Darreres entrades:

2/12/08

La sobirania dels Ajuntaments i la Diputació de Barcelona

L'actualitat informativa en relació amb el nostre petit poble no para de rajar...

Llegeixo la premsa digital i em trobo aixó.

(Faig la consegüent reflexió únicament per al.lusions com part in-fectada, doncs com deia abans, aquesta no és guerra d'aquest bloc)

Finalment tot l'ensurt s'ha resolt i ja no seré processat com imputat en una querella criminal per libel.

M'interessa, però el fons de la qüestió.

De ser certes les declaracions que transcriu l'Actualitat del Baix Montseny (*), ara resulta que hi ha funcionaris, portaveus de la Diputació de Barcelona, que públicament s'atreveixen a opinar sobre quins documents s'han de portar o no als Plens del Ajuntaments, quins documents ha o no ha de publicar un Ajuntament per al coneixement dels seus ciutadans, que ha o no ha de fer el seu Alcalde.

Fins aquí podíem arribar!

Pel que sembla (*), en aquesta nostra Diputació hi ha franctiradors (ja en coneixem com menys tres, dos d'ells amb noms i cognoms gràcies al Mirror) que escampen opinions personals a qualsevol que els pregunti.

I entre ells es desautoritzen públicament.

Ja s'ho faran, però no es pot passar per alt, i cal esperar, cal exigir, de ser certes les declaracions transcrites per l'Actualitat (*), que algú rectifiqui i es disculpi públicament davant la Corporació Municipal de Sant Pere de Vilamajor, per permetre's d'opinar públicament des de la Diputació Provincial quins documents ha o no ha de conèixer el màxim òrgan de representació democràtica del nostre municipi, quins documents ha o no ha de publicar un Ajuntament per al coneixement dels seus ciutadans, que ha o no ha de fer el seu Alcalde.

Últimament, també els de fora es posen a opinar sobre que ha de fer o no fer l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, querelles amunt, querelles avall, escampant-se des dels safrejos on es fa la bogada fins estendre la roba als fils de qualsevol mitjà de comunicació, a la més mínima oportunitat.

L'avantage de l'escampall és que podem juntar les peces, i trobar denominadors comuns que resulten molt aclaridors, tanta gent instrumentalitzada en benefici d'interessos InSosPitats que EnceRClen de retruc en benefici d'una estratègia política.

Qui maltracta el meu Ajuntament, qui menyspreui el meu Alcalde, sigui qui sigui a qui li toqui fer-ne, em maltracta a mí, com ciutadà de Sant Pere de Vilamajor. D'aixó no se'n pot fer llenya, se n'ha de fer pinya. D'aixó se'n diu, per sobre de tot, honor. Entra dins del joc criticar les persones, però de cap manera les institucions que ens hem donat.
Per netejar els nostres draps ja ens tenim a nosaltres. La bogada l'hem de fer a casa.

I qui es fregui les mans de tot plegat, sincerament, les deu tenir brutes: que li caiguin els anells.

(L'exaltació és, com podeu veure, irrefrenable, perdoneu l'excés).

(*) Si algún lector coneix o té sospites de que la informació publicada en el mitjà a la què faig referència no sigui certa en qualsevol dels seus extrems, sisplau que em faci arribar un correu fent-m'ho avinent.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: