Darreres entrades:

20/10/10

Benvolgut company, tenim un problema

Carta oberta a l'Il·lustríssim alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, Sr. Francesc Tella i Macià


Benvolgut company,

Hem arribat al punt que no ens podem permetre perllongar més la situació actual que causa perjudici a veïns dels nostres municipis.

El tema de la mobilitat entre els nostres dos pobles no pot deixar de resoldre's per manca de comunicació institucional.

Dit això, em poso a la teva disposició personal o dels tècnics d'aquest Ajuntament per posar remei a aquest greu problema de veïnatge que ens afecta.

Josep Maria Llesuy Suñol, Alcalde de Sant Pere de Vilamajor

(Carta oberta publicada a l'Actualitat del Baix Montseny)

4 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

¿Algú em podria explicar com és que hem arribat a aquest punt? ¿No és vergonyós que dos batlles veins no puguin parlar i s'hagin d'adreçar cartes obertes als diaris de la comarca? Sembla mentida!
Potser acabarem com Bòsnia en els 90, quan els barris d'un mateix poble es disparaven els uns contra els altres? Aberrant!

Si s'imposés la fusió d'aquests dos llogarrets per fer-ne un de sol (Sant Per-oni de Vilamajor?) otro gallo cantaría.

Anònim ha dit...

Les situacions límits no vénen donades per la comunitat sinó que les provoquen les persones individuals.
El poble o comunitat pacta escollir un representant, un líder que els governi. Si fa la feina malament se'l deposa.
Les properes eleccions locals són el maig del 2011. Tu tens la paraula. Tu decideixes

Pungoles-opina ha dit...

I hauriem de decidir amb criteri. A Can Miret les coses van funcionar perquè tenien regidors dins del govern!!!

Anònim ha dit...

Bueno crec que aquet tema ja esta definitivament tancat,amb el relleu d'alcalde a sant antoni...i la diguem dimissio de l'alcalde de sant pere..encara que ens ha deixat com ell volia una cosa perque el recordem sempre,un monument al seu ego personal, no es la ansiada sala polivalent,són 3'4 milions de euros de deficit,ahir fent comptes sortia a uns 9.000€ per habitant....qui digui que a sant pere no som rics que ho pensi be,ja ens hem gastat el que hi havia,el que tocava i el que tocará ens els propers 10 anys, felicitats!!!! esperem que el nou equip de govern tingui la sang freda per fer el que toca, i per deu, trovar sortida al tema de la movilitat entre municipis. Com ens distraurem ara sense aquelles divertides cartetes d'amor que s'enviaven utilitzant els mitjans publics?