Darreres entrades:

26/10/09

El Sheriff de Vilamajor passa el rasclet a Sant Pere de Vilamajor


Després de batre tots els rècords de multes per càpita, els ciutadans que anem a Sant Antoni ja estem esquilmats. Ens deien fa molts anys, amb la pedagogia típica del Règim, que "la letra con sangre entra". I hem aprés la lliçó a cops de full groc i d'embargaments en els comptes.

Amb les arques municipals ben plenes, que han donat per nous vehicles i uniformes, ha sobrat encara per la joia de la corona: el Recaptador Automatitzat dit vulgarment RADAR.

Per començar a posar en marxa aquesta nova màquina de fer bitllets, però, l'Ajuntament de Sant Antoni ha pensat que seria millor passar el rasclet per Sant Pere de Vilamajor, doncs els veïns de Sant Antoni estan en general tips, i ha instal.lat el Recaptador Automàtic un parell de carrers per sota del límit del terme de Sant Pere, a la BP-5109 baixant cap a Sant Antoni.

L'objectiu és clar; pillar els pares i mares que tornen de dur els seus fills a l'Escola Vilamagore o la Llar d'Infants, o simplement a treballar: tots ells bàsicament veïns de Sant Pere de Vilamajor.

També estan posant el Recaptador Automàtic a la BP-5107, a la resta d'entrades/sortides del nucli de Sant Antoni.
Veureu un petit trípode, com de fotos, i més enllà un cotxe mal aparcat: és la taquilla mòbil del Sheriff. Aneu amb compte, que ja han caigut mitja dotzena només avui.

Per cert, totes aquestes multes són simplement il.legals.

Sabeu perquè? Doncs perquè el cotxe al qual va connectat el Recaptador Automàtic es troba normalment infringint les normes de circul.lació, estacionant en lloc on no és permès.
Si es tracta del cotxe de la Policia Local, també, doncs el Codi de Circulació autoritza a aquests tipus de vehicles a estacionar en un lloc prohibit només sempre i quan adverteixin de la seva presència amb tots els llums intermitents amb què estan dotats els vehicles de la policia.

L'obtenció de proves per a una pressumpta infracció, feta en el marc d'un incumpliment de les pròpies normes, és nul.la de ple dret.

No us enmmoïneu en recòrrer aqestes multes però, doncs a Nothingham es passen aquest tipus d'al.legacions fonamentades pel forro, i us caldrà anar al Contenciós Administratiu, que us donarà la raó pel camí del dret. I ho dic per experiència. Però no ho fareu, doncs és un tràmit enfarragós... més que per principis.

I també hauríeu de saber que els convenis de col.laboració de l'Ajuntament fet amb l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona només valen, com prescriu la pròpia Llei Reguladora de les Hisendes Locals, per a la recaptació de tributs i altres ingressos de dret públic. Entre aquests altres ingressos es troben també les sancions pecuniàries per infraccions. Però només quan la sanció és ferma, no abans.

Per tant si rebeu un escrit de la Diputació notificant-vos la infracció, escriviu advertint-los de què no tenen competències per notificar un simple expedient administratiu, doncs no hi ha encara sanció, ni per tant deute tributari que empari la seva intervenció. No escriviu en aquest cas res a l'Ajuntament de Sant Antoni.

Ull en qualsevol cas als incauts, que el fotomatón del Sheriff comença a treballar. Ah! i demaneu-li la foto, el certificat nominal de l'Agent habilitant-lo a usar un aparell d'emissió làser, i el propi certificat de calibració de l'aparell, emesos per una Entitat Acreditada. Només amb aquest requisits la pressumta infracció pot ser sancionada, doncs en aquest cas és la màquina qui substitueix la pressumpció de veracitat que empara la intervenció dels Agents, i la demostració tècnica documentada és la única prova admissible en Dret en aquest cas.

Qui tingui dubtes al respecte de com combatre aquests abusos, que m'escrigui un correu i li donaré detalls que no vull descriure en obert, i els models d'escrits a fer en cada cas.

Qui vulgui exigir el cumpliment de les Lleis, ha de ser el primer en acatar-les: és l'únic que ens queda.

I pels que creuen que en nom de la seguretat tot s'hi val: perquè a 50, i no a 20? O perquè no a 60 km/h? Quin és el barem lògic? (que òbviament no són 100 km/h).

19 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Quina diferència entre els uns i els altres!!!! Quin tarannà tant i tant diferent hi ha entre els vigilants de Sant Pere i els de Sant Antoni. Avui quan anava del col·legi Torre Roja cap a Sant Antoni, he vist al vigilant de Sant Pere avisant de l'existència del radar. Sabeu quina ha estat la conseqüència? Reducció inmediata de la velocitat. Mentre, el sheriff i la seva tropa estaven amagats esperant a un altre innocent. Actuen com la canalla. Actuen sense criteri. Actuen com uns descerebrats. El virus Viagra torna a actuar.

Anònim ha dit...

Voleu una altre il·legalitat? El cap de la policia de Sant Antoni porta a les xarreteres els símbols que l'identifiquen com a sergent quan encara estan en el procés de selecció. No ens ha d'estranyar atès que les bases del concurs estan fetes ala seva mida, tant que només ell pot complir els requisits. Viva la democràcia!!!! Fora als dictadors Tellencs

Anònim ha dit...

