Darreres entrades:

15/10/09

ERC: una nova executiva local per al final de legislatura


ERC
ha renovat la seva executiva local de Sant Pere de Vilamajor, que estatutàriament s'ha de fer cada 2 anys.


S'ha rellevat de la Presidència a Cristina Romero, segons afirma la formació, per enfortir d'aquesta manera la feina que el grup municipal fa a l'Ajuntament.

La nova executiva està presidida per en Joan Bruguera. La completen Aurora Mateu com a secretària d'Organització, Joaquim Balanyà com a secretari de Finances, Josep A. Martínez com a secretari d'Imatge i Comunicació, David Álvarez com a secretari de Política Municipal, i Cristina Romero com a portaveu del grup municipal.
A més s'han creat dues noves secretaries: la secretaria de la Dona, que ocupa Margarida Romero, i un lloc al representant de les JERC, que ha recaigut en Montserrat Ventura.


La tornada a l'escena política pública d'en Joan Bruguera, després de què va haver d'abandonar el seu càrrec de primer regidor de la formació al juliol de 2007, tot just iniciada la legislatura, per motius personals, s'ha fet per la porta gran. Ben tornat, Joan!

Si la primera meitat de legislatura ja ens ha dut interessants novetats, els quasi dos anys que encara queden prometen ser força interessants.

L'alfil s'ha reforçat; ara li toca a CiU fer el seu 3 de 7, i esperem que hi hagi folra i manilles per al rei en la propera renovació de la seva executiva local.

Veieu també: Assistència dels regidors als plens de l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

0 Comentaris. COMENTEU-HO: