Darreres entrades:

10/3/12

Jo no em pensava que hagués tanta feina...

... Va dir un destacat Regidor tot duplicant-se el sou que pocs mesos abans havia defensat com suficient.

Per primer cop que jo recordi, aquestes paraules al Ple van arrencar un sòrdid exclam de reprovació del públic assitent.

Patètic!, em deia poc després un altre insigne Regidor.

Un tema aquest, no per previsible, vergonyòs, afeigeixo de la meva part. Jeta, en dieun els meus fills.

Més penós si cap arraconar els grups de l'oposició de la Comissió Intermunicipal amb Sant Antoni. Geometria variable, sens dubte.

Hem convertit la nostra democràcia de poble d'interior en un regnat, un triunvirat d'emperadors on les paraules són consignes i els fets hipocresia. Un regnat sense conviccions.

Mentrestant no s'agafa el toro per les banyes, i aviat es veurà la incapacitat de rebaixar els 200.000 € que calen per enguany dels pressupostos, que només poden sortir del Capítol I. Qui dia passa, any empeny, serà la nova consigna del regne, acumulant encara més dèficit -aquest no pas heretat- esperant que l'onada dels bons temps els remunti vers el final de la legislatura. Un final de legislatura on l'IBI es multiplicarà, inevitablement, i ens donarà un cert marge de temps per acabar sent aquesta "Matadepera de pobres" en què inevitablement ens hem de veure subsumits, ara que les rendes que deixaven dels estiuejants estan pràcticament exhaurides.

Mentrestant la Generalitat ens reclama la trista liquidació dels pressupostos de 2010 que el Regidor d'Hisenda no ha estat capaç de fer en vuit mesos que porta.

I a més tinc clares sospites que, per incapacitat d'assumir-ho, no es confeccionarà cap "Pla d'Ajustament" per accedir al finançament extraordinari que ofereix el Govern de Madrid, i es tirarà de veta del milió d'Euros dels crèdits de la sala polivalent, que haurien de fer falta per a altres coses. I ja veurem què en pensarà la gent del lloc on han de treure els diners de més que ells s'han assignat.

En definitiva, el nus de la gestió d'aquesta legislatura, les finances municipals, postergades. Per incapacitat.

Però tant se val, ja s'inventaran noves consignes.

5 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

El més patètic, és que no es busca una bona excusa-explicació-retractació, tant se'ls en fot, ara per ara, son els virtuals guanyadors.
Ho diu algú, que va posar un càrrec de confiança a 1200 €, una dedicació en exclusiva a 1800 € i va posar un sou d'alvalde a 1100, per unes horetes.

Francament, vergonya Torera, dos "veronicas", un "farol" i un "Pase de pecho" i ja han torejat a tots els electors. No entenc aquest procediment en un partit que es defineix com Anti-Taurí.

El "mono sabio"

Anònim ha dit...

Son uns mercenaris
En Joan Bruguera a causat un precedent historic en el municipi. La veritat es que fà vergonya escoltar les paraules que va dir en el ple.
Els altres no direm res ja que no passaran vergonya doncs han demostrar que no en tenen.
Fà por la prepotencia del Marti i la ignorancia de la Patricia i Mari Carmen.
El socialista millor que no parli doncs la oratoria no es el seu fort.
En Garcia nomes dir que ell mai seria polític...
Fan pena i tenen data de caducitat doncs no m'hi sento represenat i això que vaig cometre la equivocació de votar per un d'ells.
Sort San pere

Anònim ha dit...

Set persones que faran -diferent- la mateixa feina que abans es feia amb cinc. Per això la nòmina de l'equip de Govern ha augmentat 1.600 € (nets) al mes, arribant en total als 6.400 € (nets). Si les remuneracions acordades eren bones abans, ara ho són amb més raó, en repartir-se la feina en dues persones més.

El que és el mateix 125.000 € any.
però clar en política per ER -RE tot val.

Anònim ha dit...

Els diners que seveixen per pagar els salaris dels regidors són diners públics i cal vetllar
pel seu bon ús. I en èpoques de crisi i de retallades, les remuneracions dels polítics han
de reflectir els ajustos pressupostaris que es demanen a la resta de funcionaris
municipals i la resta de treballadors en general. Vegonya.

Esperem no haver de passar vergonya gaire vegades més.
Sant Pere de Vilamajor, 3 de Gener de 2012.
. 15:56 Publicat per joan garcia

Sense comentaris

Anònim ha dit...

Senyor Joan Garcia, no te vergonya ni la coneix!!!!