Darreres entrades:

29/2/12

Bon repartiment del cartipàs

Amb l'entrada del nou Alcalde, s'ha consumat el pacte -secret- entre CiU, ERC-RCat i PSC, i aquestes formacions passen a integrar l'equip de govern.

El repartiment de carteres (delegacions) entre els set regidors ha estat més folgat que en l'anterior govern, en passar de 5 a 7 els regidors amb delegació de funcions.

La distribució que s'ha fet em sembla molt adient, donada les capacitats aparents que abasten els diferents regidors.

Com canvis més importants cal destacar:
  • La cessió de les competències en Promoció Econòmica i Turisme, abans exercides per Martí Artalejo, a favor d'en Joan Garcia, qui a més assumeix la regidoria de Participació que li traspassa Mari Carmen Lozano.
  • El manteniment d'Hisenda, com única competència sectorial, en la figura de l'Alcalde. Així doncs en Martí Artalejo continua tenint la cartera que ja va accedir des de l'inici de la legislatura. Se li gira feina.
  • En Joan Bruguera, apart de la 1ª Tinènça d'Alcaldia, assumeix la cartera d'Obres i Serveis. La seva experiència serà doncs ben aprofitada.
  • La Irene Bonilla assumeix les funcions d'Urbanisme i Medi Ambient, que abans estaven conferides a en Josep Maria Llesuy, i passa a tenir la 3ª Tinença d'Alcaldia.
  • En Miquel Pérez coincideix en les seves carteres de Governació, Sanitat i Transports; la Patrícia Puig amb les d'Educació, Esports i Jovent; i Mari Carmen Lozano (qui ha deixat la delegació de Participació, com deiem a en Joan Garcia) continua amb les de Benestar Social i Cultura.
Set persones que faran -diferent- la mateixa feina que abans es feia amb cinc. Per això la nòmina de l'equip de Govern ha augmentat 800 € (nets) al mes, arribant en total als 3.200 € (nets). Si les remuneracions acordades eren bones abans, ara ho són amb més raó, en repartir-se la feina en dues persones més.

Tots desitgem que facin bé la seva feina, basada en els nous principis declamats de "rigor", "transparència", "participació" i "regeneració democràtica".

2 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Si es veritat, que ara, com son mes gent al govern, cada u d´ells,ha de porta menys carteras, per tant, ,
Son les mateixas carteras x mes gent = a menys feina, el que significa , el mateix gasto , que abans.
Suposo que ER i Reagrupament, estan totalment d´acord, dons es el que varen votar al Ple.

Anònim ha dit...

ERC i Reagrupament ja veus el que han fet. votar en contra de la seva mocio. Ara en garcia es canvia de pis i tot. sembla que les coses pinten be a l'ajuntament.
Quina pena de gent