Darreres entrades:

14/7/10

Massa coses i poc temps

La vida de l'autònom té l'avantatge de què pots gestionar el teu temps, però l'inconvenient de què el teu temps es deu, primer, a la feina.

I no he pogut comentar amb vosaltres un munt de coses que han passat en els darrers quinze dies, i mira que en tenia ganes. En faig una glossa doncs ja no en faré un article:

- El jovent de Sat Pere de Vilamajor s'ha portat com era desitjable, i ens ha muntat una sèrie d'esdeveniments participatius extraordinaris: veure un munt de joves pencant per fer el què de debó saben fer els joves ha estat una de les millors experiències socials de Sant Pere dels Darrers anys. Gràcies i benvinguts!

- L'experiment sociològic del Mestre Tella ha acabat sense glòria: no podrà acabr la seva tesi, i entot cas ha tastat la medicina d'un poble tip de les seves arbitrarietats.

- Mentre es feia la Nit Jove, uns imbècils (no tenen més nom) es van endur amb furgonetes cinc motos aparcades davant l'Ajuntament. Vinguin de l'Est o de l'Oest, ronden per caa nostra, i els seus companys ja s'han endut fins i tot el coure de les línies telefòniques. Estiguem alerta amb aquests malnascuts, hagin nascut on ahgin nascut. S'espera un estiu calent...

- A Can Derrocada estan continuant les perforacions de la muntanya, i ara se'ns anuncia una de nova al carrer Sui, 13. Estic preparant els escrits per posar cara a la paret a qui estugui autoritzant il.legalitats urbanístiques com les que estic veient darrerament. Us mantindré informats.

- Gran èxit de la cursa popular, amb uns 400 inscrits: la gent té ganes de fer coses, i l'Ajuntament tira endavant en aquests temes.

- Com esplèndida la festa del Vilamagore, la primera a la que falto, pel motiu que tot seguit comento. Bona pencada els de la Brigada, gràcies també a ells.

- Decepcionant la manifestació del 10 de juliol: un passeig amunt i avall, sense flor de pell. Sí, molta senyera però varem estar més de dues hores aturats, sense una consigna clara. Algú ha de dir que érem quatre gats... Potser hi erem tots, que encara seria pitjor. Si Espanya ens ha silenciat, com menys hem deixat una forta empremta als milers de turistes encuriosists que passejaven per Passeig de Gràcia, i després per Rambla Catalunya.

- El POUM s'aprovarà el dia 22, i tant de bó el GISP estigui per la labor. El conveni PICART ja veurem... Sia com sia, el canvi de cromos només servirà per fer un àlbum: si en 23 anys no s'ha construït com cal res fa pensar que es faci en el proper futur. Una oportunitat -vital- perduda. Caldria ser valent i utilitzar la Llei del Sòl: qui no executi els drets edificatoris en el termini màxim de sis anys, expropiació a preu de rural. O hi ha un pacte amb els terratinents i menestrals per executar el POUMen aquesta dècada o Sant Pere continuarà sent un poble de terratinents, menestrals, ... neorrurals i urbanites nouvinguts.

- I parlant de La Fàbrica, continua fent anar les tolves totes les nits... I al matí dels dissabtes, "lo puto veí de la radial" sembla que ja ha acabat l'hortet.

- Els millonaris del Barça i quatre amics han guanyat la copa del mon de xuts de pilota. Si comparem l'audiència de Tele5 a Catalunya amb la de TV3 de normal, veureu com tot plegat no arribem al 30% els que volem el què volíen els que varen anar a la manifestació del dissabte. Quan a la matinada anava buscant una farmàcia d'urgències a causa d'un dolor de queixal que m'estava matant vaig poder comprovar amb horror com el toro tribarrat s'havi apoderat dels carrers de Barcelona: sense escrúpuls. Per igual, però, quillos i pijos portant el seu estandart: la bandera de qui o té bandera, el país de qui no té país. Bona diferència aixó si, amb els que portaven la quatribarrada el dia abans. Catalunya dividida, i sense un lideratge: estem perduts...

- L'Alcalde Torero ha quadrat el dèficit municipal: continuem per aixó sense tenir els comptes clars. I el nou espai polivalent, que tanta pols ha aixecat, està ple de pols...

- La Rectoria continua amb la seva empenta donada per una dona d'empenta com la Mercè: bon fitxatge. Cal però que el poble se la faci seva, i encara ens queda un bon tros.

- No entenc com l'ISP i ERC s'han abstingut en el Pla especial de Can Surell...

- M'ha encantat -en Diego ho hagués hagut de fotografiar- com els nostres singulars electricistes de la "Royal" van amb un cartrò per posar-lo sota la seva furgoneta, a fi i efecte de què la vessada del càrter d'oli del motor no embruti el terra. Simpàtics.

Hi ha algunes coses més que volia comentar, però ho deixarem per a més endavant.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: