Darreres entrades:

2/2/09

Una idea empresarial...


A l'any 2007 es van celebrar a Vilamajor 56 enllaços matrimonials, 30 a Sant Pere i 26 a Sant Antoni. Val a dir que només 35 d'aquests matrimonis van quedar residents al mateix Vilamajor (11 a Sant Pere i 24 a Sant Antoni).

Com a curiositat, els matrimonis residents a Sant Pere de Vilamajor s'han celebrat per part de 9 solters i 2 divorciats, amb 11 solteres, mentre que els de Sant Antoni ho han estat per 20 solters i 4 divorciats, amb 18 solteres i 6 divorciades.
4 dels matrimonis residents a Sant Antoni han estat celebrats per l'Esglèsia católica, per 20 enlaços exclussivament civils. A Sant Pere, 5 matrimonis han estat eclesiàstics i 6 solament civils.

A la vista de les dades, se m'ocurreix una idea empresarial per a algú que vulgui emprendre-la: es tracta d'organitzar la cerimònia de l'enllaç: tràmits, flors, arròs, fotògrafs, ... Facilitaria la feina dels ajuntaments i la parròquia, i seria una font d'ingressos, podent facturar ben be uns 9 mil o 10 mil euros l'any, centrats en uns mesos molt concrets.

Per cert, com sia que l'excel.lent idea de celebrar els matrimonis a la Sala Oril.la de Sant Pere està tenint una molt bona acollida, ja seria hora de què l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor disposés una taxa (o preu públic) per a cada enllaç civil que es celebri, així com, perquè no dir-ho, acordar una retribució fixe pel servei que, generalment en dies festius, proporcionen l'Alcalde (o qui el substitueixi), i el Secretari.

Que tal, per exemple, 150 euros? No seria una fortuna d'ingressos però com menys permetria recuperar els costos de neteja, vigilància i cerimònia.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: