Darreres entrades:

3/9/08

Bloc nacionalista a l'Ajuntament de Sant Pere?

És públic i notori que en les passades eleccions municipals, les posicions de CiU i ERC, i dels seus líders, no van permetre que els dos grups s'integressin en el Govern Municipal comandat per CiU.

Des d'aleshores les coses han canviat, i força, des de tres bandes:
  • L'Alcalde Llesuy i el seu decidit -expeditiu- tarannà.
  • La reestructuració i nou seny del grup municipal d'ERC amb Cristina Romero al front visible.
  • La disparitat entre els quatre partits que composen el govern municipal.
Una eventual entrada dels dos regidors d'ERC sens dubte hauria de significar la sortida d'un o dos dels altres grups polítics que actualment estan en el Govern, dels quals, malgrat la persona i bona tasca d'en Pere Curto, raons ideològiques apuntarien al PPC com a primer candidat.

No obstant, el Pacte de Govern subscrit entre les forces polítiques del Govern municipal sembla encara ferm i en marxa (*), i, malgrat tot, no hi ha raons polítiques ni personals (com menys conegudes) per trencar la situació existent .

Amb aixó, el cor és ara en contradicció amb el cap, i és doncs ara que les estratègies polítiques -de fer o de no fer- esdevenen claus per al futur de totes les formacions, i la supervivència d'algunes d'elles.

Si més no, el rumor ha animat el galliner... En fi de be, doncs hi poden haver barbes en remull i aixó sempre posa les Duracell.

I l'Onze de Setembre, naturalment, ha de ser de totes les forces polítiques (les que de debó ho senten), i de tota la ciutadania, faltaria més!

(*) En Tafaner el començava a examinar quan, malauradament, va haver de suspendre el seu bloc.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: