Darreres entrades:

31/10/08

La clau i el pany

De la mateixa manera que vaig comentar alló que em semblava una pèrdua de qualitat de la revista municipal "La Clau de Vilamajor", serà per aquest article o no serà, el darrer número de la revista ja és una altra cosa. M'ha agradat força.

No obstant, alguns comentaris i recomanacions:

- Em continua sobrant tota una plana dedicada a presentar-nos els regidors de les diferents àrres de l'Ajuntament; amb menys espai es podria aconseguir el mateix contingut (el paper quadricromia és car).

- Mancaria algun article sobre l'actualitat de Sant Pere de Vilamajor, efemèrides, fets curiosos, un xic d'història, alguna dada estadística, etc. Amb el propòsit de crear identitat i facilitar el coneixement de les vessants més socials del municipi. Aixó compensaria la dedicació gairebé exclussiva de la revista a tot el que de nou està fent aquest Ajuntament.

- Magnífica la iniciativa d'estimular la lectura d'un llibre.

- També resulta encomiable, l'espai dedicat a les Associacions, tot animant a seguir publicant, amb la seva participació, els objectes i activitats que desenvolupen totes les associacions del municipi, per tal d'animar a la participació de la societat civil.

- Caldria cercar publicitat per finançar l'edició en paper de la revista, preferiblement entre els comerços de Sant Antoni de Vilamajor, doncs, com és sabut, Sant Pere de Vilamajor està consolidat com només un lloc per anar a dormir.

Vull deixar per al final el cop d'efecte del "comunicat" conjunt de TOTS els grups polítics, llevat, és clar, del qui ho provoca. Aquesta tancada de files davant un fet que sembla molt reprobable, em dóna confiança en els grups polítics amb representació municipal.
Però no suficient amb aixó, els espais de cadascun dels grups polítics es destina a reproduïr insistentment el mateix comunicat. M'agradaria sentir el comentari d'en Ferran Monegal al respecte. Excessiu quan el comunicat conjunt ja s'ha publicat. Contundent, si més no el seu efecte.

En contrapartida, l'ISP, part afectada, destina el seu espai a continuar repicant les campanes de dól, sense, no obstant retractar-se com li estan demanant tots i cadascun dels altres grups municipals.

Bé, la clau fènix torna a renèixer, més enfocada en el pany que li pertoca.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: