Darreres entrades:

8/11/13

M'ha agradat...


M'ha agradat que l'Alcalde Artalejo faci el gest simbòlic però engrescador de pagar les retencions d'IRPF dels nostres treballadors públics a la Hisenda catalana.

M'ha agradat que en Martí aprofiti la tranquil.litat pressupostària per rebaixar els impostos municipals (a excepció de l'ICIO, que no calia). Fet històric, per poc que sigui.

M'ha agradat que el nostre Alcalde posi ordre a les Ordenances Fiscals del municipi i les actualitzi a redaccions menys provincianes.

Altres coses no li puc reconèixer, però en aquesta legislatura de trànsit està posant ordre a la Hisenda, és de rigor manifestar-ho.

(Si sobren alguns quartos, per exemple, els de la sanció encara no cobrada de Pinsos Picart, caldria posar xarxes a les porteries del poliesportiu -molt bé per haver-lo recuperat, Martí suma i segueix així- i de pas, a veure si et fas unes canastes de bàsquet i poses malla a les baranes, que els nois es fan un tip de recollir pilotes penjades ...).

8 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Aixó, que es baixan els inpostos, no es tan, clar, dons quan miras el calendari i sumas els nous, mes, el que han baixat,i el que han caviat el nom. Resulta, que encare pagem mes.
Es a dir enganyats i contens

Anònim ha dit...

Després de tot si fem balanç.... l'econòmic és el millor, no ho és tant que els avis s'hagin sentit menys preats, que envii als veïns els mossos, que hi hagi acomiadat irregularment a gent de l'ajuntament, o que el nen mal criat si li dius que no, es rebota i empren batalles contra qui sigui, pregunteu a la gent que hi ha tingut relació, potser tu tinguis més bones referències..... però l'única cosa que ha fet ell, és l'econòmica amb prejudici de gent, persones, injustícies i ara li fas campanya? com hem arribat fins aquí? és economista segons tinc entès, només faltaria que no arregles les finances de l'Ajuntament. Abaixar impostos, això t'ho has mirat o tu han dit?? Fes la feina i comprava-ho. Que no, que no, que no és or tot el que llueix, la gestio economica ha de beneficiar al Poble i el Poble som les persones.

Rosalia.

Anònim ha dit...

Gràcies, Rosalia, estic d´acord, les personas per devant dels diners, dons es molt facil, encare que siguis economista o nó, arreglat , les contes, quant els arcas estam plenes,(ja veutrem com quedan , pels que sortin al 2015), lo maravillos es quant no hi ha ni cinc i es tapam forats. I per fer aixó, no es necesita cap master,. Nomes ser humà.

Anònim ha dit...

Demosles un voto de confianza al equipo de gobierno por los impuestos (el ultimo) cuando termine el 2013 sumemos los impuestos pagados los correspondientes a este año, para saber si es verdad los del 2014, dejemos pasar el año y volvamos a sumar asi sabremos si es verdad esta bajada de impuestos, no pensemos mal que lo que bajan por un sitio lo suben por otros y al final pagaremos mas, seamos consecuentes y transparentes.

Anònim ha dit...

La confianza nunca la tuvo, se la cogio.

¿transparentes, consecuentes? ¿como ellos?

Antonia F.

Anònim ha dit...

No hay problema, si al final somos engañados, el 2015 hay elecciones municipales todos somos lo suficiente mayores como para no dar el voto al equipo de gobierno actual 3 partidos y votar a otros y asi lo podemos hacer cada 4 años, esto es una parte buena de la democracia.

Anònim ha dit...


Desgraciadamente, es la unica parte de la democracia que no esta secuestrada por (los politicos)este atajo de bandidos.
¡La democracia no es esto, es otra cosa!

Antonia F

Anònim ha dit...

Tu has patit de valent l'abus d'aquesta persona, es nota. He sentit que ara esta fent campanya pel Poble i que justifica els seus mals comportaments perquè estava mal assesorat. "L'amic del anterior Alcalde i el de aquest el continua acompanyant i assessorant. Això sí molt discret. Vaja suplent mes incompetent. Raquel.