Darreres entrades:

3/12/08

L'atur enfila el Tourmalet i el Govern ens deixa una moto

Al mes de novembre, l'atur a Vilamajor ha arribat a 453 persones, 48 més que el mes anterior.

A Sant Pere de Vilamajor es situa en 211 persones, un 56% més que fa un any, un 56% més des de principis d'aquest any i un 11% (21 persones) respecte el mes d'octubre.

A Sant Antoni de Vilamajor es situa en 242 persones, un 57% més que fa un any, un 41% més des de principis d'aquest any i un 8% (27 persones) respecte el mes d'octubre.

(Veure totes les dades a Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor)

És imprescindible que Sant Pere de Vilamajor i Sant Antoni de Vilamajor agafin la moto i preparin urgentment projectes d'obres d'interés per als municipis, i per a tots dos municipis, i aprofitin l'oferta del Govern per a la contractació d'aturats.
La dotació màxima dels ajuts (per al total de projectes que es vulguin presentar) és de:

- 659.812 € per a Sant Pere de Vilamajor,
- 901.047 € per a Sant Antoni de Vilamajor

El termini comença just d'aqui a una setmana i acaba el 20 de gener de 2009. Les obres han de ser de nova planificació, i no poden estar contemplades en els pressupostos de 2009. S'han de començar abans del 13 d'abril de 2009 i acabades abans de 30 de març de 2010.

El procediment de concessió és molt ràpid (20 dies) i els contractistes cobraran en 30 dies, doncs l'Estat adelanta el 70% del cost a l'adjudicació de les obres.

Aquesta oportunitat de donar una empenta al progrés de Vilamajor, aquesta responsabilitat d'ajudar als aturats de Vilamajor requereix resposta ràpida: els plens dels Ajuntaments que hauran d'aprovar els projectes, haurien ja, doncs, d'estar convocats. (I si els tècnics municipals han de fer hores extres, que les facin).

(Més informació)

0 Comentaris. COMENTEU-HO: