Darreres entrades:

26/5/11

ISP respon amb honestedat


ISP ha fet seu el "globus sonda" que des d'aquestes pàgines algun comentarista li ha llençat.

Categòricament aclareix:
  1. NO PACTAREM AMB CAP FORMACIÓ DE DRETES, NOMÉS AFAVORIREM UN GOVERN D’ESQUERRES.
  2. En el cas de la formació GISP, sense color polític definit, no pactarem perquè les nostres trajectòries en aquesta legislatura que finalitza no han estat, ni de bon tros, coincidents. L’afinitat programàtica és molt baixa, tan baixa que fa inviable  un acord amb GISP.
  3. ISP-ICV-Entesa hem pres la decisió de treballar per tots des de l’oposició.  
ISP fa honor al què sempre ens ha dit: claredat i transparència: els honora. Nobles.
Però el GISP vol l'Alcaldia, és clar, és "mi tesoro..." que tots anhelaven. Ara haurà de buscar als Joans i a en Miquel. Tossuts. Teniu el govern a tocar de la mà i per una vara de freixa perdreu l'oportunitat.

La clau la tenen doncs els Joan's d'ERC-RCat. En Llesuy els ha d'obrir la porta... I el poble guanyarà.


46 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Es curiós que en Perspectiva digui ara que el ISP es honest i noble. Després de la quantitat de calificatius molt poc honorables qu´ha tingut que sofert la Lola i la resta des militants i simpatitzants d´aquesta agrupació. Em sembla que el Perspectiva es amable vers tot el que no s´interposi davant del seu admirat Llesuy. Suposo que molt halagador per aquesta autoritat, peró penso que també el ISP pot fer la seva política sense convertir-se un dia si i el alte també en el coco.

Per SPectiVa ha dit...

Ep, Anònim! No imputis a la meva persona, qualificatius que no he expressat.

Dic el què crec que haig de dir, i si un grup poític diu que el seu objectiu és estar a l'oposició (curiós, nogensmenys) no puc per més que qualificar-ho d'honest. és clar que si, "algú ho havia de dir...".

Cadascú és responsable dels seus actes i ha de ser jutjat pels seus actes. I tothom que està al cas té la seva pròpia opinió. I jo la meva.

Les actes dels prop de 60 Plens municipals (més que mai) han deixat "Salvadora" constància del què ha fet i no fet cadascú. I és aixó en el què baso la meva opinió, perquè m'he llegit cadascuna de les 150 votacions que hi ha hagut.

He repartit llenya a tothom i afalagaments quan ha calgut, també a tothom. I les evidències, el què ha fet cadascú, està escrit entre els més de 400 articles d'aquestes pàgines, sempre, naturalment, sota la meva Per SPectiVa.

"El algodón no engaña...".

Anònim ha dit...

l'últim que faltava per veure, després d'aquests quatre anys veure pactar a ciutat amb esquerra, el dia i la nit. Potser al Llesyu se li travessa la vara de freixa

Anònim ha dit...

l'últim que faltava per veure, després d'aquests quatre anys veure pactar a CIU amb esquerra, el dia i la nit. Potser al Llesyu se li travessa la vara de freixa

Anònim ha dit...

Estic molt d acord amb tu anonim pero no crec que el qui demana el vot per treure actual alcalde de Ciu pugui pactar amb ells. Si, son la nit i el día. Poum, consell del poble. Sala polivalent, fabrica de pinsos, dedicacions exclusives etc... Son tot el contrari. Espero que Esquerra no trenqui amb els seus valors sino que lluiti per ells.

Anònim ha dit...

Bon dia,

Els grups d'esquerres no sumen per fer govern i la lògica democràtica estableix que correspon governar al grup més votat. Si CiU més Esquerra/Reagrupament sumen 6 regidors, quin problema hi ha?

Anònim ha dit...

La vara , per ara, es de CIU, si com dieu “Esquerres/Reagrupament i Ciu son la nit i el dia”, doncs millor així, veurem en total que donen 24 h. vull dir, junts em sembla que son persones que podran treballar pel be pel poble. Amb d'altres que el seu principal esport es "escalar" no crec que ningú els vulgui per governar.

Anònim ha dit...

Jo estic segur que erc no pacta amb Ciu. Es impossible. Com diuen erc ha tret vots venent que treurien l actual alcalde. Ciu estaría encantat doncs tindria a la seva oposicio al govern i ara si que faria el que voldria. La veritat crec que tenim una erc-r molt mes seriosa. El poble necessita canvi i a millor. Siguen respectuosos amb els comentaris.

Anònim ha dit...

es increïble el que esta fent la gent del gisp, perquè el bosch sigui l´alcalde. contactes amb el miguel perez el psc, quan han dit autentiques barbaritats d'ell, apropar-se a erc , quan no tenen res de res en comú ni en ideologia ni en programa. no els importa el poble, nomes vol ser alcalde per fer realitat el seu capritx-et, i poder tornar els favors que ha promès a la campanya. estem assistint al espectacle de la vergonya. nomes espero que algú posi seny, per que de veritat estem abocats a quatre anys de no treballar, quatre anys de desgovern, i el que es pitjor encara, quatre anys mes de bosque i companyia.
ah, i per el del comentari anterior, si penses que erc-r son seriosos, no esperis doncs un pacte amb gisp, almenys segur que per part del joan garcia, que sembla una persona seriosa de veritat...........pero ja se sap

Anònim ha dit...

El millor per qui ? Per Gisp que CIU no pacte amb esquerra ? Pel poble estaria molt be que perones que no tenen molt a veure es posin d'acord per fer el millor per tots. AIXÒ SI ES EL MILLOR PEL POBLE!AIXÒ SI ES PENSAR EN LES PERSONES!. Y no pel benefici d'alguns. Perdoneu, Quí ha guanyat les eleccions? CIU. Doncs es qui ha de gobernar y pactar amb qui calgui.

Joan Carles ha dit...

Totalment d'acord amb els dos últims comentaris.

Sisplau, poseu qualsevol nom, que és poc encoratjador parlar amb "Anònims".

Anònim ha dit...

esto empiaza a ser cosa de locos.por favor joan deja de perder la poca credibilidad que te queda despues de rodearte de gente que es un autentico cancer para este pueblo. si puedes ser alcalde o no es lo de menos, si estas en el gobierno seguro podras hacer muchas mas cosas que desde fuera. por cierto desprendete de cierta gente que tienes alrededor,y no te vuelvas a llevar a pactar a segun que personas ( al ruso) que luego encima dicen por ahi que tu haras lo que el diga, y precisamente por estas cosas, la gente esta empezando a no creerte. para ya, has de ser mas serio, esto no es un juego ni un capricho, esto va de verdad, y para eso no te hemos votado.

Anònim ha dit...

Gisp apreta y saca a esta gente del gobierno. Piensa que incluso este bloq esta politizado. No te dejes engañar y piques antes de lo que toca. Tener paciencia. La gente esta con vosotros.

Pedro ha dit...

Hay mucha gente que ha votado a Gisp y lo respeto porque todo el mundo está en su derecho de votar lo que quiera, no pertenezco a ningún partido político, ni voy a favor de nadie, vote en BLANCO, aunque viendo lo que veo la próxima vez igual no voto. Pero sí puedo decir, que he escuchado comentarios de la gente que ha votado a Gisp y es, que están desilusionados por el comportamiento en la campaña y por la falta de coherencia entre los mismos integrantes de su partido, también están haciendo campaña, ahora, metiéndose con personas a título personal, y que queréis que os diga?? Están perdiendo el norte. Para bien o para mal, un partido ha conseguido 4 y los otros menos, esa es la única realidad, no sé cómo va esto de los pactos y por lo que he estado leyendo, unos miran por llegar a lo más alto a costa de lo que sea y otros por el bien del Pueblo y se nota. Aunque no estoy muy de acuerdo con las siglas de CIU, puedo decir que por ahora han demostrado ser señores y han hecho campaña de personas, a mi me pidieron cuando me vinieron a visitar que leyera todos los programas incluido el suyo y que obrara en consecuencia, pero que fuera a votar, defendían un programa y en ningún momento me intimidaron ni faltaron a nadie, solo presentaban un programa y eso les honra. De Gisp puedo decir que en un mitin dijeron cosas muy fuertes y de la gente que hablo, creo que necesitan un curso: “como hablar con público”.
En cuanto que este blog, que está politizado?? yo veo que todo el mundo reparte leña, aunque el propietario del blog intenta que la sangre no llegue al rio.

Anònim ha dit...

recordeu quan es va portar al ple de l´ajuntament la moció per declarar-nos moralment exclosos de L'àmbit de constitució espanyola? recordeu qui no va donar suport? doncs entreu al web de l´ajuntament i os donareu compte de qui es cadascun? que van votar la gent que ara esta al gisp? com a mínim la gent de reagrupament, com a passat a Girona, no pot pactar amb gisp.

http://www.reagrupament.cat/noticies/esquerra_intenta_guanyar_als_despatxos_de_la_junta_electoral_el_que_ha_perdut_a_les_urnes

CORAZONADA ha dit...

Que graciós això de que esta politizat! Si fos a l'inversa no n'estaria politizada la web. Serà que esten PIPS dels GISP, del ruso, del Bosque, del Isaac, de les formes, del joc brut, però algú s'ha plantejat que passarà amb l'Ajuntament si aquesta gent governa? Tant criticat que ha estat el LLesuy. Es nota de que esta feta la gent de CIU. Uns amb molta classe, educació ... i el altres, uhhhh. No tinc paraules.

Joan A. ha dit...

Em crea impotència i indignació veure el ventall de persones que tenim per representar-nos i per a gestionar-nos el municipi durant els propers 4 anys. De forma majoritària s'aprecia la manca de sensibilitat per la "cosa pública" en contraposició al desig de poder per la "cosa privada". D'aquests, n'hi ha a qui de seguida se li veu el llautó i n'hi ha qui s'ho treballa millor i se sap vendre molt bé, enganyant a tothom.
Per això, cal fer un canvi en el sistema polític. Cal que l'honestedat, l'esforç, la humiltat tornin a ser els grans valors a tenir en compte. Cal que les persones que ens representin facin bandera d'aquests valors.

Anònim ha dit...

Corazonada, la clase i la raó que tu atribuexis a CIU de Sant Pere de Vilamajor es aquest paternalisme ofegant que impideix que els ciutadans que no els voten, que no els hi agraden les seves maneres es mantinguin allunyats. Ja veiem les seves opinions davant el GISP. Aixó es fascisme embolicat de molta educació i molts estudis. Esperem que el GISP no governi amb aquesta gent tan educada.

Anònim ha dit...

Anterior anònim, jo espero que governi la gent educada, perquè ni per un moment m'agradaria que quan surtin a demanar ajudes ho facin quatre impresentables, que potser tu no ets un ignorant, ni tens mala educació i estudis, però t'ho dic de bon rotllo, no se com carai pots defensar aquesta formació.

FS ha dit...

Per què ningú contempla la possibilitat d'un govern d'unitat?

Tots critiqueu les diverses combinatòries possibles però ningú ha tret la possibilitat de fer un govern d'unitat. Tant difícil ho veieu?

Si cada partit s'encarregués d'una regidoria concreta es veuria clarament qui treballa o no pel poble.

És impossible!!! alguns direu i teniu raó per què en aquesta lluita de pactes predomina el factor humà que no pas el factor treball.

No es pensa en clau política sinó en clau humana. Es pot resumir en: qui vull tenir com a company de pupitre a classe? El simpàtic, divertit, agradable però mal estudiant, o bé el seriós, mal educat i pesat però molt bon estudiant?.

Jo ho tinc clar sempre i quan s'acatin les normes internes del pupitre: no rallar-lo, no parlar mentre fan classe i decidir entre tots dos si hem de moure'l de lloc.

Jo ho tinc molt clar malgrat el risc existent.

Per SPectiVa ha dit...

Ferran, ben tornat!!

No puc estar-me, per una vegada de replicar-te com a comentarista sense que m'hagin fet al.lusions directes. Perdoneu-me tots.

No oblidis que un Govern serveix per aixó: governar.

I qui governa té el dret, perquè li donem, de governar atenent a les seves pròpies prioritats i objectius. La unitat de comandament sia com sia és la única manera de governar qualsevol tipus d'organització. El contrari és simplement un caos (caos que per cert sempre aprofita un o altre per imposar els seus criteris, i la roda torna a començar).

El què governa està a l'hora subjecte al control extern: de les Lleis, de la resta de membres electes que no participen del Govern i dels propis militants que li han donat la carta d'opció a ser representant. Finalment, està subjecte a la sobirania pupular, si aquesta ho considera.

Si vols buscar pegues al sistema democràtic de representació que tenim, potser la trobaras en què falta un graó intermedi entre "el poble" i els electes.

CORAZONADA ha dit...

Això de governar en unitat es molt maco, les paraules quedan molt be. Però, tothon o tots els partits tenen les mateixes ganes de treballar pel poble ? Jo et dic que no. N'hi ha amb moltes ganes de fer coses i n'hi ha amb ninguna gana. Desprès tenim amb els que tot li dona igual i els que no diran mai si a res. Aixins no es pot governar amb unitat ja que els partits son els que menys interessats estam en fer-ho.
Hi ha alguns de nosaltres que fariem un pacte que per alguns es una mica imposible, con tal de fer el millor pel poble. Però amb tants interessos propis i somnis per complir, es impossible.

CORAZONADA ha dit...

Ara es diu Fascisme, jaja ! I com es diu al comprar vots, al criticar fins la sacietat, a oferir impossibles, a portar a persones grans a les urnes i donar-li el sobre del vot a la mà. Això com es diu? I tenim que callar? no !!! Digueu el que vulgueu però CIU ha fet la millor campanya, no ha caigut en criticar a ningú i no ha ha jugat brut. A més han fet un molt bo govern encara que alguns es fartin de criticar-ho. I si a més de tot d'això son gent educada i amb estudis, molt millor. Es pot no tindre estudis i tenir ganes de traballar però dubto que això ho tingi GISP.

Anònim ha dit...

Es curiós que el debat ha anat derivant cada vegada més acaloradament vers el GISP. Si tenim en compta la tendencia d´aquest blog sembla que ara per ara ho que preocupa a CIU es la agrupació d´en Joan Bosch. Dels altres partits no es parla. Em sembla molt significatiu.

xavi ha dit...

Dels altres no es parla, perquè no han fet campanya contra persones si no contra programes, no t'equivoquis si has llegit tots els comentaris sabràs que a Ciu li han repartit tanta llenya com els de Gisp la única diferencia es que CIU ha argumentat i Gisp a llençat merda falsa, serà la enveja “sana”. Aquesta es la diferencia, i això mateix ja ho has posat en varies ocasions, però si et penses que la gent es tonta t'equivoques, per moltes vegades que ho posis sempre tindràs la mateixa resposta. Eh!! Que consti que no soc de CIU, aquesta també es una diferencia que la gent que no es ni d’un partit ni d’un altre ha donat la seva opinió i si ho fem en percentatges et diria que un 90% opina que son mes seriosos els de Ciu, i si no t’ho creus tingues la paciència de llegir-los tots. Que segur no ho faràs.

FS ha dit...

Quina pena dedicar un espai de debat a fer critiques destructives vers altres persones.

Feu comentaris positius i argumenteu les vostres idees. Entre tots las podrem comentar i valorar.

Respecte al tema suggerit per Per Spectiva. Cert és que la figura del líder és molt important en una organització, però cert és que els acampats de la plaça de Catalunya han aconseguir crear una miniciutat en poc més de 15 dies, i tot fet sota el sistema assembleari.

Amb voluntat i educant a la població podem fer les properes generacions gaudeixin de més llibertat.

Accions com les que s'estan realitzant a tot Catalunya tenen una funció educadora. Les meves filles em pregunten quan veuen acampats al carrer, és un tema que que es parla a l'escola; això és l'objectiu de les movilitzacions, fer que la gent parli, debati, expressi el que pensa de tot plegat.

El que fem és mantenir sempre la flama encesa i evitar que algú l'apagui. Si això passés voldria dir que hem perdut la nostra llibertat. I no podeu arribar a saber com de difícil es tornar a encendre-la!!!

Anònim ha dit...

Jo cada cop tinc mes clar que aquest alcalde es quedarà sol. Ja va perdre 5 regidors en el govern dels últims 4 anys. Primera vegada a Sant Pere. Siusplau no ens vengueu la moto. Tots coneixem el Llesuy pel que ha fet i el que no ha fet, molts el coneixem com a persona i com a pilític. Promeses incomplertes, dedicacions escusives per regidors, deficit de 3000000€, no escolta, autoritari, manipulador.... no crec que ningú el vulgui. Dubto que aquest home pugui formar govern.
PD. Xavi espero que al menys tu et creguis tot el que dius però pensa que la gent d'aquest poble tenen memoria i no son tontos.

Xerric xerrac ha dit...

Sr. Anònim,
No és important el que vostè cregui o no cregui. La realitat és que 511 persones van votar a la llista que ell encapçala i que tota la resta de candidats varen treure menys vots. El poble de Sant Pere sembla pensar de manera substancialment diferent a vostè. I el que compta en democràcia, afortunadament, és el que pensa la majoria i no un individu en particular.

Anònim ha dit...

Ui, que mal informat estás, només l'han votat 511 ciutadans despistats de Sant Pere, menos mal que tenien a gent com tu que els informava!.
Potser per aixó, per que tenen memória i no son tontos, i no s'han deixat enganyar per gent com tu.

Xerric xerrac ha dit...

Sr. Anònim,
la democràcia consisteix en acceptar el que la majoria decideix, sobretot quan un mateix no hi està d'acord.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. (xerric xerrac)

Lolo ha dit...

Bona nit, veig que hi ha un anónim poc llegit pel foro.

Pensava que había quedat prou clara la diferéncia entre DEUTE i DEFICIT després de les picabaralles pamfletils i blogueres CIU-ISP

Informeu-vos! Per Deu.

Anònim ha dit...

Xerric Xerrac, no ho podries dir millor.

Jo penso que el ram dels despistats són els què van a anar a votar al Flautista de Hamelin. Ja se sep, els dones tiberi i promets i la gent amb la panxa plena vota al primer que arriba.

Anònim ha dit...

Doncs jo també crec que molts votants de GISP no van a "Media Market".

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. (xerric xerrac)

Anònim ha dit...

No crec que la gent voti per obsequis de paraigues o gots de ciu

Anònim ha dit...

Senyors diuen que el Ciu, va respectar a tothom a la campanya, jajaja,que poca memòria, en la presentació de la candidatura a Faldes, van riure de la lola i el miguel atraves d'uns humoristes el que van voler i més. El senyor Llesuy va prometre la recepció de les Pungoles (vots), però sense explicar el que hauria de pagar cada veí, per poder recepcionar. Poca memòria, mentiders, mal educats i poc intel ligents. Això és el que NO volem en aquest poble

ANNA ha dit...

Anterior Anònim, si comencem per dir que un humorista va dir o va deixar de dir... si recepcionar Pungoles es fer una campanya contra altres, si creus que t'acredita la teva opinió insultar-los i dir que son mentiders, mal educats i poc intel•ligents. Si son la força mes votada, i dius que aquest poble no els volen?, em sembla que mes et valdria dedicar-te a llegir un bon llibre i aprendre et queda molt camí.

CORAZONADA ha dit...

Em sembla que alguns anònims tenem una miqueta de rabia perque Llesuy pot tornar a governar. Estan nerviosos. Qué os dona mes rabia, que CIU ha guanyat o que vosaltres heu perdut?
Teniu que saber perdre.

ANNA ha dit...

Ja els hi passa, (Mou) Porqué?? no sé Porque??? perquè han perdut i ja esta.

Anònim ha dit...

Corazonada i Anna, que ciu pot tornar a governar, amb qui???, amb esquerra?, després de tot el que heu despotricat d´ells, amb el psc, després de tot el que heu arribat a dir d´en Miguel, amb el Gisp?, que els esteu foten a parir amagats darrera d´anònims?, que hipòcrites arribeu a ser. Ho teniu una mica negre per poder tornar a governar. La gent no es tonta i te memòria. K

Corazonada ha dit...

Mira ANÒNIM no entraré en el teu lloc, tan sols et diré que la gent que tu dius es el poble i no ha sigut tonta, es clar que no, i molts dels ens han votat per tornar a guanyar una altre vegada i amb més de cent vots que a les últimes eleccions. Que no governem, no passa rés no anirem oferim impossibles per aconseguir un pacte amb ningú com altres. Nomès farem el possible per trabajar conjuntament i pel poble. No t'oblidis que és la feina que tenim que fer a l'Ajuntament, nosaltres o qualsevol altre.
Encara no m'has contestat a la pregunta però per com escrius suposo que és la segona opció.

NOTA: Quan vulguis estic a la teva disposició per pendre un cafè i parlar, veuràs que no tinc rés d'hipòcrita.

Anònim ha dit...

Anònim anterior, en Juan Carles ha dit que millor, no desqualificar a les persones i cada vegada que parles ho fas, has de tenir respecte per les persones, i si ets d'un partit has de argumentar les coses amb el programa, i si no ets de cap partit, repartir llenya no fa cap afecte, no veus que ara per ara, qui ha guanyat es Ciu, posat tranqui-la, perquè no fas que aquest blog sigui ni amè, ni constructiu, Perdona però es el que penso. Ànims!!

Corazonada ha dit...

FEM MEMORIA:

Josep Maria Llesuy, un Alcalde torero, un alcalde compromès

Han passat ja dos anys i mig gairebé des de què en Josep Maria Llesuy va ser nomenat Alcalde del nostre poble.

Qui se'n recorda de com estaven les coses fa 30 mesos!

A en Josep Maria Llesuy, des de que va arribar a l'Alcaldia, no li han tocat bons temps...

Ha hagut de lidiar, torero, amb tots i cadascun dels temes clau del nostre poble, temes claus del nostre temps: un POUM mal nascut que calia redreçar, un IES qui sap on posar-lo, teranyines a la Hisenda Municipal, activitats consentides però il.legals, modernització dels serveis municipals i de les infrastructures, viabilitat de la Rectoria, posar Sant Pere en el Baix Montseny, ... Miri el tema que miri, tots estan ja a l'agenda d'alcaldia, i mira que fa un grapat d'anys que estaven per resoldre.

Em recorda quan vaig ser president de la meva comunitat de veïns. President rera president s'anaven passant la pilota de la nostra piscina comunitària, que s'havi de tornar a enrajolar. S'havia de fer i ho vaig fer. Crítiques i més crítiques, com quan vaig decidir canviar d'una vegada unes obsoletes bústies que queien a troços, o quan vaig restaurar el parquet de l'esquash.
Ara ja ningú se'n recorda de qui ho va fer, però ja està fet.

I a més, a en Josep Maria Llesuy li ha tocat lidiar (torero) amb la pitjor crisi econòmica de la nostra generació, amb les conseqüències derivades per a la gent.
I per postres, els canvis socials de la mà dels nouvinguts han incubat en les postures nuclimilitants i acollit a tots els experts en sostenibilitat i prevenció de riscos per donar i vendre.
I de ressopó la diàspora d'agrupacions polítiques o simplement agrupacions, que han tingut recolzament a les urnes, més replicants que mai.

Sent com és, en Josep Maria, el primer alcalde nouvingut (només fa 10 anys que viu a Vilamajor) i a més amb l'estigma de ser el primer alcade de la perifèria, no podia aconseguir fer-se seves les forçes vives (forces, deixem'ho així) del poble. Però aquestes forces, de mica en mica, estan entenent que millor posar les veles als nous vents.

Pencaire no se li pot negar, honest també, i, fonamentalment, no té interessos a defensar, protegir ni amassar més que els de la seva visió per al nostre poble: mai havia passat quelcom tant simple.

A vegades, però, per vehement i impulsiu (va amb les persones, no amb el càrrecs) engega com un cavall i ha d'aturar com un ase... sense deixar per això de ser intel.ligent.

Alguna cosa deu tenir quan tres regidors han marxat del govern, ... però també n'ha guanyat.

Li han posat pancartes per acabar amb la fàbrica, quan des del primer dia de govern va posar fil a l'agulla en la complicada solució del tema, també heretat. Tothom, ara, critica el nou POUM sense recordar l'antic POUM que va estar apunt de ser aprovat pels mateixos que critiquen el nou.

I en canvi tothom se n'aprofita i, sens reconèixer-li autoritat, només veig i escolto crítiques, i silencis. És el que passa per posar-se proper, per anar amb franquesa amunt i avall.

No he conegut mai un Alcalde a Sant Pere que tingués una agenda tant plena d'actes amb els veïns, de qualsevol mena.

Article de PER SPECTIVA

Josep Mª és el millor. Perquè Sant Pere no s'aturi.

Per SPectiVa ha dit...

Coll...! Cor-azonada, em poses les galtes vermelles. Ja n'hi m'en recordava.

No m'agrada sortir del meu teclat per prendre la paraula, però menys mal que algú lleigeix "Reflexions" des de fa més de 15 dies (i no ho dic per l'Isaac, que sempre ha estat fidel).

També he dit més coses: quatre anys de la vida del nostre poble donen per molt.

Llàstima que llavors no haguessiu dit la vostra, m'hagués agradat sentir-vos.

Arribat a aquest punt no puc per menys que enyorar "Vilamajor Opina". Amb en Joan Garcia, Isaac, Petitó, Ferran, Diego Javier, i tants d'altres varem disfrutar amb el debat intel.ligent.

Us convido a què repasseu els més de 400 articles que he escrit i veureu que de llenya i de bon humor n'he repartit per tot i per a tots.
I en Llesuy, quan feu balanç, no n'ha sortit especialment ben parat.

En tot cas, gràcies per utilitzar aquest espai i fer-lo vostre: és el que sempre he volgut.

(Perdoneu)

Joan Carles ha dit...

Jugar a veure qui la té més grosa no porta enlloc. La realitat és que en Joan ha passat d'anar als plens i què en quatre anys no ha fet ni una proposta. L'únic mérit ha estat aprofitar la sala polivalent per posar en escac al rei (com diu Perspectiva).

En Joan podria haver aportat un complement necessari a aquest poble en aquesta legislatura que ve, en Llesuy l'hagués incorporat, però l'ambició l'ha perdut, i l'amargor de pensar que guanyaria a en Llesuy no el deixa pensar clar.

Descomptant els vots que li ha donat en Bosque, només ha guanyat 29 vots, mentre que en Llesuy n'ha guanyat cinc vegades més.

El GISP té tota la legitimitat atorgada pels seus votants, però no per aixó ha ni es mereix de ser Alcalde. Ha pencat molt més la Lola i la seva gent en aquests quatre anys (tot i què en una direcció equivocada, com s'ha vist).

La gent volia ser enganyada amb el cant de sirenes. La sirena ha tret el seu tall, però no per això ha deixat d'enganyar amb promesses que tots sabem que no es poden cumplir.

Confio molt que els únics que queden d'aquesta debacle, els Joans, tinguin la responsabilitat que han d'exercir per fer possible el poble real -no el de "playmòbil"- que tots esperem, en la realitat que en Llesuy l'ha començat a posar pencant de valent mentre d'altres... qui sap on eren.

El crèdit d'en Llesuy és el que ha fet. Per donar un xec en blanc ja hem après de Marbella amb en Gil.

A hores d'ara mateix -de matinada- ja és caixa o faixa. Demà tindrem notícies i no dubto que l'autor d'aquest bloc, un pas endavant, ens en podrà fer cinc cèntims (oi PerSpectiVa?).