Pregunat d'examen: quina font d'ingressos supleix a la mancança de taxes per obres? Les multes de trànsit.
En època de crisi, en època de retallada dels presupostos en cultura, esports i obres públiques, d'on surten els diners per dotar a la policia local de Sant Antoni d'una moto, de dos vehicles, de la incorporació de més membres, del sou d'un nou cap....? De les multes.

Anònim ha dit...

Sabeu que el cap de la policia local de Sant Antoni, en Francisco Vigara Torres, fou expulsat de la policia local de LLinars i de Parets per la seva inapropiada conducta?

Anònim ha dit...

El perla no es el sino su hijo. Vaya pieza tiene. Gana dinero sin trabajar. Sospechoso. En casa de herrero cuchara de palo

Anònim ha dit...

Cualquier dia de éstos aparece por internet un video de éstas actuaciones. No tendría nada de particular.

Anònim ha dit...

El alcalde está mal asesorado por un individuo con pocos conocimientos policiales. La base de su politica policial és la represión y el miedo, como en tiempos de la dictadura. Tendria que hacer un curso de reciclaje

Anònim ha dit...

Dons Jo he anat a portar el meus pq's al Ceip Vilamagore, com tots els dies, però avui al arrivar hi havia una petita diferència, els "polis" només feien que avisar a tots el pares dels nous radars, i de que el primer dia ja van posar 30 multes.

Els radars salten a partir de 70km/h avui, el que vull dir que qualsevol dia el posen a 50. Les multes si pases d'aquesta velocitat començen per el varem de 300€, o sigui que contra més cosins més endins.

Anònim ha dit...

I tots els que critiqueu l'existència del radar...pq no ho feu també a l'entrada a Barcelona? No m'imagino a la Guàrdia Urbana avisant! i molt menys a l'alcalde de la ciutat! Es de bojos! En qué món viviu? Radars n'hi ha a tot arreu! si us plau sigueu coherents i deixeu la pataleta. Jo no tinc por al radar, pq vosaltres si??? Ah! i qui diu que va ser expulsat, que s'informi millor !!!!

Anònim ha dit...

Soc de Sant Antoni, i he de dir que estem bastant farts d'aquest "senyor" mosso d'esquadra de Sant Pere (Can Vila) que com no va aconseguir la plaça que ara ocupa el Sr, Vigara porta uns anys de difamacions i continus atacs al nostre ajuntament. Ja estem cansats, volem viure en pau. Hauria de dedicar-se a politica i no a la hipotètica protecció del ciutadà (que es el que hauria de fer)

Anònim ha dit...

Si més no, el radar serveix per que tan a l´entrada de Sant Antoni des.de Sant Pere, o abans de la sortida, no vagim la majoría a 70 o 80 per hora, que aixó es carretera, peró també carrer. Q´avisim está bé, que no, també. Q´anem tots massa depressa

Anònim ha dit...

Però a que ens dediquem? Quin problema hi ha amb el radar? Cumpliu les normes i punt. A tú mosso se t´hauria de caure la cara de vergonya de continuar amb aquesta persecució de caire personal i fer-la pública d´una manera tan anonima. Si tens problemas personals, mentals o qualsevol altre no intentis sentir-te millor fent-li la punyeta als que treballant. Possat a treballar, que et fa falta i deixa de entretenir-te aprofitant les noves tecnologíes per amagar la cara. Ah, recorda que hi ha un radar i no apretis pedal

Plumalba ha dit...

http://miedoslibres.blogspot.com/2009/10/tenim-joguina-nova-al-poble.html

Anònim ha dit...

quien es ese mosso y que tiene que ver en toda esta historia. No lo entiendo

Anònim ha dit...

Cap mosso ni semblant ha escrit cap comentari en aquest espai. El què passa és que hi ha molta gent que també sap la veritat sobre el Seheriff i n'està tipa dels seus abusos.

Per cert, Perspctiva, bona idea aixó de batejar amb el nom de "el Sheriff de Vilamajor", ha fet fortuna.

Anònim ha dit...

Em sembla extrany aquest rebombori sobre una actuació que es necesaria a Vilamajor. La velocitat als nostres carrers supera molt a la permitida. Ja va existir algú greu accident a la carretera o carrers que passen per el bell mig de Sant Antoni. Ja que no som capassos de cumplir la normativa de tráfic, n´hi ha que recórrer al radar. Aixó, independientement de si el cap de la policía de Sant Antoni es bo o es dolent.

Anònim ha dit...

Y srs i sres,anem amb molt de compte,que hi ha un altre policia local que esta agafant les mateixes maneres que el sherif,nomes li falta un radar.

Anònim ha dit...

Mireu si sap que es dolent aquest paio del sherif, que quan comença la seva jornada laboral, tanca el seu cotxe al garatge municipal per por a que li facin malbe.Realment penos que ens haguem de carrega en aquest poble un feixiste com el sherif....es clar que ha estat anomenat per un altre feixiste.Vaja un parell de dos

Anònim ha dit...

Me han dicho que hay un video del sherif en la red,¿es verdad?,poner el post para q lo veamos.