Darreres entrades:

23/4/10

Aprovada la construcció del nou local social polivalent


Com era de preveure, el Ple Municipal d'ahir dijous va aprovar el projecte de construcció del nou local social polivalent al (no "del") nucli principal. Els regidors de ERC i de ISP hi varen votar en contra, tot i que en el seu dia no van formular cap objecció a la construcció del local en el ple que va aprovar els pressupostos que la incloïen.

El projecte s'ha reformat, sense cap cost, i ha quedat en els següents paràmetres:

- Pressupost total: 1.250.000 Euros.
- Superfície: 1.000 m2.
- Sala diàfana de 800 m2 més tres sales de 50 m2 per a reunions ciutadanes i d'entitats.
- Licitació prevista: maig-juny 2010.
- Termini de construcció previst: 12-18 mesos.
- Finançament de la construcció: 800.000 Euros subvenció de la Generalitat; 450.000 Euros, finançament municipal.

El debat per a la reconstrucció del local social La Fàbrica encara s'intenta però mantenir viu, insistint-se en la convocatòria del Consell de Poble amb aquest únic punt del dia per a la reunió prevista el 7 de maig.

L'antic local social, té uns 500 m2 de superfície, i la seva reforma costaria pel capvall uns 400.000 Euros, per als què no es compta amb cap subvenció.

El futur de La Fàbrica però, no està clar, sense que s'hagi dit mai que serà enderrocat, fet que sens dubte haurà eventualment d'esperar a veure les previsions del POUM per a aquest indret i fonamentalment la conveniència de tornar a reparar un local que ja ha complert molt dignament la seva funció al llarg dels anys.

Propos obrir un concurs d'idees per posar-li un nom al nou equipament, a fi i efecte que ens l'anem fent nostre, ja des d'ara.

3 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Que hagués passat si l'associació de veïns no s'hagués mostrat contraria al projecte inicial de la sala polivalent? Doncs que s'hagués fet.

Enorme VICTÒRIA de l'AVSPV

Felicitats a l'alcalde per haver entrat en raó i haver escoltat al poble

Suposo que l'AVSPV no té la informació privilegiada teva on sense que ahir assistissis ya tens tota la informació. A la majoria de ciutadans ens acaba d'arribar ara, per tant resulta impossible que s'hagin fet els tràmits pe suspendre el consell.

Javier ha dit...

Jo penso que l´Associació de Veins va fer el seu treball, peró que aquest no es cap un triomf de la mateixa, ho es del Ajuntament. Era molt raonable que el Consistori miressi de baixar el cost de l´inversió,I per altra part, crec que no disposa de cap altre terreny per fer el local. O sigui ha aconseguit ho que volía.
A veure que diu ara l´Associació de Veins i l´Oposició.

Anònim ha dit...

Molt bé per l'Ajuntament!