Darreres entrades:

18/5/08

Presentació pública de l'Associació de Veïns de Can Derrocada

Fa un mes, es va constituir una nova associació veïnal: l'Associació de Veïns de Can Derrocada.

L'objectiu bàsic de l'Associació és fomentar les relacions socials al veïnat de Can Derrocada, plantejades des d'una vessant lúdica i familiar.

De fet, aquesta iniciativa omple el buit existent des de fa molts anys en aquest aspecte, tant important en un veïnat que compta ja amb 150 persones empadronades, apart de la població flotant de segona residència, encara molt significativa.

S'han programat ja algunes activitats, obertes a la participació de tots els veïns, i s'està plantejant alguna altre activitat conjunta amb altres associacions.

És també el propòsit de l'Associació col.laborar amb les altres entitats veïnals del municipi, i amb l'Ajuntament, en el desenvolupament d'activitats d'interrelació social.

El naixement de l'Associació -que compta amb una trentena de socis fundadors- va tenir un important ressó (veure notícia) i també els medis ho van recollir (L'Actualitat del Baix Montseny).

Per tal de donar a conèixer l'associació i aconseguir aplegar tots els veïns de Can Derrocada per a posar en marxa les activitats, el dissabte, 24 de maig, a les 18 hores es celebrarà als locals de Vilaguixà, la presentació pública de l'Associació, on s'ha convocat, per carta, a tots els veïns, esperant la seva participació.

Des d'aquesta pàgina convido també a tots els veïns de Can Derrocada, i en general, a totes les persones interessats en què el barri sigui quelcom més que cases.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: