Darreres entrades:

22/7/10

Repressió


Segons informa
L'Actualitat del Baix Montseny i recullen els companys de Les Pungoles Opina, el fracassat experiment sociològic del mestre Tella ha acabat en bastos.

Histriònic, amb la impotència de qui no té autoritat i només té poder, va enviar als seus acòlits càmares-digitals armats, a reprimir els ciutadans. Bé, no és la primera vegada, ja està lobotomitzat d'aquesta mena de comportaments.

Imposar sancions sense recolzament legal per fer-ho té en nom en Dret, i el mestre ho hauria de saber.

La bona gent preferirà continuar rascant-se les butxaques i pagar els 100 Euros de penyora imposada per la ràbia del mestre d'haver perdut la partida, però sapigueu els perjudicats que els Drets, si no és reclamen, s'estan renunciant.

No entenc com el poder que dona a alguns la democràcia pot ser tant mal empleat. Quelcom no funciona, alguns no es mereixen -i traeixen- el poder que els poble els ha donat.

L'autoritat es guanya amb el respecte, i aquest també es guanya a pols. O no.

Tot plegat una vergonya!

3 Comentaris. COMENTEU-HO:

Nito ha dit...

Podem considerar un cop d'autoritat la imposició de sancions als veïns de les tres urbaniztacions que van participar en la manifestació no autoritzada (els mateixos organitzadors ho reconeixen)però no podem dir que no tenen base legal. L'Ordenança de Circulació de Sant Antoni de Vilamajor recull clarament que es pot sancionar amb 100 euros un conductor que vagi a una velocitat excessivament lenta sense cap justificació. Aquest és el recolzament legal que tenen les sancions imposades, crec jo. També és cert que la carretera un diumenge al matí a Sant Antoni normalment ja està colapsada. Però també és cert que alguns dels participants a la manifestació declaraven públicament que s'havia anat a colapsar i que es feia passar la gent una i altra vegada pels passos de vianants per aturar encara més el trànsit. Per cert, a Madrid, si no vaig mal errat, també han posat sancions com aquesta. La meva pregunta és: per què ara es fa tota aquesta moguda? hi ha algun interés personal o polític rera de tot això?
Salut

Anònim ha dit...

El problema de fons, crec jo, no és que sigui o no legal, sinó el tarannà absolutista del Sr. Tella. Està acostumat a manar i a que la gent faci el que ell vol (suposo que reminiscències de quan era director de l'escola) i si no es així, ja has begut oli, i si a més hi afegim la figura del "sheriff", doncs ja està tot dit. El Sr. Tella es pensa, igual que la majoria de polítics que pululen per aquest país nostre i per aquest Estat, que això del càrrec és una patent de cors, que no cal donar explicacions ni escoltar al "poble", el mateix poble, això si, al que cada 4 anys se li vol fer creure com s'en preocupa d'ells i com treballa pels nostres interessos, omplint-nos de promeses com un bunyol de vent, aparents però buides per dins. Potser caldrà buscar recanvis, pel Sr. Tella i també pels altres!!

Anònim ha dit...

En una societat totalment normatitzada on diàriment s'incompleixen les regles de joc, és molt fàcil, pels que tenen el poder, aplicar,
estrictament la norma quan hi ha interesos contraris.

És una política duta a terme per règims pseudodemocràtics com a Veneçola. Chavez l'únic que fa és aplicar estrictament el que diu la normativa, sense fer cap il·legalitat.

És quan s'entra en la dictadura de la norma, una norma que permet la convivència a canvi de la retalla de la llibertat.