Darreres entrades:

23/7/08

L'activitat social torna a Can Derrocada

En la darrera reunió de l'Associació de Veïns de Can Derrocada, celebrada dissabte passat, es presentaren les activitats previstes per aquest estiu, i els acords convinguts amb Vilaguixà per tal de poder utilitzar, ni que sigui parcialment, les instal.lacions de la zona esportiva de Can Derrocada.

En només dos mesos, la recent constituïda Associació de Veïns ha aconseguit mobilitzar els veïns de Can Derrocada amb l'objectiu de lograr que les famílies del veïnat puguin conèixer-se, relacionar-se i desenvolupar activitats recreatives que cohesionin les relacions socials, sobretot pensant en els fills.

Les activitats, quin calendari s'està ultimant, començaran ja el mateix divendres vinent amb un sopar familiar a l'aire lliure que acabarà amb ball.
Altres activitats previstes són, per exemple, un torneig de ping-pong, un campionat de Wii, cinema a la fresca, tornejos de fútbol sala i bàsquet, una festa "remember", etc., etc. També s'estant plantejant activitats combinades amb altres entitats del municipi.

A la mateixa reunió es van inscriure una desena de nous socis a l'AAVVCD.

Després de més de 15 anys de travesia pel desert, les activitats socials i esportives tornen a la Zona Esportiva de Can Derrocada de la mà dels propis veïns, gràcies a la col.laboració dels titulars de Vilaguixà, arrendataris de l'immoble.

Val a dir que l'altre associació del veïnat (la de Propietaris) no havia organitzat més que un parell d'activitats socials esporàdiques en els seus diset anys d'existència.

(Veure la notícia publicada).

0 Comentaris. COMENTEU-HO: