Darreres entrades:

11/10/08

No us sentiu malament, és ser responsable

Després d'anys de vergonya, l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha decidit que el municipi deixi de ser un paradís fiscal.

Viure a Sant Pere, viure en una torreta, o en un pis on al matí veus el sol i sents els ocells és un luxe. Els de sempre ho han volgut així, que no es queixin.

Dotar Sant Pere dels serveis que, cada dia millor, ens proporciona la nostra Administració local és molt més car que en molts altres llocs, i ningú primer que els qui ho gaudeixen ha de pagar-ho.

El "xollo" s'ha d'acabar d'una vegada, i ara ha estat l'hora. Si algú es queixa de què per menys del preu d'un menú a Can Noguera pugui tenir un gual, li ha de caure la cara de vergonya.

Ara fa just un any, des d'aquestes pàgines ho denunciavem. Per al 2008 els pressupostos municipals preveuen 1.200,- € de recaptació per aquesta taxa. Tirant molt llarg, la recaptació màxima podria arribar a 15.000,- €.

No tingueu rubor, el preu d'un gual no pot baixar dels 30 €, deixeu-vos estar de vaselina i poseu-vos les piles, que estan gastades de tants anys d'immobilisme rural.

A ningú li agrada pagar, però és de justícia pagar per tot alló que es gaudeix. Sigui com sigui, en molts indrets (vegi's Can Derrocada), abans de pagar la taxa per utilització de voreres, podré convindria que l'Ajuntament ens fes les voreres, que les que hi ha les ha pagat cadascú.

Ja era hora que Sant Pere de Vilamajor entrés al segle XXI, i ho ha fet de la mà d'un no-terratinent; s'havia de notar la diferència.

I un altre dia parlarem de l'Impost de Circulació o de l'IBI, i perquè no, de la ridícula Plusvàlua.

Benvinguts a la realitat dels mortals!

0 Comentaris. COMENTEU-HO: