Darreres entrades:

27/5/11

Combinatòria electoral

Estem seguint atentament els moviments dels grups polítics per fer aliances vàlides per tal de dur el Govern del nostre municipi en els propers quatre anys.

11 persones ens representen perquè així ha resultat de la suma d'individualitats que han anat a votar. Els ciutadans de Sant Pere de Vilamajor ja han fet la seva feina. Ara els toca a qui els representa.

No hi ha cap dubte que tothom que ho va voler (excepció feta del Partit Popular) ja hi té un o altre representant: la primera fita està acomplerta.
Ara toca fer una nova agrupació per tal d'escollir el Govern que exercirà l'administració de la "cosa comuna" en aquesta legislatura a punt de començar.

ISP ja ha deixat ben clara la seva posició, que de fet es resumeix en fer Govern des de l'oposició. Coherent amb els resultats i la suma que no suma per replicar el govern del 2003.

Per al Govern sumem doncs els representants del 80,6% dels ciutadans que n'han volgut tenir. Així doncs la combinatòria només ens dóna tres opcions vàlides:

OPCIÓ 1: 53% DELS CIUTADANS QUE HAN VOLGUT TENIR REPRESENTANTS
Ara per ara aquesta combinació és impossible, per vàries raons, la primera és que la vara de freixa la volen tots dos. GISP però potser deixi de repudiar, d'aquí a uns dies, la seva afirmació de campanya, taxativa: "Donarem l'Alcaldia a la força més votada" (sic). Veurem. Tot dependrà de com resultin els festejos d'en Llesuy amb altres pretendents. La discreció és fonamental doncs GISP ha de fer la seva darrera aposta la setmana vinent, després de la primera i rocambolesca reunió. (I el temps juga en contra seva).


OPCIÓ 2: 49,7% DELS CIUTADANS QUE HAN VOLGUT TENIR REPRESENTANTS
 
És la segona ronda de trobades. Aquesta opció no és ara per ara a la teulada d'en Llesuy. En contra del què alguns pensen, no és gens ni mica contranatura, doncs les dues posicions es complementen i les d'en Bruguera i d'en Llesuy en els principals temes del nostre poble s'identifiquen amb un model molt similar en els seus fonaments. El paper de RCat, d'en Joan i d'en Carles, que ha estat determinant per tenir el segon regidor a favor de la coalició, s'ha de fer valer, doncs no hi ha dubte de què en Joan García és regidor de Govern, i en vol exercir, doncs el seu talant batallador i enraonat aporta sàvia fresca als principals assumptes d'aquesta legislatura (en alló que es refereix al barri vell, molt especialment). L'acord signat, entre d'altres, per aquestes dues formacions amb l'AVVSPV n'és un bon camí. Esperem resposta. Veurem.


OPCIÓ 3: 37,6% DELS CIUTADANS QUE HAN VOLGUT TENIR REPRESENTANTS
 
En Miquel suposa la renovació del seu grup, controvertit en els darrers 7 anys pels seus propis representants al ple. La seva moderació en els postulats i una visió complementària a la de CiU el fa, en qualsevol combinació, un bon company de viatge (també per a ERC-RCat). Seria una opció extrema, que deixaria el Govern en minoria. Però en aquestes condicions el GISP tindria la clau del Govern, fent fer alló que creu que s'ha de fer, sense desgast i, alló que és més important, sense haver de fer-ho. No és cap tonteria aquesta darrera opció, per bé que tot just sobrepassa 1/3 de la representació de qui n'ha escollit alguna.

Tot just s'han estrenat els temptejos, prudents, d'uns amb altres. Ràdio Macuto té totes les freqüencies posades i ja s'han destil.lat algunes Boles de Drac.

En Ferran Sarrià (que ara està entretingut amb la carmanyola) ja va fer pública la seva anàlisi de coalicions. Interessant donar-li un cop d'ull.

La setmana vinent serà decissiva per a perfilar totes les posicions. I l'altra tindrem ja fumata blanca. Ho seguirem de ben aprop.

Nota: les fotografies presentades són composicions a partir de l'original fet per l'Higini Herrero.

88 Comentaris. COMENTEU-HO:

La Xiqueta del Molí ha dit...

Personalment, m'agrada l'opció 2. Crec que tots dos partits tenen gent amb ganes de treballar, sense buscar interessos particulars, només el que creuen que és millor pel poble. I ambdos duen un programa realitzable.
Potser si que alguns van votar ERC-Rcat per fer fora en Llesuy, però on millor per poder aturar les actuacions que no puguin agradar que desde dins el govern.
Junts poden fer molt, i sabent qui hi ha darrera d'aquestes sigles, més encara.

Pel que fa a Gisp, només sabent que hi va en Bosque, ja podem pensar que pot ser una bomba de rellotgeria amb qualsevol partit que s'hi pugui unir.
I també diuen les males llengües que les dues noies que anaven a la llista (les del photoshop, que només hi eren per problemes de paritat) dimitiran i el nº2 també, perquè l'Isaac de Faldes pugui entrar a l'ajuntament de nº3. Bosque-Isaac gran combinació per a una mascletà. Us els imagineu negociant amb en Bruguera i en Garcia? Crec que la balança queda molt desequilibrada a favor dels Joans a molts nivells. És precissament per això que crec que els Joans no aceptaran mai un pacte com aquest.

I tal com diu en Ferran Sarrià molt bé al seu bloc, crec que un pacte CIU, ERC-Rcat és el més factible, sempre es pot fer més feina desde dins el govern que desde l'oposició.Allò que diuen "si no puedes con tu enemigo, únete a él". Segur que junts podran dur a terme moltes més coses, que els que només s'enrecorden del poble quan arriben eleccions.

Per SPectiVa, gràcies per mantenir-nos al dia dels rumors que corren pel poble. Pero estic segura que quan ho escrius, ja no és tan rumor, és perquè molt de cert en té i estas ben informat. Ja m'agradaria saber com t'ho fas... Pero m'encanta que siguis el nostre punt d'informació i opinió i que mai censuris a ningú, sobretot llibertat d'expressió, hi coincidim amb el que s'escrigui o no.

Mentrestant continuarem visitant el teu bloc, esperant que hi ha de nou...

Per SPectiVa ha dit...

Moltes gràcies, Xiqueta del Molí.

Aquest és un espai per a les "Reflexions" de tots vosaltres. M'enriqueix molt que aporteu el vostre punt de vista, i sobre tot si són assenyats com les teus.

Certament haig de mossegar-me la llenga per no perjudicar negociacions. Et sorprendries de les trucades que rebo, àdhuc d'alguna persona que a dures penes parla l'espanyol. Quan tot aixó s'hagi calmat potser n'escric una crònica: han estat dies molt intensos...

Xerric xerrac ha dit...

Bona nit,

És interessant per fi poder tenir notícies de com s'estan movent les coses. Perspectiva, dones 3 opcions possibles de pactes: com és que no contemples la possibilitat de GISP, ERC-R.CAT, i PSC? També sumen 6.

Per SPectiVa ha dit...

Per SPicaç X.X.

La combinatòria és la base de la matemàtica de probabilitats i aquesta combinació no entra en les probabilitats.

Certament, és dur aguantar -per molt que s'estigui davant d'una taula al Restaurant de Can Vila- de 1 a 5 de la tarda encaixant promeses i oferiments. Considero en Miquel intel.ligent per saber qui és qui i qui va de quê.

Sia com sia, les sirenes canten i a vegades és difícil distreure els seus cants...

La mà al foc, però la posaré en aquesta tesitura per en Joan Bruguera, la Cris, en Joan i en Carles. Estan per pencar, per fer el poble en el què creuen. I aixó, traduït a matemàtiques, fa impossible segons quina combinació.

Després de la trobada, per bé que ja es coneguin els resultats, la tercera opció es fa més dubtosa.

Anònim ha dit...

Va a resultar que a los del GISP no los quiere nadie. ¿Porqué será?. ¿Acaso son unos indeseables?, ¿no se les tendría que haber dejado participar en unas elecciones democráticas?. ¿Es imposible que lo que digan sea creible?. Vamos, que por éstos pagos en Joan Bosch, en Isaac, en Jose Luis Bosque fan yuyu.

Anònim ha dit...

¿cuando hablas de alguien que a duras penas habla español te refieres al ruso del gisp? joder este tio de que va. seguro que al ver los comentarios que aqui aparecen, te ha llamado para amenazarte o que le digas quien ha escrito, vamos me lo estoy imaginando. por suerte en este pais, con dinero y con amenazas no se consigue todo. sigue asi perspectiva, y al que no le guste, pues que se vaya a leer a tolstoi

Anònim ha dit...

Tate tomate, a ver si va a resultar que a CIU le interesa mucho el GISP. Es la vieja táctica que usa para debilitar a quien desea tener como aliado.Un maquiavelismo más sobado que carrascuca. Espero qiue los del GISP no se dejen marear por éstos aprendices del gran Maquiavelo.

Corazonada ha dit...

Una altre vegada tinc recordar qui a guanyat! CIUUUU!
Això va per l'ultim comentari que crec que encara no ho sap. En tot cas Gisp es qui esta jugan i es possible que li surti malament la jugada. Es possible que siguin els que acabin trocant a la porta del LLesuy."Tiempo al Tiempo"

Anònim ha dit...

joder si que son buenos estos maquiavelos. ponen al del bosque de tercero, al isaac de sexto, y luego ponen a negociar al ruso, todo esto antes de la campaña para luego cuando el gisp saque tres ( que ya lo tenian previsto) debilitarlos para que entren en el gobierno.
dejaros e tonterias lo estais haciendo vosotros solitos, os estais cubriendo de gloria. bosch, el pueblo se te ha quedado pequeño, intenta ser presidente de la generalitat, ese es tu proximo y real objetivo, y no te olvides de llevarte a tu equipo que son increibles

isaac ha dit...

estamos en la 2ª campaña la 1ªfue muy intensa en los últimos días acta se colgó el bloc, se descargo la artillería contra gisp ,avía preocupación que desbancara a ciu.
curioso la gente felicito los resultados de la 2ª fuerza política del Sant Pere.
recuerdo que el 22 de Mayo los ciudadanos decidieron quienen les tienen que gobernar, pero no determinaron una mayoria a ninguna candidatura.
Sant Antonio, Canoves, Cardedeu y Sant Pere estamos igual intentando entre TODOS componer un gobierno que trabaje para el Municipio.
quien piense que alguien se presenta a las elecciones para sacar dinero o provecho es que no se entera de que estamos hablando.
por ultimo recordar que GISP es la segunda fuerza en Sant Pere por favor un respeto a los electores que participaron y especialmente a los que depositaron su confianza en nosotros.
son tiempos de reuniones y reuniones.
un poquito de paciencia.
un saludo

Pedro ha dit...

Hola Issac, me alegra que estés otra vez conectado, hace muuuuuuchos años que te conozco, i no entiendo una cosa, no creo que tú en concreto vayas a sacar dinero, pero tú en este mismo blog dijiste que te codeabas con los políticos desde hace años, i seguro te digo, que no es por dinero, es por tu ego, i que quieres que te diga, sin ánimo de ofenderte tengo que decirte que hay mucha gente que no cree que estés capacitado para ello, te pierden las formas y a veces la hipocresía, es una cualidad deplorable. También quería preguntarte si es verdad que las dos chicas i el segundo que van por delante de ti en la lista han renunciado para que tú puedas estar de tercero? Te ruego sinceridad.
Gracias Issac.
Un Saludo para ti.

eStuPefacte ha dit...

Isaac, tu ets el de la llista del GISP?
Caram, estic impressionat amb la qualificació i la preparació de la gent de la vostra candidatura!
"Había" va amb h i amb b, és del verb "haber"!
I de la gramàtica i la sintaxi ja ni en parlem ...
Si ja no sabem ni escriure amb una mínima correcció no em vull ni imaginar quina tasca de govern durieu a terme ...

Estem arreglats ...

Anònim ha dit...

estupefacte, et dic, D'allà on no n'hi ha, no en pot rajar. Molt agut!!

eStuPefacte ha dit...

És veritat, anònim, però d'algunes coses sí que els en raja ...

... bilis!!

Anònim ha dit...

Doncs si, però hauries de traduir-ho perquè si partim de la base del seu castellà, imagino que lo del català serà missió impossible.

Anònim ha dit...

Molta sort Prespectiva amb la teva aposta amb Ciu. jo et dic que soc votant de Gisp aquesta vegada i no entenc totes aquestes guerres en el blogg en la seva contra. Realment pot ser el que diu la gent que els hi teniu por. recordeu que ells ja son la segona força mes votada i si seguim veient politics com els que ara tenim i pactes com els comentem al final vosaltres els fareu mes grans. Estic amb tu que el pacte llogic es ciu-gisp. Intenta ser objectiu siusplau. A no ser que tb tinguis interessos...

FS ha dit...

La informació que té en Per Spectiva prové d'una sola direcció, la qual no correspon amb la que prové de l'altre direcció.

Amb això us vull dir que a vegades el contingut d'una reunió pot ser explicat de moltes maneres. En Per Spectiva en té una, que no n'és l'única.

Jo tinc experiència amb les fonts d'informació de Per Spectiva: va escriure un article sobre l'acampada que vaig fer el qual està ple de conjectures i informacions falses. Si ho va fer amb mi ho pot fer amb tots.

Anònim ha dit...

Anonim,creo que tu es mujer,pero una mujer chismosa,porque el HOMBRE se porta de otra manera! Si no lo sabes algo exactamente,no tienes que IMAGINAR y escribir aqui esta tonteria!! el lo ha llamado no para amenazar y no para saber quien ha escrito toda mentira sobre el (igual lo sabe quien ha hecho esto) lo ha llamado solo para decir que es mentira. Por eso duermete tranquilo, guapa! Si lo sabrías personalmente no hablabas así porque no hay amigo mejor que el. Tu no te preocupes el no lo vio los comentarios.
P.S Y te dire un secreto, que quede entre tu y yo. por desgracia en este pais maravilloso se consigue todo con dinero!
Malika.

Per SPectiVa ha dit...

Haig de refrendar el què diu Malika en allò que afecta a la meva persona.

A l'hora aprofitar l'oportunitat per manifestar que no tinc cap motiu personal per tenir enemistat amb la mateixa.

Anònim ha dit...

con dinero no se consigue todo, o al menos en este pais

http://www.independentsantpere.com/mira_mira.html

Jordi Puig ha dit...

Aviam. les convinacions que fas no estan malament pro una pregunta d'on treus les probilitats? de representans o de vots? perque si es fa per vots no es tan "imposble" la combinacio de GISP-ERC-PSC.
A part d'aixo. No se el perque os fiqueu tant amb Magomend ( perqui no sap es el famos rus que es nomena, o el que no sap parlar be, etc) yo el coneixo personalment i poc dir que molt. Puc afirmar (i no m'amago darrera cap "Anonimo") que es una persona com poques que fa coses per el poble i que no se l'han reconegut ni per part de institucio i meny per gent que a dia de avui l'estan deixan com a mala persona (per diru finament) que se l' ha demanat favors de si en pots pintar, en pots arreglar aixo, allo, que despres et pago i a dia d'avui encara esta esperant. aquesta mateixa gent que a dia de avui li dona l'esquena perque no ha entrat al seu roll, aquesta mateixa gent que una vegada ya a tret el profit que volia ara ya no en fas falta i diuen barbaritats de ell.
Tambe no se d'on surt aixo dels petrorublos, en Magomed a fet els mateixos ajudes per tots el que l'han demanat i el primer va esser CIU i aixo no ho dieu ara, o se os te de fer recorradar qui va fer les primeres lonas i les va pengar SENSE COST PER EL PARTIT i menys com es va comentar que ho havia pagat el ajuntament.

Tanta por teniu del que es fa que os teniu de estar espiant continuament de que si ha estat tantes hores parlant amb aques amb l'altre.

De les trucades millor no comentar perque si parlo mes d'un sortiria escaldat, o tambe s'oblida que es diuen coses com que "no es pot borrar perque es imposible", i resulta que el que si t'interesa si o has borrat? aixo ya sap per que o dic.

Ya que tindra en compte el que es diu, sobretot les mentires perque algun dia no et dones compte i la cages i ya tan agafat.

I aveure si ya menys "Anonims" i mes Noms.

Javier ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
con dinero no se consigue todo, o al menos en este pais

http://www.independentsantpere.com/mira_mira.html


Perdone, me he equivocado, yo quería escribir
por desgracia ALGUNAS PERSONAS PIENSAN que en este pais maravilloso se consigue todo con dinero!

Mejor pensar como mejorar pueblo que crear una demagogia.
No voy escribir mas. suerte a todos.

Anònim ha dit...

Crec que el senyor Magomed, val mes pel que calla, que pel que parla. Si parlés, algun que ara governa i algun dels seus escuders, podrien sortir esquitxats. Potser la por que tenen es que pogui entra algu al govern que no siguin ells, i pogui descubrir algunes irregularitats.

Per SPectiVa ha dit...

A veure, Jordi Puig.

1- En Magomed no ha escrit cap comentari en aquest blog.

2- El que parli jo amb Magomed és cosa entre ell i jo, i tots dos ja ens hem entés.

3- Naturalment que puc esborrar qualsevol comentari, tothom que porta blocs pot fer-ho. No he esborrat mai cap comentari dels què heu fet perquè no crec que s'hagi traspassat -malgrat tot- la llibertat d'expressió que tant ens ha costat guanyar. Insídies dubtant del contrari són mostra d'ignorància.

4- No tinc per manera de conèixer la identitat dels què escriviu comentaris en aquest blog. Ni m'interessa. És un blog lliure i el mantindré així.

5- De la resta d'imputacions a aquesta persona no en tinc opinió perquè no conec directament fets que me la donguin.

6- Focalitzar l'atenció envers la seva persona és desviar l'atenció del fil principal del tema. No s'ha presentat a cap llista.

7- En català pràcticament sempre la "y" espanyola al principi de paraula s'escriu amb "j" (p.ex. jo, ja, per yo, ya. La fonètica espanyola "ya" s'assembla a l'expressió en català "hi ha" però el significat és prou diferent).

Noa ha dit...

Felicitats!!! perSpectiva portes mes de 7000 entrades en el teu blog. Una abraçada!!

Anònim ha dit...

Perspectiva realment estaria be que tinguessis la oportunitat de coneixer al Magomet. Crec que es una gran persona. Sort em el teu Llesuy.

Anònim ha dit...

Os adoneu que l'Isaac no ha contestat a la pregunta d'en Pedro??
Això em dona molt a pensar....

Anònim ha dit...

magomet for president

ANNA ha dit...

Primer s'hauria de presentar a les eleccions com President, desprès hauria de tenir una majoria. jajaja.

Joan Carles ha dit...

Es comenta cada cop més intensament que l'Isaac serà regidor per cesió de l'acta d'en Gabi i esfumada de les del "photoshop". Seria uan bona notícia perquè l'Isaac fa molt temps que està pencant per a les coses del poble (les què l'interessen, és clar, com tots).ç

En Pedro, qui diu conèixer de molt a l'Isac ja fa uns dies li va llençar una pregunta que encara aquest no ha contestat. Com d'altres, demano tmbé que la contesti, doncs així aclariríem no només eles rumors -cada cop més intensos- sinó sobre tot la posició que cadascú juga en aquest tauler.

Les reunions mantingudes entre els diferents grups no han sigut fins ara una primera trobada, llevat de la reunió de Can Vila, que si que va fructificar (vista la durada de la reunió).

Convindria doncs que tots els què estan negociant alianaces que són els què hem votat el 80% del poble (llevat de ISP i PP) tinguessin les coordenades clares.

Vinga, Isaac, treu-nos de dubtes !!!!!

Anònim ha dit...

Si de verdad las fotoshop són de pega y corta y solo servian para tapar a l'Isaac me doy con un canto en la puerta. Yo voté a Bosque y me parece que Ezquerra haria muy mal en dejar el sitio a Isaac, que acaba de llegar y iba en el numero sis de la llista, no en el tres.

Por lo que respecta a Llesuy, no tengo nada contra él, pero todavia no ha arreglado el agujero en la calle delante de mi casa, y me lo prometió hace tres años. No se merece ser alcalde. tanto prometer y total para nada.

He de reconocer que Juan Bosch lo tiene muy difícil ya que tendria que pactar con Esquerra y Garcia. Me parece que los de esquerra no estan por la labor. A lo mejor su padre pueda hablar con Bruguera y lo arregla, puesto los de GISP es lo que queremos, que Titó sea alcalde.

Suerte a todos.

Anònim ha dit...

Estic totalment d acord amb tu. Necessitem un canvi i Gisp es l alternativa. No han estat al govern i se que poden demostrar alternatives que a día d avui ningún partit ho a fet

MIGUEL ha dit...

UFFF!!!! Que miedo, si no han sido la fuerza más votada, y la gente no lo permitirá, queréis el cambio los que habéis votado a Gisp? pues lo tenéis fácil, estos cuatro años hacéis una buena y constructiva oposición, os enteráis bien de las cosas que preocupan al pueblo y de los problemas que hay y así tendréis la suficiente experiencia para poder gobernar. Lástima que a los novatos en ningún sitio les ceden el cargo de Jefe. Más que nada porque es una real tontería.

En Pep ha dit...

Un canvi? Canviar o caviar?

GISP és un bluff. Poden tenir bones intencions, però d'aquestes els cementiris estan plens.

Ningú, ni els que voten al GISp han explicat el què costarà tots els hams electorals, ni d'on ho treuran. Com menys la resta dels partits, en aixó, no han enganyat.

Confondre les habilitats de persuasió amb la capacitat per millorar aquest poble és creure en el Papà Noël. Algú es pot arribar a creure que en Joan deixarà tots els seus business i treballarà cada dia per al poble, com han fet la resta dels alcaldes, en especial en Llesuy? O potser ho farà en Gabi?

L'alcalde en funcions, segons aquest escenari serà en Bosque: que Déu ens agafés confesats!

Hi ha un món real més enllà d'un polisportiu...

Anònim ha dit...

Estic estorat de tots els què critiquen en Llesuy.

Criticant el que no ha fet amagen el cap de tot el què ha fet.

Tothom s'ha barallat pel ditxós polisportiu, però obliden que sense ell i sense els de CiU al Parlament tindriem capra (que també é sd'ell) per uns quants anys, doncs els 300.000 euros que costa deixar la fàbrica en condicions (no com una xabola, sinò en normes del Segle XXI) no hi haguessin estat mai.

Són tantes i tantes les coses que ha fet en Llesuy per al poble i en el poble, i en els pitjors anys de la crisi, que no hi ha comparació possible.

Per superar en Llesuy s'ha de tenir talla, molta talla.

Coneixeu algun alcalde que hagi deixat la seva feina per dedciar-se 24 hores al dia al poble? Ho farà en Joan Bosch o en Bruguera? (clar que tenen tantes poques a fer que potser en un parell d'horetes al dia s'ho pelen).

Aquí l'únic problema que hi ha és la decepció de què els números no ha sortit conm els del Gran Capitán. Si en Bosque ha portat uns 80 vots, quants vots ha guanyat realment el GISP? Qui ha guanyat de plé aquestes eleccions?

Ambició, mala companya per a qui vol governar-nos.

Livio ha dit...

Por Dios! Acabo de llegar y he visto un anónimo que dice que el padre de Tito hable con Bruguera.
Un poco de respeto para el candidato.
?Acaso su padre lo recoge de la guarderia?
No creeis que ya esta un poco talludito para que su papa lo ayude?... O no?
Claro que a lo mejor se ha pasado la vida, dandole todos sus caprichos, porque no el de ser alcalde?

Anònim ha dit...

La gent pregunta qui es el rus, pero jo em pregunto qui es aquest tal David martinez, que sempre va amb l´alcalde?, segons m´han dit es el que contracte els nous empleats de l´ajuntament i quina casualitat, la seva dona i alguns dels seus amics estan treballant per l´ajuntament Ay ay ay, tambe diuen que no treballa i llavors jo em torno a preguntar, de qué viu??. Raro raro raro i sospitos.

x ha dit...

Pel que sé, ha portat la campanya de CIU,que no és funcionari, per tant no pot contractar a gent, pot ser,en tot cas recomanar, i si que és veritat que la seva dona treballa al ajuntament ,i?. Per tant em sembla que pressuposes masses coses, i sospites sense tenir tota la informació, ni arguments.

xavi ha dit...

No soc x soc xavi, perdoneu però li he donat massa rápid al enter.

Anònim ha dit...

Si que es veritat que en Llesuy a fet hores. Pero quin preu ha pagat el poble? Mireu tot el que ha promes i sous per ell, regidors i amistats. No se si Bruguera i Bosch necessiten ajuntament per viure pero si que se que aquest alcalde si que ho necessita. Jo tambe em pregunto que pinta el amic del alcalde a tot arreu. Quina llastima

Anònim ha dit...

Aneu amb compte els qui tingueu la parella o un amic treballant a l'Ajuntament! Esteu sota sospita! O directament condemnats ...

Curiós poble, aquest Sant Pere. Hi ha gent que no té clars els conceptes de democràcia, llibertat d'expressió, llibertat d'associació o pressumpció d'innocència ... sort que en teoria portem més de 30 anys de democràcia ...

Xerric xerrac ha dit...

Anònim que parles de sous; deus estar molt ben informat i deus tenir dades concretes i fefaents per afirmar el que afirmes. Si és així, perquè no les dónes? Perquè les amagues? Digues, digues el que ha cobrat l'alcalde i que segons tu és tan escandalós! O és que potser només llances cortines de fum i et falten arguments i et sobra mooooolta gosadia?

Sr. Anònim ... afirmar una cosa sense donar-ne dades et resta molta, molta credibilitat ...

eStuPefacte ha dit...

42 comentaris fins al moment i només el primer, el de la Xiqueta del Molí, comenta alguna cosa relativa als programes dels partits. En la resta de comentaris, res de res.

No s'hauria d'estar parlant de què hi ha al programa de cadascú, quina part del programa de cada grup seria assumible per una altre partit i per tant els dos haurien de tenir més facilitat per a pactar i formar govern; de quin programa és més realitzable i perquè i quin és més electoralista; quins candidats portava cada formació i quins regidors han sortit escollits, què podria aportar cadascun d'ells per experiència, formació, capacitats, etc.?

Estic eStuPefacte ...

En Pep ha dit...

Encara no he sentit ni una crítica a tot el què s'ha fet en aquesta quatre anys, només els típics comentaris marujones. (Per cert, no m'han agradat mai les camises d'en Llesuy i els seus barrets. Algú ho havia de dir!).

S'ha fet més del què s'ha promés. Els arbres de les rencúnies personals no deixen veure als interessats en criticar el bosc que ha fet avançar el nostre poble més que mai, en tots els ordres i què ha deixat el futur embastat en els temes més importants.

Feu balanç i deixeu de criticar per criticar, que en el terreny marujón, de tots els candidats se'n podria escriure una enciclopèdia.

No tot s'hi val per convèncer a qui és mínimament intel.ligent.

Anònim ha dit...

El David Martínez segons diuen, crec que és el cap de campanya de CiU La seva dona ha entrat a treballar com a funcionària de l'ajuntament fa tot just un mes

corazonada ha dit...

Des d'avui tots els que esteu a una associació de veïns, cultural o qualsevol associació sense ànim de lucre us animo a que us digueu DAVID MARTÍNEZ. Perquè estem sota sospita. La gent no creu que podem ser-hi fent coses pel poble o les persones sense res a canvi. Aquest que diuen que volem fer coses pel poble. Aquells que han promès fins la sacietat el que no podran complir. En David son jo, o qualsevol persona que mira pel poble i punt. Però " todo la ladrón se piensa que son de su condición ". no???

Nota: La dona es funcionaria perquè ha fet un examen. Sino no hi seria.

Pedro ha dit...

Hola estoy muy enfadado, Isaac no me contestas y si te veo, te diré personalmente lo que pienso de tu persona, en lo que se refiere a los movimientos de tu partido para que acabes siendo el nº3, parece ser que tengo que pensar que es verdad lo que me han dicho, no me esperaba esto de ti, y si te he preguntado es porque no podia creer lo que me habian contado. Que fuerte Isaac, por esta hay mucha gente que no te perdonara.

isaac ha dit...

pedro
el que dice los rumores que lo demuestre yo no tengo porque estar contestando rumores interesados.
como dices tu que no estoy preparado para entrar en el Ayuntamiento pero si para defender a los vecinos de Faldes durante muchos años , supongo que es por lo que tu me conoces .
si tanto te interesaba saber la verdad me podías haber localizado soy bastante fácil de encontrar.
mi único interés es seguir trabajando por el proyecto de GISP en el gobierno o en la oposición.
no sabia que tanta gente se interesada por mi.
nos quedan 2 semanas de mucha tensión tu tranquilo que lo mismo dimiten todos y soy alcalde.
por favor un poco de seriedad que el futuro Ayuntamiento se lo merece.
un saludo

Pedro ha dit...

No son rumores interesados Isaac, son políticos, o te has pensado, que esto es un juego, y sobre todo no pongas en mi boca cosas que yo no he dicho, lo has dicho tu Isaac (si para defender a los vecinos de Faldes) Recuerda y haz memoria, cuando dejaste la Asociación de vecinos, porque la dejaste? porque no te volviste a presentar?? Ahora estas para el proyecto de GISP?? Y el Pueblo que eh!! la seriedad del Ayuntamiento se lo merece, y el Pueblo que eeeehhhh!!! Paso Isaac, no desmintiendo el rumor, solo haces que confirmarlo, pero ya te buscare ya, o quizás te dejo de hablar, como harías tu. Has perdido un amigo. Tú y los de tu partido habéis engañado a mucha gente con documentos y estrategias para vuestro propio ego. Hasta el momento no me había creído nada, pero ahora me lo creo todo.
Adiós!!

Joan Carles ha dit...

Em sembla menyspreable que per defensar a algú que s'ha posat a la palestra en presentar-se en una llista electoral i exposar al públic les seves idees, s'hagi d'atacar a persones que no s'hi han exposat, ni ho pretenen.

Em refereixo concretament als comentaris fets en relació amb el Sr. Magomed (que tinc entés que no és rus), i ara en relació amb en David Martínez.

Aquestes persones han col.laborat com moltes altres treballant des dels bastidors per ajudar a fer realitat les seves conviccions, expressades per les llistes electorals a les què, sense esperar res a canvi, han recolçat amb fets.

He vist gent anòninima amb GISP, amb CiU, amb ERC, amb RCat, amb ICV, amb PSC, amb ISP, amb el PP, muntant i desmuntant estris, preparant els actes públics dels seus candidats, fent d'interventors a les meses electorals. En fí, dedicant part del seu temps a fer possible l'exercici de la democràcia.

Ficar-se amb aquestes persones és signe d'una baixesa intel.lectual i moral que qualifica a qui ho fa.

I més execrable encara els comenataris fets en relació amb l'esposa d'en David Martínez (o parella, no ho sé). Si és funcionària és perquè s'han seguit escrupulosament totes les garanties pròpies d'aquesta designació. (I que consti que no la conec, ni al David, ni al Magomed).

Injuriar que la relació d'en David amb CiU té quelcom a veure amb la plaça que ha obtingut legítimament la seva esposa, o a l'inrevés és una immoralitat.

haig de concloure doncs, que hi ha grups polítics que tenen representació, entre d'altres, gràcies a immorals i això perjudica la pròpia honestedat en què sens dubte es basa aquesta representació.

Si voleu ajudar a un o a altre, sisplau, no poseu en evidència la vostra immoralitat: defenseu els vostres candidats amb evidències respecte dels mateixos, no a la contra dels altres candidats.

I lamento molt que els principals caps de llista, que em consta segueixen molt atentament els comentaris d'aquest bloc (l'únic mitjà que ens permet dialogar, escoltar i expressar les nostres idees: gàcies Per SPectiVa) no hagin estat els primers en utilitzar-lo (excepció feta d'en Joan Bosch, cal dir-ho) per explicar-nos els seus punts de vista. Sembla talment com si "el poble" fosssim ciutadans de segona, als qui s'escolta però, en definitiva, s'ens menysté; ara que ja hem votat.

Demano doncs públicament, als candidats dels grups municipals, que acudeixin a aquest foro i dialoguin amb nosaltres, que ens expliquin el què pensen de tot plegat, doncs en definitiva, d'una manera o altre, tots els què hi acudim estem participant per fer realitat les nostres inquietuds.

isaac ha dit...

pedro parece que no mes has entendido, tienes razón son rumores político pero que muy interesados.
NO HAY NADA DE CAMBIOS NI DIMISIONES.
tenemos 3 regidores y los cuales van a seguir asín.
lo de los vecinos de Faldes lo digo yo es el principal motivo por el que se me conoce .
resulta que también te preocupas por cuando la junta de la AV dimitió ,en la asamblea se lo planteamos a los vecinos y que yo sepa cualquier vecino se puede presentar no es necesario que me convierta en vitalicio pienso que hay vecinos capacitados para ello , pero desgraciadamente han pasado 2 años y nadie se presenta.
no te contestado estas palabras tuyas (te pierden las formas y a veces la hipocresía)para no entrar en discusiones sin salida.
El Pueblo por ese motivo me apuntado a un proyecto GISP para trabajar a un nivel mas amplio .
estoy deseando que me busque y me encuentres para hablar siempre e esta dispuesto a hablar con las personas y temas serios mejor te espero.
estas en tu derecho de creer lo que quieras pero no digas que hemos engañado a la gente, nos hemos mantenido en nuestra linea de defensa de nuestro programa, el cual es nuestro único objetivo.
el tiempo ira poniendo cada cosa en su sitio.
veremos al final quienes engañan a quien.
un saludo

En Pep ha dit...

Isaac, por fin nos sacas de dudas.

Abusando de tu sinceridad y ya que tenemos delante a uno de los que se declara "trabajar para el pueblo", ¿Podrías contestar rotundamente a la siguiente pregunta que te formulo?:

¿TIENES ALGUNA CONSTANCIA DE QUE HAYA ALGUNA INTENCIÓN DE RELEVAR A TRES DE LOS CANDIDATOS QUE TE PRECEDEN EN LA LISTA DEL GISP?

Es de notar que el silencio a esta pregunta se entendería como un desmentido de tu anterior afirmación.

isaac ha dit...

desde que me integre en este grupo e participado en todas las reuniones que han habido y en ningún momento nadie a planteado eso ni nada parecido .
por favor que el día 22 salieron elegidos democraticamente como se puede pensar en algo asín sin otro interés que desacreditar y hacer daños a las personas que han votado GISP.
por favor mas preguntas sin sentido no.

Pedro ha dit...

Gracias Isaac, ahora vuelvo a entrar en razón, eso era lo que queria que te mojaras.
ya te buscare.
Gracias de nuevo y un saludo

isaac ha dit...

sigo siendo el mismo en este foro hace mucho tiempo que he aportado mi opinión, la diferencia es que me he comprometido con un proyecto y hay a algunas personas que eso le cuesta digerir.
un saludo

Javier ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

corazonada, estic completament d'acord en el que dius, hem de mirar perquè el poble sigui el principal beneficiat i reconec que si ciu ha estat la força més votada serà perquè el poble ho ha volgut. En el que no estic d'acord és en els comentaris post electorals que des de l'anonimat s'han fet contra la resta de grups i especialment contra el GISP. Algun dia prendrem un cafè i parlarem d'aquest tema i veuràs que el meu no és un tema contra CiU, com a grup, però si contra alguns dels seus membres que són capaços de dir que el millor per al poble seria Ciu i esquerra, quan tothom sap que no es poden ni veure, però bé el Sr Llesuy, està acostumat a aquest tipus de govern, per tal de tenir l'alcaldia, per mostra la passada legislatura, només el Sr Pera Curto va aguanta fins al final, ni els del seu propi partit el van aguantar. K

Joan Carles ha dit...

No estic d'acord amb el què dius, K.

Pujar un 41% d'electors i més quan els disidents s'han passat al GISP (no menys de 60-70) i pujar d'un regidor no és cosa de menyspreuar.

No estic d'acord amb els atacs al GISP pel què fa a alló que no es mereixin, però si comptes 90 vots d'en Bosque prestats i els 60-70 renegats de CiU, GISP no ha fet més que beure de copa aliena, de prestat. Algú es creu de debó que en Joan i en Bosque poden fer quelcom junts? Els papers signats, amb un notari d'excepció són lletra signada, ara, amb sang.

En Llesuy serà novament el nostre Alcalde, que ningú ho dubti, i llàstima que en Garcia i en Bosch no vulguin acompanyar-lo. Ja s'ho trobaran.

Només cal mirar com ha acabat ISP, ni aliant-se amb ICV han aconseguit mantenir-se. És el preu que ha pagat la Lola per renunciar no sap ben bé ningú perquè.

El mateix li ha passat a ERC, que ha tingut el refresc del centenars de vots que RCat (Joan i Carles) li han donat, doncs, en realitat ha perdut un regidor (en tenien 2 i ara en tenen 1).

Cal una mica més d'humilitat i admetre quan s'ha perdut.

En Llesuy és, en definitiva, qui està més oberta a consensuar. Dels altres no podem dir el mateix.

Anònim ha dit...

Doncs a mi em preocuparia el fet de ser la força més votada i havent fet el Sr. Llesuy una legislatura tan bona, i que ningú volges pactar amb mi. Serà que realment coneixen millor al Sr Llesuy que molts dels seus votants?. K

ANNA ha dit...

Em sembla a mi, que en LLesuy no el volen per altres qüestions, per caràcter, sintonia, i coses així, en Llesuy no perd el temps i si no interessa un tema, no perd ni un minut, clar i la persona que te davant es queda descol•locada, i això a molta gent molesta.
No miren que s'ha entregat el Poble i que ha estat en tots els temes. Jo mes aviat diria que es per empatia, no per si a fet be o no la seva feina d'Alcalde.
Però hi ha gent qualificada??, ell és un bon gestor, intel•ligent i a més vol al be comú, s’ha de passar de les empaties, caràcters i demes qüestions que son en definitiva una personalitat, que t’agrada o no, però que fan la seva funció, per altre banda en Llesuy, el coneixen tots els ciutadans de Sant Pere, em pregunto quans Alcaldes s’han pateixat tots els barris i han escoltat de primera mà el seu Alcalde??.

Anònim ha dit...

Jo penso que en Llesuy, a part de que es una mica prepotent i autoritari, el seu principal problema i que segurament és també la seva virtut, és que vol estar a totes les salses, i promet o crea expectatives que després o bé per manca de posibilitats, o simplement perquè li surt alguna cosa més urgent o prioritària,s'en oblida o aparca, i aixó crea frustració i desengany. Potser hauria de ser més realista i no prometre coses que després no complirà.

FS ha dit...

Com he explicat a "eleccions vilamajor", la raó del creixement en nombre de vots a CiU no es deu a la gestió realitzada pel govern de CiU en els darrers quatre anys sinó a la conjuntura política que es viu a tot Catalunya.

Dit d'altra manera: si CiU hagués estat en l'oposició els darrers 4 anys, en aquestes eleccions hagués augmentat els seus vots en la mateixa proporció que ho ha fet ara.

Si estic equivocat (que pot ser) m'ho dieu i sobretot m'ho argumenteu.

Joan Carles no estiguis tant segur que Llesuy governarà. Manquen 11 dies i la vida dóna moltes voltes. Tot depen del CiU i de les propostes faci. Jo crec que s'ha de ser generós i acceptar alguns del punts importants. Si és així jo crec que no hi haurà cap problema.

Però s'ha d'estar a la guait per què altres alternatives encara estan molt vives.

Anònim ha dit...

Anna, efectivament en Llesuy no perd ni un minut i clar la persona que té davant es queda expulsada
Resun acta de plé octubre 2009
Sra Cristina Romero ER
Però no puc estar-me de mencionar l’escandalosa xifra de 1.144.244,67 € de romanent
de tresoreria; amb això queda clar que la seva gestió ens està portant a una ruïna
econòmica.
Sr. Alcalde: “Em sembla d’una frivolitat imperdonable el que acaba de dir. Sr. Cristina Romero: “...si s’ha ofès...”
Alcalde: “Sra. Romero no li he donat la paraula.”
Sra. Romero: “Però tampoc me la pot treure.”
Sr. Alcalde: “Ja ho crec que li puc treure.”
Sra. Romero: “ ¿També em pot expulsar fora?
Alcalde: “Sra. Romero... primera vegada.”
Sra. Romero: “No tenim...(?)”
Sr. Alcalde: “Sra. Romero... segona vegada.”
..?... A mi les prepotències se les queda per casa seva.
Sr. Alcalde: Sra. Romero, abandoni la sala per favor.
Seguidament, i junt amb la Sra. Romero, abandonen la sala de plens la regidora Sra.
Dolores López, el regidor Sr. Joan Bosch i el regidor Sr. Gabriel Ezquerra, donant-se per
tancat aquest punt de l’ordre del dia.

Anònim ha dit...

Si després de llegir aixó encara hi ha algú que pensi que és possible un pacte CIU-ER-Ra és que s´ha begut l´enteniment o bé que ja no existeix la dignitat.Q

CORAZONADA ha dit...

Que malament que ha quedat aquí el Sr. Llesuy, es un prepotent, vaja alcalde que tenim ... NOIS, QUANTS DE VOSALTRES HEU ANAT A UN PLE ? I QUANTES VEGADES ? QUE FACIL ES CRITICAR LO QUE NO ES VEU. PER PODER CRITICAR I SOBRETOT OPINAR HEU D'ANAR I VEURE QUE HA PASAT. SON QUATRE ANYS ESCOLTANT A ALGUNES PERSONES DIR QUE NO AL QUE SIGUI SENSE ARGUMENTS, PER EXEMPLE: - NO, PERÒ M'HE OBLIDAT EL PORTATIL A CASA I NO SE PERQUÈ.
US ACONSELLO ALS QUE NO HEU ANAT A CAP QUE ANEU A UN. DESPRÈS DONEU L'OPINIÓ QUE VULGUEU.

Anònim ha dit...

això és el que no volem, quatre anys més de prepotència

Anònim ha dit...

Buenas tardes, ante todo educación. Que falta muchísima.
Os quiero comentar lo que normalmente llega a mis oídos del tal “Sr.” :
-De Señor no tiene nada, y, como ha tenido la decencia de volverse a presentar nuevamente en la lista de CIU?
-Que no se engañe, si ha salido, no ha sido por sus méritos, eso que le quede bien clarito. No lo quieren ni los de su propia lista.
-Siempre con actitudes chulescas y prepotentes el Alcaldito.
-No ha hecho nada por el pueblo, solo ha mirado por sus intereses.
-No lo traga nadie.
-Tiene mucho que aprender, sobretodo a escuchar y a aprender el significado de la palabra HUMILDAD.

Podría seguir y seguir, pero solo ve el que quiere ver.
Como ciudadana de este pueblo maravilloso, le digo Josep Mª Llesuy, hágaselo mirar de verdad. Tómese cada mañana una pastilla de saber estar, otra de entendimiento (que no tiene) y otra que le abra los ojos y le haga ver lo que piensan los demás, puede que de esta manera, no quiera seguir caminado por las calles mirando por encima del hombro a sus vecinos, sobretodo a los que no le han votado. Reflexione.

Joan Carles ha dit...

És ben clar que en Llesuy aixeca passions...

Els què es pensin que mensytenint en Josep Maria, més, com el darrer Anònim, ofenent, no tenen altres arguments i, com ja vaig dir, es qualifiquen ells mateixos.

Parlar en termes despectius com ara "tal"Sr." per refereir-se a l'alcalde (sigui qui sigui) d'un poble,demostra únicament baixessa intel.lectual. Pataletes d'ignorants.

No entenc tant ressentiment personal. O fins i tot enveja. Ambdues coses símptoma inequívoc d'impotència.

Penso que ja ha s'ha fet, d'una i altre banda, un retrat psicilógic d'en Llesuy. Be, però, a on ens porta?

Ens porta a convertir aquest espai, que molts volem que continuï sent seriós, en un "Sálvame de Luxe" (en Ferran no sap què és doncs va desconnecatr, com ens va explicar, Tele-5 del seu sintonitzador).

Hi ha que els encanta això de "marujear", i els encanta que els escoltin, però les seves opinions no porten enlloc, perquè en definitiva estan buides.

Diuen que hi ha tres nivells d'intel.ligència en les converses, de menys a més nivell: parlar de persones, parlar de fets i parlar d'idees.

Pugem doncs una mica el nivell: parlem d'idees. Critiquem, si, però des dels fets, no des de l'animadversió. Enriquim-nos, vinga!, des de les idees...

Anònim ha dit...

Juan Carles,
Es fácil y claro, cuando las palabras no gustan, es mejor ignorarlas y pasar del tema. Esa es la política del CIU.
Prepotencia ya lo he dicho. Quien te crees que eres para decirle al pueblo que somos de bajeza intelectual? Quien te crees que eres para decirle al pueblo lo que tiene que decir? Quizá el Jorge Javier del CIU? De esta manera precisamente, demuestras lo que eres, una marioneta movida por los hilos equivocados. Parece ser que el único ignorante eres tú. Signo de inteligencia también es escuchar e intentar mejorar. Ya tienes ideas que aplicarte.

Joan Carles ha dit...

Para empezar (escribo en tu idioma para que se me entienda mejor), yo no "le digo al pueblo que sois de bajeza intelectual", no has comprendido lo que he escrito. Si lo vuelves a leer, a lo mejor verás que he dicho (traduzco): Hablar en términos despectivos como "Tal Sr." para referirse al alcalde (sea quien sea) de un pueblo, demuestra únicamente bajeza intelectual.

Evidentemente, "yo no soy nadie para decirle "al pueblo" (otra vez) lo que tiene que decir". Ni lo pretendo. Cada cual que haga y diga lo que quiera, pero, por favor, con un poquito más de nivel...

No te exhaltes, hombre, que a lo mejor no has leído bien. A lo mejor no sabes escuchar. A lo mejor no tienes ningunas ganas de enriquecer tu conocimiento y ampliar tus miras, pues me haces autor de algo que, como escrito que está, yo no he dicho. Esto en la escuela de mi hijo lo llaman "comprensió lectora".

Y si para justificarte has de calificarme como "marioneta", eres una muestra de aquello a lo que me refería en mi anterior comentario.

Lamento haber caído en el deporte preferido (tal vez el único) de las personas cuya actitud criticaba, pero al fin y al cabo, tampoco se me caen los anillos por ello, puesto que ha sido únicamente por alusiones directas.

Joan Carles ha dit...

Parlant de coses més adients. Crec que ERC-RCat i CiU encetaran plegats aquesta legislatura. Hi han moltes raons, però en destacaria les següents:
- Tots dos han tingut responsabilitats de govern i saben de què va, les dificultats i possibilitats reals per als principals temes.
- Aquesta legislatura comença amb els principals temes resolts o molt avançats. No hi ha grans temes que puguin enfrontar radicalment, doncs només hi ha tres temes claus: gestió, gestió, i gestió. I tots dos en saben d'això.
- Malgrat els personalismes han demostrat (també ISP) que tenen molts objectius comuns, malgrat les formes siguin diferents. Caldrà doncs pactar sobre tot les formes, doncs el més important crec que ja ho comparteixen.
- En Joan García i els companys de RCat (en carles, singularment), venen frescs a representar el poble, i amb CiU podran desenvolupar una molt bona tasca.

Seria, en definitiva, bó per a Sant Pere de Vilamajor i a l'hora serviria per trencar d'una vegada maníes atàviques que només han fet que perjudicar-lo, una mena de reconciliació que tant ens fa falta.
És la legislatura de les formes de fer, i estic segur que en Llesuy ha aprés la lliçó.

Carlos Juan ha dit...

El futur del poble s'està decidint en aquest moment

LOLO ha dit...

Hace días que no paso por aquí y he visto unos comentarios, francamente patéticos, lo que hay que hacer para desautorizar una victoria electoral, es increible, se insulta al lider, se le pone patas arriba, quanta bilis, es esperpéntico, no se asume la derrota, no señor, no se reflexiona, no señor, hay que seguir reventando al contrincante a pesar de que los resultados son claros, los que participan y tienen interés han hablado claro, la reflexión no solo és para el vencedor (por supuesto ha de hacerla), también és para el vencido.

Javier ha dit...

No crec jo que el més adequat sigui parlar de vençedors i vençuts per que es atiar l´enfrontament i la polémica. A més i més es significatiu que pot governar qualsevol coalició, inclos el partit que ha rebut més de 500 votos.
Benvinguda anticipada al nou govern a l´Ajuntament de Sant Pere.

Anònim ha dit...

Pespectiva, el teu em sembla de jutjat de guàrdia. Com pots manipular al teu gust les opinions dels contertulians i esborrar el que et convé, sense nungún Tipus de mirament. O potser t'ho ha ordenat el AMO?. Fumata blanca o Fumata negra? Q.

Per SPectiVa ha dit...

No t'exhaltis, Q.

He esborrat els misstges que jo mateix vaig escriure i els de persones que m'ho han autoritzat o que conec(coses de no identificar-te, anònim).
Eren comentaris insubstancials i tractaven d'un acte que s'estava celebrant en aquell mateix moment.

Ho vaig fer per respecte a en Juan Antonio, que es debatia entre la vida o la mort.

Eren però com et dic comentaris insubstancials que alimentaven bulos sobre un espectacle que s'estava duent a terme. Cap que portés la teva signatura (Q).

Reprodueixo l'únic dels què no he tingut autorització per esborrar, i veuras, exhaltat, que és totalment anodí. Deia:

Voleu parar de fotre l'enze! (Anònim)
I precisament, en esborrar els comentaris, quest darrer deixa de tenir cap sentit.

Tranquil.litza't, i sí, ho fet per la veu de l'amo, de la meva consciència, que mana més que els baixos sentiments que a d'altres els manen.

Per SPectiVa ha dit...

I pel que fa la fumata, ja que m'ho preguntes, depén de com es miri.
Fins dilluns, com ja he dit en el darrer article, faig un trist parèntesi.

Carlos Juan ha dit...

Jo vaig escriure un dels comentaris esborrats, i en Per SPectiva té tota la raó. Hi estic d'acord amb el què diu.
És lamentable, Q, que la teva indignació et faci dir coses com ara: O potser t'ho ha ordenat el AMO?
Ell mateix ja t'ha contestat i t'has posat en evidència davant de totohom.

És que no podies dir el mateix amb una mica d'educació?

L'autentic Carlos Juan ha dit...

El primer Carlos Juan que es va escriure i que ha sigut esborrat no és el mateix que els que han aparegut posteriorment.

La marca Carlos Juan està sent utilitzada per altres persones. No tinc forma de demostrar-ho però el que la està utilitzant sap que està fent malament

L'autentic Carlos Juan ha dit...

Rectifico: el primer Carlos Juan que apareix si que és el meu, però el segon, el que s'ha esborrat no era meu. Vaig pensar que per un error es va utilitzar el meu àlies i per això es va esborrar.

Però ara veig que es torna a utilitzar el meu àlies inapropiadament.

El que ha escrit el darrer missatge de Carlos Juan no es en realitat el primer i Autèntic Carlos Juan.Es algú que vol suplantar-me.

Ara tinc dubtes si els missatges no ha estat escrits per una mateixa persona amb multiplicitat de personalitats.

Disposats a dir barbaritats sense poder-les demostrar, jo dic que Joan Carles i Per Spectiva són les mateixes persones.

Ara m'he posat a la mateixa alçada de molts dels comentaristes.

Per SPectiVa ha dit...

A veure. El sistema permet autentificar, de manera exclussiva a cada persona. Per bé que és un sistema un xic complicat només cal registrar-se en un compte Wordpress, Blogger, i altres. Així no es pot utilitzar un àlies suplantat. Per exemple, en javier i jo mateix, en Per SPectiVa, utilitzem comptes de blogger, i si clique sobre el nostre nom als comentaris, anireu directament al perfil que ens autentica.

No hi ha altra manera de mantenir la individualitat, coses del sistema. De la meva banda, els comentaris no deixen en absolut cap evidència que ens permeti als administradors dels blogs identificar a qui escriu (llevat del dit abans respecte perfils autenticats). Mala peça al teler, doncs, si algú suplanta l'àlies no autenticat d'algú altre (com per exemple, tots els "Anònims" es suplanten entre ells en utilitzar el mateix àlies.

Pel que fa a en Joan Carles, sé qui és (com conenc a alguns altres que escriviu), i no sóc jo. En Per SPectiVa signa sempre els seus comentaris i articles amb una identitat autentificable, i resulta evident, després de tants anys, que no tinc cap interès en amagar-me darrera de cap altre identitat. El que dius doncs, és certament una barbaritat.

Post Script: Serà la última vegada que apareixo per parlar de la meva persona, doncs crec que no interessa a ningú. Avorreix. Si algú vol dir-me quelcom ja sap on trobar el meu correu.

Noa ha dit...

Sis plau deixeu de dir barbaritats, per a mi és un dia trist, i estic d'acord amb en PerSpectiva per esborrar fumates.. que no tens sensibilitat?? per respecte a un company que ha estat des de casa seva treballant per tots nosaltres fins el últim dia de la seva vida... au va!! traieu lo bo que teniu a dintre, perquè no em crec que la gent d'aquest blog que estem intentant treure endavant aquest Poble no tingui sentiments. NO em nego a creure-ho.

Anònim ha dit...

- Naturalment que puc esborrar qualsevol comentari, tothom que porta blocs pot fer-ho. No he esborrat mai cap comentari dels què heu fet perquè no crec que s'hagi traspassat -malgrat tot- la llibertat d'expressió que tant ens ha costat guanyar. Insídies dubtant del contrari són mostra d'ignorància.Q.

Per SPectiVa ha dit...

A veure Q la realitat és que en en Carlos Juan té una crisi d'identitat, i no li ha estat esborrat cap missatge.

El missatge que es va esborrar va ser aquest: L'enllaç a la reunió em comenta que està sent mogodeta.
Ja sé Per sPectiva que n'estas al cas, però les meves fonts sont més bones
. 1 de juny a les 21:16

Missatge que ell mateix ha declarat -si l'hem entés en les seves vacil.lacions d'identitat- que no ha escrit.

Q, no vulguis treure punta a on no hi ha.

(Perdoneu els demés).

Javier ha dit...

Els blogs d´en Perspectiva ens permetem opinar del poble hom vivim. Ja el coneixem i, de vegades, no estem d´acord amb ell. Per aixó, em sembla extrany que a Sant Pere no n´hi hagi un altre espai alternatiu com aquest. Ja en FS va crear el foro per opinar de les eleccions, amb molt poca participació. Els que participem amb els d´en Perspectiva es per la raó de que n´hi ha marges per dir cadascú la seva, peró que si n´hauría un altre espai més, a ho millor tindría un altre estil, potser, millor en alguns aspects i pitjor en uns altres.

Anònim ha dit...

Amb la punta afilada es pot escriure moltes línies, que per respecte a un amic les continuaré el proper dilluns. El que ha quedat àmpliament demostrat és la manipulació i el partidisme d'aquest bloc en benefici de gent que cada vegada més s'està posant molt nerviosa. Q.

Anònim ha dit...

Ai! Que avorreix aquest tema, Q, ja has tingut els teus minuts de gloria, ja has plasmat la teva opinió al blog, (oido cocina!!) ara, si pots, pensa en positiu i fes alguna cosa per millorar. I dir-te que si els teus no tan informat, has de estar tranquil.