Darreres entrades:

17/2/08

En bones mans, del bon seny

Són notoris els canvis i millores que ha dut a terme el nou govern municipal d'ençà que va començar la seva singladura, al juny de l'any passat.

No només ha acabat tota la feina pendent del govern anterior, que romania entretinguda, sinò que s'ha posat seriossament a fer el nou poble que feia anys calia.

La llista és enormement llarga, i en tots els camps, i no m'entretindré en recitar-la.

Ara, amb gran satisfacció per part meva, i de molts, ens arriba l'agradable notícia de què per fi estem començant a deixar de banda el poble de carpinteria d'alumini i ens reconciliem, ens aprofitem d'esser un municipi del Parc Natural del Montseny.

El nou Centre d'Informació del Parc Natural, al peu de les muralles del Castell ha de ser un dels cors d'aquesta reconciliació, i està cridat a ser un punt d'atracció per als visitants que tant ens manquen.

L'altra punt hauria de ser l'Eugassada Juanola.

Ara, només falta refer tota la Plaça de La Força, recuperar l'antic pont, que hauria de ser l'entrada al recinte sobirà, vedant-lo al pas dels vehicles, i obrir a canvi un pont de servei que travessi la riera seguint el carrer Dàlia per al servei dels veïns i dels Quatre Camins.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: