Darreres entrades:

27/9/08

Última hora: ERC demana una dot per ser parella de fet de CiU en el Govern municipal. ISP ens explica la seva sortida del Govern

COMUNICAT DE PREMSA

Sant Pere de Vilamajor, 24-09-2008


Com a conclusions de l’assemblea extraordinària celebrada el passat dimarts 23-09-08 es va acordar la no acceptació de l’oferta d’entrar a govern en les condicions proposades per l’actual equip de govern.

Esquerra és la 2a força política municipal. No és una peça de recanvi per substituir la recent dimissió de la regidora d’ISP, 5a força política municipal.

Malgrat això, Esquerra no es nega al diàleg i proposa establir una segona ronda de contactes. Aquestes haurien de servir per negociar partint de zero un nou pacte i programa de govern. Esquerra proposarà uns punts irrenunciables del nostre programa electoral i que el govern municipal resultant, si és dóna, reflecteixi la correlació de forces dels grups integrants.

Grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Pere de Vilamajor.


De la seva banda, Independents de Sant Pere (ISP) ens explica a la xarxa els motius de la seva renúncia a continuar formant part del Govern municipal

Pel que sembla, a en Llesuy tothom l'estima però ningú es vol casar amb ell. Sens dubte, el millor estat és el de nuvis.

Veure també: De la barra de pa a l'entrepà

0 Comentaris. COMENTEU-HO: