Darreres entrades:

14/10/08

El perquè d'un bloc

En els 16 mesos justos de "Reflexions", el bloc ha assolit:
  • 7.700 visites
  • 21.800 pàgines vistes
  • 2.690 usuaris únics
  • 480 hores de lectura
Estic especialment orgullós d'"Anàlisi Socioeconòmica de Vilamajor", doncs s'ha aconseguit tenir la pàgina més complerta, variada i actualitzada d'estadístiques oficials de qualsevol altre municipi, malgrat que aixó només interessi a uns pocs. En els 10 mesos aquest bloc ha assolit:
  • 640 visites
  • 1.250 pàgines vistes
  • 295 usuaris únics
  • 25 hores de lectura
En total, més de 200 articles publicats.

Us imagineu les hores de feina que tot aixó significa?

Tot aixó per a qué?

Molt simple: perquè hi ha coses que dir, i perquè hi ha gent que les vol escoltar. Amb un denominador d'interés comú per a tothom; Sant Pere de Vilamajor. Amb un propósit; fer reflexionar.

La presentació de "Reflexions" (Sant Pere de Vilamajor es mou) resumeix aquests aspectes, i el contingut sempre n'ha estat fidel.

Aquests blocs participen amb els altres que formen l'experiència de "Vilamajor en Xarxa" l'oportunitat de compartir amb tots vosaltres diferents perspectives del nostre territori. I són perspectives que es complementen.

Una menció especial als amics de Les Pungoles, amb la seva llarga presència i incansable lluita per a millorar el veïnat; a en Rierol, quina màgia congela els paisatges del nostre poble abans que els acabem de malmetre; en Ferràn, quina erudició ens transporta al passat per fer-nos crèixer les arrels; en Xavier, que compartint la seva afició ens proporciona tota la informació meteorològica en temps real (per cert, on haig d'ingressar els meus 30 € per ajudar a la compra de la webcam?).

Tots aquests espais digitals són magnífics i d'un extraordinari nivell.

Darrerament, en Tesseu ha obert la caixa de Pandora mentre esperem que posi rumb al seu vaixell.

Per últim, l'espai de comentaris "Altaveu de Vilamajor" és la vostra torna pública, quin contingut sintetitza visiblement l'interès a la participació dels que ens escolteu.

I un record especial per a "Notícies de Vilamajor" que ferit d'altres guerres ha silenciat la seva opinió.

Si compareu tot aquest moviment ciutadà amb els espais digitals dels nostres grups polítics, realment en resultem mal parats: CiU de Sant Pere; ERC de Sant Pere; ERC de Sant Antoni; PSC de Sant Pere; PSC de Sant Antoni; PPC de Sant Pere; ISP de Sant Pere, ... CiU de Sant Antoni; AIV de Sant Antoni i el GISP de Sant Pere no existeixen a la xarxa.

Notori és també l'espai institucional de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, que ens permet, com mai, estar al dia i donar-nos comptes de la gestió municipal, obrit-nos les portes a l'administració electrònica. Ben diferent és de l'espai del nostre poble veí.

Falten peces a Vilamajor en xarxa, i us animo a què feu també del vostre temps una finestra de comunicació.

Perquè tot plegat, no tindria sentit sense vosaltres. Gràcies per donar-nos-l'ho.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: