Darreres entrades:

15/10/12

S'ha acomplert un dels somnis d'en Joan Bruguera

Poques nissagues com els Bruguera han estat tant compromesses amb la gestió del nostre municipi. El d'ara, en Joan Bruguera, ha vist per fi acomplert un somni que ben segur l'ha motivat molts anys a responsabilitzar-se de la gestió del nostre Ajuntament: declarar Sant Pere de Vilamajor territori català lliure i sobirà.

L'any vinent es compliran els seus 30 anys de militància a ERC. Des del 1995, amb un trist parèntesi, ha estat Regidor de Sant Pere de Vilamajor. Tres generacions de la nissaga d'aquests Bruguera han estat a l'Ajuntament: el seu pare, Joan Bruguera i Arqué, el seu germà Salvador i un oncle seu, Francesc Gras i Ventura van ser regidors, i també un altre oncle, l'Esteve Brugera i Arqué (1973-1983) i el seu avi, en Joan Bruguera i Costa (1923-1924) van ser Alcaldes com ell, que va complir un altre dels seus somnis des del 2003 al 2007.

Per a molts, i especialment per a un republicà com en Joan, el Día de la Hispanidad de 2012 serà ja un dia memorable. I la seva estel.lada, notablement més gastada que la dels seus companys de Govern, n'ha estat el protagonista testimonial. Felicitats veterà!


6 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

BRUGUERA VERITABLE ALCALDE, ELS ALTRES SON UNS PASSERELLS

Anònim ha dit...

sr Bruguera a ver que pasa ahora con la rectoria, diga alguna cosa porfavor

Anònim ha dit...

Unos arrivistas, estaría mejor dicho.

Lo bueno, és que estan representados todos los partidos políticos, 2 de ERC, 1 de R.CAT, una del PP, y una del PSOE, no sabemos si la que queda és de CIU, démosle el beneficio de la duda, màs que nada, és que si no lo és, no cuadraríamos lo de todos los partidos.

Anònim ha dit...

Lo de los dos de ERC es porque el alcalde dicen que realmente es de ERC y no de ciu?
La del PP os referis a la sra Bonilla?
la del PSOE esta claro

Anònim ha dit...

la del PP es la señora Patricia Puig, pepera hasta la medula. El señor Artalejo es de Reagrupament, la señora Lozano Socialista aferrima, de hecho iba en la lista de los socialistas, hasta que los de Ciu le prometieron ir unos puestos mas arriba del que tenia con los socialistas. Y estos señores son los que goviernan, que pena de politicos chaqueteros. XX

Anònim ha dit...

Sera el Artalejo finalmente de ERC.? O mas bieln el García de CIU? Ay, ay ay ayay!