Darreres entrades:

20/4/08

Primer aniversari. Trist

Tot just fa un any, el 21 de maig de 2007 s'estrenava a la xarxa "Reflexions de Sant Pere de Vilamajor".

En aquest primer any, les estadístiques del bloc han estat les següents:
  • Articles publicats: 128
  • Visites rebudes: 5.462
  • Usuaris únics: 1.688
  • Pàgines vistes: 16.937
  • Hores totals de lectura: 387
Cal destacar que en aquest any s'ha produït una extraordinària presència tant institucional com sobre tot ciutadana de Sant Pere de Vilamajor a la xarxa (Tafaner, Gini, Ferran Sarrià, Beteteru, Rierol, Xavier Cruzado, ...), recollida en el portal de referència: Vilamajor en xarxa, que convé posar en els enllaços "favorits".

El nostre degà, Les Pungoles Opina i Viu, que aviat celebrarà els dos anys de vida, amb 27.000 visites, ja no està sol.

A l'hora, he posat en marxa els blocs especialitzats:
Coincidint amb aquest aniversari, he creat una nova finestra al meu veïnat, Can Derrocada, que trobareu a Can Derrocada Viva.

Des d'aqui, a tots i a totes que ho feu posible, Gràcies.

Mentre celebro amb vosaltres aquest aniversari, rebo la trista notícia de què en Tafaner ha suspés la publicació dels seus blocs. Motius personals, i sobretot un amarg desencís, l'han portat al desànim.
Amb el tancament -provisional- de Notícies de Vilamajor
inaugurat al novembre de 2007, es perd una important referència de Vilamajor en Xarxa.
És valent donar opinions en públic, de fet per a tot el món, però també és profundament trist quan aquestes opinions només serveixen per ser utilitzades per altri per fer mal al seu autor. Cobards.

Dia a dia, cada dia, des d'aquesta banda del fil ens esforcem i prenem temps a d'altres ocupacions, per servir a la informació, la opinió i la participació, procurant que tots vosaltres tingueu un punt de vista actualitzat sobre alló que passa al nostre Poble. Sabem que ens veieu, llegiu i potser agraiu que fem aquesta feina.
Volia crear espais de participació obrint Altaveu de Vilamajor, però després d'alguns mesos he observat que només es participa per criticar, per defensar quelcom personal que es veu atacat.

No sabeu com s'agraiex trobar ànimes bessones a la xarxa, i les vacances forçades d'en Tafaner es sumen a la desinflada d'un bloc que va recomençar amb empenta però que ha perdut contingut i fa mesos que és mut, Pel Forat del Pany.

Amb tot plegat, Vilamajor en Xarxa es queda més buit, i alló més trist és que no sembla que ningú vulgui ocupar el seu relleu.
No ens dóna cap avantatge, ni especial prestigi personal tenir un bloc; molts pocs de vosaltres ens coneixeu, tot i què sempre he tingut la valentia de no amagar-me en l'anonimat. Viure la major part del temps fora de Sant Pere de Vilamajor té els seus avantatges, i dóna més PerSPectiVa.

Des d'aquí, mentre pugui robar temps a d'altra temps, continuaré fent costat amb Les Pungoles Opina i Viu, donant-nos ànims mútuament en aquesta estranya vocació d'expressar la opinió sincera, i ajudar a crear-la.

Si per quelcom està servint potser no ho sabrem mai.

A reveure, amic Tafaner; els que quedem t'estarem esperant!

(Per SPectiVa)

0 Comentaris. COMENTEU-HO: