Darreres entrades:

13/2/12

Accidentalitat a l'Alcaldia de Sant Pere de Vilamajor

“Esperem que no hi hagi cap sorpresa i nosaltres mantinguem l’alcaldia. Som la llista més votada”, diu Susanna Martori, presidenta local de CDC, segons declaracions que recull el 9 Nou

També es mostra prudent en Joan Bosch quan assenyala, en aquest cas a Ara Vallès que "si no canvia res, governarà la llista més votada".

Joan Bruguera, d'ERC, ha informat a la mateixa font que "no hi ha res tancat", ja que "en part depèn de com evolucioni el pacte CiU-GISP" respecte de si recolzarien o no Artalejo com a nou alcalde. 

Per la seva banda, Independents de Sant Pere, ha explicat que "s'ha de fer una reunió de grup", però que la seva posició és la de "participar només en un govern de concentració".

De la seva banda, BM Press destaca que "CiU va expressar, en el moment de la dimissió de Llesuy, la seva voluntat de donar continuïtat al pacte amb GISP i PSC, però hores d’ara no es pot afirmar que aquet sigui l’escenari definitiu, ja que el nou cap del grup municipal de CiU, Martí Artalejo, es va reservar la possibilitat de mantenir converses amb totes les formacions representades i no es descarta cap nova aliança".

Serà aquesta "la sorpresa a què es referia la Susanna Martori?

Cautela doncs a l'espera del Ple per a la elecció de l'alcalde previsiblement d'aquí a uns dies, quan es rebi la credencial de la Regidora Irene Bonilla, temps de marge que tenen les nostres forces polítiques per fer els darrers moviments.

Sigui dit de pas serà la primera vegada a la història que tres quartes parts dels regidors del grup municipal de CiU siguin dones.

De no canviar les coses -gran compromís del GISP- l'Alcaldia del nostre petit poble haurà estat d'alló més accidentada en tant sols tres setmanes:
  • Alcalde accidentat: Josep Maria Llesuy.
  • Alcalde accidental: Joan Bosch
  • Alcalde per accident: Martí Artalejo

Confio de tot cor que tanta sinistrialitat no deixi "baldat" el govern del municipi per continuar tirant-lo endavant.

Per cert, voldrà el ara per ara pressumible nou Alcalde, treballar per 800 € al mes? o li pujaran el sou com "bonus" per haver fet plegar en Llesuy?

8 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Lo que es curioso es que tres completos desconocidos del partido y del pueblo hayan sido capaces de desbancar al sherif. Espero que algun dia se conozca la verdad del asunto.

Anònim ha dit...

No crec que governi en Artalejo, nomes faltaria això. no es pot donar suport a algu que es presenta a el ajuntament per diners i va deixar ven clar que sino te el seu que creu que es mereix ell i els altres seus de llista no vindran a treballar.
Nomes estan per els diners i que s'espera d'una persona que porta 4 dies al poble.
Alcalde???????
ni de conya

Per SPectiVa ha dit...

1.000 comentaris!
Benvolgut darrer "Anònim", la teva intervenció ha arrodonit a mil els comentaris totals en aquest bloc.

Gràcies a tots!

Per SPectiVa

Anònim ha dit...

http://www.aravalles.cat/noticia/71364/erc-r-entra-al-govern-de-sant-pere-de-vilamajor

Anònim ha dit...

http://www.ercat-vilamajor.blogspot.com/

xavi ha dit...

Que gran noticia pel poble. Finalment entrarà gent seria a treballar. Enhorabona a tots

Anònim ha dit...

A treballar?, jajaja. Aquests no treballen si no es per un bon sou.
Ja ho han demostrat, se´ls va baixar el sou i no van aparèixer per l´Ajuntament. Pero ara en Joan Bruguera i en Joan Garcia, aceptaran que es pujin el sous. Quina pena de politics. xx

Anònim ha dit...

Què increduls alguns !, que us pensabau que els nens de la torre estarien sense cobrar, això es el que van dir en un ple davant del públic, pregunteu a ells, a veure que contestan.
Els heroes existeixen només als còmics i quan alguns s'han enriquit a costa dels Ajuntaments no critiqueu que vulguin cobrar algo que pugui justificar la feina que hi ha per fer o com a mínim part del temps i la resposabilitat que ells ocuparà. Amb un sou de 700 euros que era el que hi habia no s'enriqueix ningú. O quí és el valent d'aquest blog que ho faria gratuïtament?
o simplement ho faria ?