Darreres entrades:

27/1/12

Actualitat

11 Comentaris. COMENTEU-HO:

Anònim ha dit...

Mama por!

Anònim ha dit...

Ja era hora que algu acabes amb tantes tonteries. Era de jutjat de guardia aquest govern

Anònim ha dit...

Hay que felicitar al GISP. Ahora tendremos una via asfaltada que conectara directamente Las Faldas con el nucleo. Fue una promesa electoral avalada por Isaac.

Ahora no nos falleis

Anònim ha dit...

Be si voleu un alcalde com el que tenim vosaltres mateixos, pero el que si puc dir, es que aquest poble no es mereix tenir, ni un Bosque, ni un tito, ni un Llesuy.
Es facil d'explicar-ho, no fan be les coses, i estan cometen serioses irregularitats. Aquest acord no es valid ni per mi, ni per la gent que te la informacio. Ara si sou feliços pensan que aixo ja esta be, disfruteu!! total els diners el tenen ells, no el poble.

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, aquet poble es mereix un Marti,un Juan Garcia un Juan Bruguera i fins i tot un Miguel, que són els que veritablement han guanyat les eleccions.

Anònim ha dit...

Susana si us plau, fés plegar en Llesuy. Els simpatitzants de Convergència estem passant molta vergonya. Jo ja no tinc arguments per seguir demanant als meus amics que votin Convergència.

Anònim ha dit...

Miguel Alcalde!!!!, Joan garcia, Primer teniente de Alcalde y cosas varias, Marti cuaquier cosa, pero con un buen sueldo que si no, no va por el ayuntamiento, patricia y carmen de escuderas de marti, pero también con un buen sueldo, que sino tampoco aparecen, por el ayuntamiento. Asi funcionaria el pueblo

Anònim ha dit...

Avui hem obert una ampolla de cava a casa. S'ha marxat un alcalde nefast.

Anònim ha dit...

El perro se ha quedado sin amo. ¿que ará ahora?

Anònim ha dit...

y... colorin colorado este cuento se ha acabado.... ho veieu.... que ens expliquin comptes.... quan la informació no la verifiqueu passa el que passa. Un punt negatiu per qui dona la noticia. Ara toca treballar sense manipular i mirant pel be del Poble.

Anònim ha dit...

Bé al final el comte ha tingut un final feliç, feliç pels personatges del comte(dels bons clar, com no podia ser d'altri) i feliç de bensegur pel poble, pel bosc i per la mina.

La bruixa pirula no ha pogut aguantar amb tanta dolenteria que portàva a sobre, llàstima que abans de plegar va fer una última malifeta enganyant vilment o no!! als nans de la torre, que només han ensumat el palau amb la promesa d'accedir al reialme en un temps breu.
Hauran de tornar a tancar-se a la torre i tornar a posar les parabòliques en marxa.

Els nans del poblat podran finalment treballar amb els nans de la casa, per arreglar la mina i salvar el poble i el bosc, de com l'havia deixat la bruixa pirula i algun dels nans del comte anterior i que en aquest no surten, bé un si que surt, directament del bosc.

El que no sabem que passarà amb la cap del nans, doncs realment ha tingut una revolta de nans i de nassos. Com sabeu, un bon cap ó gestiona la revolta o se'n va cap a casa per fer companyia al cap en la foscor que s'ha quedat sense nans al palau.

I van viure feliços com anissos molts molts molts anys.....