donde vive usted? ¿Fibra óptica? ¿Donde? ¿Hasta el ayuntamiento quizá?
No se donde vivirá, pero en este pueblo seguro que no, salga a la calle hombre, se enterara de cosas, algunas no le gustarán, pero usted escogió éste trabajo.

Antonia Z.

Anònim ha dit...

contesto a algunos anonimos , es la primera vez que en un solo apartado veo 41 replicas esto quiere decir que la gente se lo mira
que ya estamos en campaña electoral municipal, muy pronto han empezado algunos, tienen miedo a perder la silla
los alcaldes anteriores fueron mas señores, sabian hasta donde se tiene que llegar en politica, pero para esto hay que ser un señor
los estudios no van ligados con la cultura personal y la buena educacion
gracias doctores por los consejos que alguien tendria que tomar nota y hacerselo mirar

Anònim ha dit...

Ves per on!! Aquest últim anònim te molta raó, suposo que els que escriuen és per que estem fins els "collons" de que un Alcalde toqui la barbeta a tothom que troba pel camí en temps de campanya, tot i que no es deixa veure gaire pel Poble durant l'any. " ho sento, estava mal assesorat" qui l'asssesorava? No és el mateix? ho redirigirem, l'Alcalde esta content, ha rebentat totes les coses, i les persones que ha tingut al seu abast. Això té el simil del qui li dona un cop de puny a un sac de boxa. Ell esta ben descarregat d'estrés i ben servit, ja s'entén. En plenes aptituds per seguir la feina del terror, i la famosa i prou coneguda prepotencia. No crec amb persones aixi, i evidentment no el votaré. El Pais que volem, no el pot dirigir gent com el Sr. MARTI que no és el meu Alcalde, va expropiar l'ajuntament amb raons o no, pero si amb amenaces de GANSTER la família Llesuy. Tinguem memòria. Ningú el va votar com Alcalde, ara que es presentarà com Alcalde, procurem ser curosos. Marxi ja!!!

Rosa M.

Anònim ha dit...

Que es que se presenta para candidato en alguna lista, a parte de los socialistas en bcn, yo aun no he visto ninguna lista electoral o primarias para las municipales, debe estar preparando el terreno a escondidas o es que ya tiene empleo

Anònim ha dit...

Començo a entendre perquè els corifeus del actual alcalde tenien tanta mania a aquest blog i a en perspectiva.

Pere G.