Darreres entrades:

7/6/12

Sobre la supèrbia

No sé si serà un bon alcalde. Potser si (ho desitjo pel bé del nostre poble). Però el seu tarannà no mereix el respecte de la seva condició.

L'alcalde ha fet de La Rectoria un castell on enrocar la persecució de fantasmes. I el més greu és que ha embaucat (qui sap amb quina mena de pressions, doncs ara per ara són inconfessables) a d'altres als què tampoc sembla importar-lis gens ni mica el poble que els ha acollit.

No content amb fer el possible per tancar el Centre d'Art, com una mena de senyor feudal acabatdarribar ara ha de fer visible l'acte d'ocupació de La Rectoria, l'acte de destrucció de La Rectoria.

La legitimitat es guanya estimant les coses bones del nostre poble.

El nostre alcalde ha començat per rebutjar recolzar les Nits de Música a La Rectoria, i l'ajuntament farà els mateixos concerts que havia programat el Centre d'Art a l'Esglèsia, donant pel sac al Centre d'Art. Deslleial.



I es vol fer creure que el Centre d'Art La Rectoria, després d'haver-li prés la iniciativa, col.labora amb aquests concerts, un acte més de subtil humiliació.

Com a "ganxo" es diu que "part del preu de l'entrada anirà destinat a la Parròquia de Sant Pere de Vilamajor per a la conservació del temple".

L'insaciable feudalisme de nouvinguts no acaba aquí, doncs mentre es procuren complicitats per acabar amb el Centre d'Art, s'ha triat la terrassa de La Rectoria -on s'havien de fer les nits de música- per celebrar la reunió general del Consell de Poble. I precisament just el dia abans del primer concert que hi havia programat.

Tot el dret, si senyor, però ès insaciable la demostració de poder -que no d'autoritat- amb un lloc que s'han enterat fa poc que existia. Mira que hi ha llocs millors per a una aglomeració d'aquesta magnitud, però s'ha de sotmetre als vasalls; sobèrbia obliga, rabiuts per la manca de vasallatge dels Gals.


Mentrestant, a l'hora, s'envien advocats, resolucions d'Alcaldia i burofaxos, i es lluiexen a tort i dret males maneres contra el Centre d'Art per complicar la vida a la bona gent que fa de bona gent treballant-hi. Mai havia vist una cosa com aquesta en aquest poble.

Per poder dir que s'és i es sent d'aqui s'ha de respectar i valorar el bo que hi ha i a la gent que treballa desinteressadament per fer coses per al poble.

Mai havia vist tanta supèrbia en uns representants del nostre poble.

Si en Joan Bruguera fos com jo em pensava que era; si en Joan Garcia fos com sempre he cregut que era, hauríen de dir prou i posar-se al costat de les bones maneres. 

Direu que estic ressentit; doncs si. No us puc explicar més en aquest espai públic, però tinc clar qui no és fiar.

4 Comentaris. COMENTEU-HO:

FS ha dit...

La Comissió encarregada de la modificació del reglament del Consell del Poble va elevar al president del Consell la necessitat de reunir a la totalitat del Consell del Poble a la Plaça de la Rectoria.

La reunió convocada no tindrà el format d'anteriors convocatories sinó que s'aplicarà, com a prova per a futures reunions, un nou format.

Part de l'èxit de la nova configuració és l'indret on s'ha d'efectuar. La plaça de la Rectoria per ser un dels llocs emblemàtics de Vilamajor fou l'escollit atès que gaudia dels requeriments necessaris.

Les conclusions a les quals arriba Per Spectiva són purament especulatives i sense cap fonament fruit del conflicte que manté amb l'Ajuntament.

Si jo hagués conegut la problemàtica existent entre les dues entitats (Ajuntament i Centre d'Art) no hagués donat suport a la realització del Consell del Poble en dit indret.

Ferran Sarrià

Anònim ha dit...

Señor Sarria, solamente una aclaración, Perspectiva, quizás especule o no, tiempo al tiempo, pero no se equivoque, ni está solo, ni él ha iniciado éste conflicto.


S.E.A.

Ferran Sarrià ha dit...

Sr anònim

En aquest cas Per Spectiva ha especulat sense cap mena de dubte.

Jo vaig ser testimoni directe de com i en quines circumstàncies es va sol·licitar la Plaça de la Palmera, i no correspon ni de lluny a les afirmacions dites per l'autor de l'article. Es tracta d'una fal·làcia.

Articles com aquest fan predre credibilitat a l'autor

Anònim ha dit...

Ja que fan propaganda dels concerts a veure si ens fixem en la MÙSICA es molt mes saludable.