Darreres entrades:

13/2/13

Ja era hora, els "multeros" fan de "polis"


En una operació conjunta de les policies locals de Vilamajor i Llinars del Vallès i els mossos d'esquadra es van poder recuperar objectes diversos, joies i diners en efectiu.

 
 Imatge dels objectes i diners recuperats Foto: Aj. de Sant Antoni de Vilamajor

La policia local de Sant Antoni de Vilamajor, amb la col.laboració del cos de mossos d’esquadra de Granollers i agents de la policia local de Llinars del Vallès, el dissabte dia 9 de febrer, van detenir dues persones que havien entrat en una finca de la urbanització de Sant Julià d’Alfou.
Uns veïns van avisar a l’agent de la Policia Local que estava de servei de tarda, el qual es va personar immediatament al lloc dels fets, va realitzar una batuda i va localitzar dos individus sospitosos que un cop identificats com els autors van ser detinguts i traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers.

Arran d’aquesta detenció es produeixen altres detencions, sembla ser que es tracta d’un grup organitzat que operava per aquesta zona. Es van recuperar objectes diversos, joies i diners en efectiu. L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha valorat positivament la tasca de l'agent en servei per la seva intervenció.

(Font: Baix Montseny)

0 Comentaris. COMENTEU-HO: