Darreres entrades:

11/3/09

Ampliació CEIP Vilamagore i Polisportiu

Acaben de publicar-se el plànols de l'ampliació del CEIP Vilamagore. Finalment Sant Pere de Vilamajor disposarà de l'Escola en condicions.

L'obra em sembla magnífica, podeu consultar els plànols.

Veig però que es planteja, com no podria ser d'altra manera, una també magnífica Pista Polisportiva a l'aire lliure:



Atenent a què ja en teníem una de pista polisportiva (a la què es van segrestar les canastes de bàsquet fa molt temps, que ara és ocupada per una carpa, i ja està annunciada la seva conversió en un nou espai "polivalent" cobert).

Atenent a què moltes veus demanen que retorni el polisportiu, peça clau per a tots els què tenim joves i infants que van poder gaudir el què ja teníem per als moments de lleure.

Atenent a què el polisportiu del nou CEIP Vilamagore té una molt adequada entrada al marge de la principal de les instal.lacions de l'Escola i què queda perfectament separada de la resta de l'immoble escolar, fets que permeten amb unes mínimes reformes (en els tancaments) possibilitar la utilització autònoma de la pista sense haver d'obrir l'Escola.

Atenent a què, iniciatives d'aquesta mena ja s'estàn duenta terme en diversos municipis, amb un balanç general satisfactori, i què, en definitiva, l'obra és feta amb diners públics, primant el principi d'eficiència en el seu ús,

DEMANO que aquesta instal.lació, tota vegada estigui finalitzada, s'obri al públic en general fora de l'horari i calendari escolar i extraescolar, a fi i efecte de què joves, infants i famílies recuperem un espai de lleure, relació i esport tant important i que ara no tenim ni probablement disposarem ja mai en el propi nucli principal.

DEMANO en conseqüència, públicament, que l'Ajuntament de Sant Pere dugui a terme les gestions, incorpori les reformes constructives que calguin, i , dins de l'ordre que cal tenir present endreci la utilització per a la ciutadania en general, de la Pista Polisportiva que es construirà al CEIP Vilamagore.

DEMANO finalment, que tots aquells que penseu interessant compartir aquesta iniciativa, ho feu saber a Vilamajor Opina, doncs em consta que els nostres polítics ho llegeixen.

Faig lliurament a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor la meva petició formal en els mateixos termes descrits.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: