Darreres entrades:

26/2/13

Orgull de germà

Aquests dies es celebra a Barcelona el Mobile World Congress. És la fira més important del món en un sector de tanta empenta i futur com el de les tecnologies mòbils.



La fita aconseguida no només és per enguany, sinò fins el 2017.

L'impacte de prestigi -i econòmic- per Barcelona i Catalunya és extraordinari.

Doncs, be, tinc l'honor de ser germà d'una de les persones clau que ha aconseguit aquesta fita.

 

Em permetreu doncs inflar-me públicament de l'orgull pel meu germà gran. Us faig una breu ressenya d'en Pere:

Pere Camprubí Nieto

Director d'Expansió de Fira Internacional de Barcelona
 
Durant l'etapa de director comercial de FIRA INTERNACIONAL DE BARCELONA va desenvolupar el llançament entre altres dels salons Ecomed, Expomatex, Brocanters, Motoshow, Serigraph, PlanetFutbol, BNF, Globalgeo ...
Director del Saló Internacional de l'Automòbil 2003.
Durant l'etapa de director d'Expansió, l'equip liderat per Pere Camprubí ha captat per a Barcelona els salons EIBTM, Bread &; Butter, Mobile World Congress. Alhora, ha estat estretament lligat a la consolidació de Fira com a seu dels majors congressos mèdics europeus (Cardiologia, Respiratori, Diabetis, Hematologia, ...), i fires internacionals itinerants (Fespa, In-cosmetics).
Creador i director del saló The Brandery (4 primeres edicions).
Entre altres càrrecs, és membre del Comitè Executiu de FIRA INTERNACIONAL DE BARCELONA, membre del Comitè Executiu del COPCA (Consorci de promoció de Catalunya, avui ACCIO) i Vocal dels Comitès Organitzadors dels principals salons d'Alimentaria Exhibitions SA.

El nostre pare també n'estaria orgullós...

1 Comentaris. COMENTEU-HO:

Ferran ha dit...

Doncs si, n' es per estar orgullós. Sovint els pares no tenen prou temps com per veure que l' educació, els valors i la rectitud en l' exemple acaben donant els fruits dessitjats.
El record al teu pare, és el record a molts pares que van marxar masa aviat.