Darreres entrades:

26/3/11

ERC es presenta "Reagrupat" a Sant Pere de Vilamajor


El grup municipal d'ERC s'ha posat les piles i, ha aprofitat en renovar totalment el seu espai a la xarxa, per preserntar-nos els seus candidats.

Com es podia esperar desprè dels moviments fets a Sant Antoni i a d'altres municipis, estrena aquestes eleccions acompanyat del nou partit sorgit a Sant Pere: Reagrupament.

En Joan Garcia Medrano, activista ciutadà com hi ha pocs, després de refundar l'AVSPV i treballar activament per la Plataforma per la Independència, ha esdevingut el cap de llista per la nova agrupació de Reagrupament a Sant Pere de Vilamajor, en assumir l'Ignasi Planas responsabilitats a la capital nacional.
Acompanya Joan Bruguera, que després de retornar a l'arena política de la seva agrupació, ara torna a encapçalar la llista d'ERC.

La Penya dels Joans, donaran joc a aquesta comtesa electoral com a segona agrupació més solvent. Cal que en Llesuy i tot el grup de CiU es possin les pil.les, doncs els "play-off" de les eleccions els jugaran aquests dos equips.

5 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Quatre personalitats per una candidatura que promet. En Joan gran té un llarg recorregut, un corredor de fons incansable; i en Joan García s´ho ha treballat de valent. El Planes parla de meravella i té molta empenta. I no diguem de la regidora de ERC, incombustible i perseverant. Quatre candidats per una opció de pes. Algú pensará, caram aquest paio vol fer propaganda d´aquesta agrupació!. Si en Perspectiva parla d´altres candidatures jo diré la meva, positivament, per la raó de que tots els mereixem un reconeixement i una empenta.

Anònim ha dit...

em sembla molt be que diguis el que penses, la diferencia és que ningú t'ha dit que ets "la veu del seu amo", aquí radica la diferencia entre els seguidors d'un i altre projecte. recordeu, hem de votar un projecte, no uns noms, a mes personalment un sr com el bruguera no hauria de tornar a presentar-se, no te res a veure amb els altres de la candidatura,nomes esta per rascar algun vot .

a veure si aixo s´anima

Anònim ha dit...

ah, i menciones a L'Ignasi planas, que deu ser L'Ideòleg de tot aixo, Peró prefereix anar a la llista a les municipals de Barcelona ,que aquest poble se li queda petit

Anònim ha dit...

Vaja, jo vaig posar el primer comentari amb l´intenció de fer ho mateix amb els diferents grups polítics d´aquest poble i, després de les reaccions que he viscut, que semblava que jo era d´Esquerra Republicana de Sant Pere, m´he dit, bé i perqué no?. Aquesta gent em sembla serena i mesurada. No participa d´aquesta nerviositat i histerisme preelectoral. A ho millor tindría que veure que ofereix l´Agrupació d´en Joan Bruguera i de Joan Medrano. I una cosa porta a l´altra i fins m´he interesant per el ISP que em sembla un grup de gent amb idees obertes, democrátiques i modernitzadores per aquest poble, i una empenta per els que venim d´una cultura ciutadana i progresista.

FS ha dit...

Per l'amistat que tinc amb l'Ignasi i pel profund respecte que em mereixen les seves opinions polítiques, em permeto defensar-lo de l'ignomiosa acusació que ha fet Anònim.

És lícit que qualsevulla persona vulgui progressar en la seva feina o en les seves aficions. Qualsevol en el seu lloc hagués fet el que ell ha fet, i el que digui que no menteix. Ser candidat en la segona ciutat d'Espanya i en la primera de Catalunya és la guinda en el patís polític que fa anys que prepara, i en cap cas significa que deixa de banda al seu poble. Tot al contrari, segur que si pot, des de la seva futura posició, en ajudarà.

Anònim, tingues per segur que si l'Ignasi hagués decidit presentar-se per Sant Pere hagués guanyat l'alcaldia amb el suport, no només de la població sinó també de la resta de candidatures.

El respecte es guanya, i ell n'és mereixedor.

Ignasi, sort en la teva aventura barcelonina. els que et coneixem sabem que t'ho mereixes