Darreres entrades:

25/2/20

Connivència i convivència. Sobre-entesos

La setmana passada varem complir dos anys de la deshonestidat.

Ser deshonest és, entre d'altres, no complir els compromisos.

Deshonest, Pinsos Picart, que fa dos anys es va comprometre, per al 16 de febrer de 2018, a desmantellar la Fàbrica. I una mer... !

Desonhest l'equip de Govern Municipal, facultat per clausurar l'activitat de la Fàbrica de Pisnos Picart si el 16 de febrer de 2018 no la desmantellava en sujecció a la legalitat urbanística i als Convenis signats. Matarile, rile, rile, ...

Deshonest l'equip de Govern per no demanar l'execució del llarg plet que va portar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a sentenciar el 21 d'abril de 2017 a l'enderrocament de les construccions il·legals de la Fàbrica de Pisos Picart. Cómo dise...?

I ara, una -gran- masia (l'altre gran masia del poble), en veure's lliure de les rendes que els llogaters proporcionaven per completar l'exigua pensió de jubilació, ha trobat un rendiment encara més sucós: ha estat llogada a la Generalitat per constituïr un alberg, o casa de colònies, per a joves migrats.

En un nucli de 700 habitants l'impacte no és gens desdenyable.

Aquest jovent, després d'un any i mig, l'han desarrelat de Canet de Mar. Els motius? Matarile, rile, rile, ... Au, que a solidaris no ens han de guanyar.

No arrelaran pas a Sant Pere de Vilamajor i, en obtenir la majoria d'edat camparan per on els plagui. Ni projecte ni óst...! a Canet també els van dir el mateix, i ja es veu.

Cap projecte d'integració socio-laboral. Apaa! a l'Institut a mig curs, que tot s'hi val! Vinguts al cul de sac no hi ha cap motiu per escollir el nostre municipi... a no ser que la masia -gran- de Can Canal no podia donar el rendiment que esperava el seu propietari. 30 monedes d'or i no en parlem més, que em posaran parquet.

I si els contractem a Pinsos Picart, ara que es veu que fins el 2021, tirant curt, continuaran bramant les tolves dia i nit al municipi?

Sens cap llicència d'activitats començarà la -gran- masia el seu nou periple amb la mirada atònita de l'Artemisa. La llicència es donarà per sobre-entesa. Cóm, una casa de colónies al centre vila? Olé tus güevos!

També sobre-entesa està la llicència d'activitats de la Fàbrica de Pinsos Picart. Només faltaria.

Hi ha normativa urbanistica a Sant Pere de Vilamajor o és el far (west) Baix Montseny? Hi ha normativa urbanística? No, la normativa urbanística hauria fet que el 16 de febrer de 2018 la Fàbrica de Pinsos Picart comencés a enderrocar-se, la normativa urbanística no permet muntar una casa de colónies per a una vintena de persones a la -gran- Masia de Can Canal.

La Normativa Urbanística no em permet talar un pi quan em roti sense demanar permís municipal ni passar per Caixa.

Òndia, quina disbauxa!

Al loro ! No se t'ocorreixi talar un pi sense abonar el 83,18 € de taxa administrativa i el 3,18% d'impost d"obres" per talar el pinyoner. No et passis ni un pél.

I la pobre Pamela es trenca la cara pels Pujol, pels Icart, pels pro-homes del nostre poble que han demostrat quant estimen el poble, perdó, el seu patrimoni.

Al "cole" em van ensenyar una cancó, que deia: "Al pasar la barca, me dijo el barquero, las niñas bonitas no pagan dinero...". 

I els "niños bonitos"?


1 Comentaris. COMENTEU-HO:

ferran ha dit...

Dones per fet que els nois migrats són dolents.