Darreres entrades:

10/7/08

Sobre legitimitat, legalitat, justícia i sentit comú

Resulta que la Junta de l'Associació de Propietaris de Can Derrocada i Aires del Montseny (que per cert té un domicili desconegut i per tant fa mesos que no atenen les notificacions oficials) pensa que no s`ha executat la sentència en relació a la desafortunada llicència de construcció donada en el seu dia a Vilaguixà per l'Ajuntament, la qual va ser anul.lada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Com poden sortir ara, aquests personatges posant els dubtes d'una evidència?

Quins interessos personals -que no dels veïns- s'amaguen darrera d'aquest anacrònic comportament?

Serà un intent agònic d'utilitzar l'entitat fins que la propera assemblea els tregui de la respectable Associació que novament queda deshonorada?

Quina autorització tenen dels associats per continuar malbaratant diners de l'Associació, apart dels que ja es van gastar amb un inùtil estudi de mapa acústic de Can Derrocada?

Perquè continuen desprestigiant encara més una Associació respectable i respectada fins ara?

Sigui com sigui, arribaran al contenciós-administratiu contra l'Ajuntament i així no només es gastaran els diners dels veïns sinò que també faran gastar els de tot el poble. Fins i tot "atengui's a les conseqüències", no es descarta demanar responsabilitats al propi Alcalde.

Quan hom es posa unes ulleres fumades, perd els colors de la realitat, i malhauradament posar les coses al seu lloc, demostrar que ja estan al seu lloc, costa temps, maldecaps i diners.


No tenen més legitimitat de la que s'atribueixen ells mateixos. Portes endins ja l'han perduda.

Utilitzen la legalitat, que ho permet, per iniciar un procediment que no defensa més que els seus ocults propòsits personals. Un altre dia us parlaré de com interpreten singularment la legalitat dels seus actes com a representants d'un grup de veïns.

Instrumenten la Justícia pensant-se de què pel fet de ser cega, és a més tonta.

Han perdut el sentit comú de tant escoltar-se a si mateixos.

Tenen, en definitiva, els dies comptats: de tal.libans a kamikazes.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: